Bildirim
Connected2.me de yaşadığım akıl almaz olay(SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tanım: Liseye gidiyor ve mastrübasyondan bıkmış. Böyle bir ortama dadanayım demiş ve bir kız bulmuş. Burada da ''akıl almaz olay'' diyerek paylaşıyor. Daha çok yol tepiceksin heyecanlanma. -
quote:
Orijinalden alıntı: to boddah
Tanım: Liseye gidiyor ve mastrübasyondan bıkmış. Böyle bir ortama dadanayım demiş ve bir kız bulmuş. Burada da ''akıl almaz olay'' diyerek paylaşıyor. Daha çok yol tepiceksin heyecanlanma.
evet liseye gidiyorum ve mastürbasyondan bıktım.Ama bunun kız olduğunu düşünmüyorum hiç bi kız böyle bişey yapmaz(en azından türkiyede) -
quote:
Orijinalden alıntı: izzetaltınmeşefankılap
quote:
Orijinalden alıntı: to boddah
Tanım: Liseye gidiyor ve mastrübasyondan bıkmış. Böyle bir ortama dadanayım demiş ve bir kız bulmuş. Burada da ''akıl almaz olay'' diyerek paylaşıyor. Daha çok yol tepiceksin heyecanlanma.
evet liseye gidiyorum ve mastürbasyondan bıktım.Ama bunun kız olduğunu düşünmüyorum hiç bi kız böyle bişey yapmaz(en azından türkiyede)
yapar ama bu fake -
yazıyla fantezi kur diyo kız sana . -
Kızlar sandığından daha azgın ama bu fake
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklım almadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X