Şimdi Ara

Conqueror's Blade 4.Sezon Osmanlı İmparatorluğu - Türkler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanımca değerinin yeterince bilinmediği oldukça eğlenceli bir f2p mmo, yeni sezonla birlikte oyuna Osmanlı İmparatorluğundan esinlenilmiş birlikler, kostümler geliyor kesinlikle bir şans vermenizi öneririm ayrıca oyunu Steam üzerinden de oynayabilirsiniz. Buradan da yeni sezonun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Conqueror's Blade 4.Sezon Osmanlı İmparatorluğu - Türkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holysentinel -- 24 Haziran 2020; 23:29:1 >

• Ohaa ben şok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    neden ki ?
  • Beklemiyordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GÖKTÜRK - GÖKTÜRKs HOUSE / CLAN BİLGİLENDİRMESİDİR
    31 mayıs 2019 kapalı betadan beri Büyük Türk Evi (House / Clan) olarak oyunda belirli bir hakimiyete, diplomasiye ve deneyime sahibiz.
    100 kişilik Full kadromuzla 2. klanımızı açıyoruz.
    Discortumuz da sürekli aktif playerlarımızla ve eğitim resim ve videolarıyla oyuna hazırız kadromuza askerleriyle katılacak yeni arkadaşları bekliyoruz.
    Büyük Türk birliğine davetlisiniz.

discord
    Join the GÖKTÜRK™ Discord Server!
    https://discord.com/invite/HbHqvPu

Oyuna başlarken sol üst bölge olan OSTARIA haritası Augolia şehrinde oyuna başlamanızı tavsiye ediyoruz. Biz bu bölgedeyiz. CRYSTAL SEA ( EU1 ) SERVERINDAYIZ !!!

Oyundaki savaş komutanlarımızın ismi şu şekildedir.

Protosera
    ColdeathF
    Sheyy
    BKHAN
    Nariua
    Sadrazam
    Hayallet
    Toru
    NemesisTurk
    TENGRIBIZMENEN
    Junky

Bana özeldenden ulaşabilirsiniz.Conqueror's Blade 4.Sezon Osmanlı İmparatorluğu - TürklerConqueror's Blade 4.Sezon Osmanlı İmparatorluğu - TürklerConqueror's Blade 4.Sezon Osmanlı İmparatorluğu - TürklerConqueror's Blade 4.Sezon Osmanlı İmparatorluğu - Türkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirZaat -- 23 Temmuz 2020; 18:25:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.