Şimdi Ara

Constantine|2014| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
18
Favori
25.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araya bir soru sıkıştırayım, Keanu Reeves'in oynadığı Constantine filminin imdb sayfasında "10 year-old" ve "teenage constatine" (karakterin on yaşındaki ve genç hali) karakterlerini oynayan oyuncular gösteriliyor, ben filmde böyle bir şey hatırlamıyorum, kesilmiş sahneler falan mı var bi bilginiz var mı acaba?

• Filmin ortalarında yemek yerken Constantine, Rachel Weisz'in karakteri Angela'ya kendi geçmişini anlatıyordu, o sırada da geçmişten görüntüler gösteriliyordu. O sahnelerde vardı 10 yaşındaki ve genç hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 6 Mart 2014; 0:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Pilot bölümü Neil Marshall yönetecekmiş. Ayrıca Constantine rolünü muhtemelen sarışın ve İngiliz biri oynayacakmış.

Keanu Reeves filminde iyi gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Filmin ortalarında yemek yerken Constantine, Rachel Weisz'in karakteri Angela'ya kendi geçmişini anlatıyordu, o sırada da geçmişten görüntüler gösteriliyordu. O sahnelerde vardı 10 yaşındaki ve genç hali.

Tamam hatırladım, saniyelik sahneler olduğundan aklımdan çıkmış sanırım. Vesileyle filmi tekrar seyrettim. İnanışların yanlışlığını Bi kenara bırakırsak film gerçekten üst seviye bir yapım. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz, Bi bakmışsınız filmin sonundasınız. Filmde çok aksiyon veya dikkat çekici sahne yok ama sizi bağlamayı başarıyor. Belki de Keanu etkisidir. Keanu'nun oynadığı karakterden sonra bu yeni karaktere ısınabilecek miyiz bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke Keanu Reeves başrolde olsaydı.Neyse yine de güzel olacak inanıyorum,takipteyiz.
  • Umarim guzel bir sey ortaya cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok beğendim filmi ama dediğiniz gibi illa ki Keanu Reeves'in de etkisi vardır İnşallah Matt Ryan da dizide iyi performans sergiler de ziyan olmaz dizi.
  • Filmi gibi olursa efsane olur benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 10 Mart 2014; 15:47:22 >
  • ekledim favorilere.
  • Çekimler önümüzdeki hafta başlıyormuş. Muhtemelen 2 hafta içinde de setten fotoğraflar düşmeye başlar o zaman
  • Takip
  • bekliyorum
  • Filmi gibi bir dizi yaratırlarsa yepyeni bir efsane doğuyor diyebiliriz.
  • Hakkını verirlerse harika bir şey olur bu yahu!..
  • Ve ilk fotoğraf da geldi Bu fotoğrafa göre Matt Ryan süper seçim olmuş gibi görünüyor

Constantine|2014|

• Bu da ilk resmi fotoğraf.

Constantine|2014|
  • Konusu itibariyle supernatural'ın ilk sezonlardaki etkisini verebilir.Oyuncu seçimi şu anda iyi duruyor.Beklemedeyiz.
  • İlk sezon patlama yapar gibi bekliyorum.
  • Sigara icmezse olmaz ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunu açacaktım ama taa 2013 ekimde açılmış

Dizinin olacağı kesinleşti NBC'de yayınlanacak. Böylece her kanalın 1 tane DC Comics dizisi olmuş oldu.
    Fox Gotham
    NBC Constantine
    CW The Flash ve Arrow
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.