Şimdi Ara

Connectim Sizce TDDİ mi? TDCİ mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen sene 2006 model ford transit connect k210s 1.8 deluxe marka araç satın aldım.
    Aracı galericiye güvenerek 90ps olduğunu düşünerek aldım.Nitekim aracımı fordun sitesinden şase no ile sorgulattığımda 75ps olduğunu öğrenerek büyük bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
    Kendimi teselli etmek adına Ford Connectlerin 2006 ve öncesi motorlarında Tddi yani pompalı motor diye tabir etilen mekanik motor sisteminin kullanıldığını duydum.Bu sistemle normal motorin yakıtta kullanılabiliyormuş. Fakat fordun sitesinde aracım Lynx 1.8 TC(75PS) olarak gözüküyor. Aracım tdci mi tddi mi anlamış değilim.

Bu arada aracım 250.000 kmde ve aldığımdan beri 20.000 km yol yaptım.Hiçbir sorunla veya arızayla karşılaşmadım.Yağ bakımı geldi ve 10w30 yağ kullanmaktaydım.Bu sefer 5w30 kullanmayı istiyorum. Bu konu hakkında da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ve en önemlisi aracım 1-2 viteslerde çok ağırdan alıyor. Bu da şehir içinde insanın canını baya bir sıkıyor.Bu yüzden aracıma chip taktırmayı düşünüyorum sizce bir zararı olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Bu TDDİ TDCİ sorusuna cevap verebilecek kimse yok mu, Nasıl ayırt edebiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel mi Benzin mi sizce?
    6 yıl önce açıldı
    Jazz mı Getz mi Yaris mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.