Şimdi Ara

Contigo Mug 470ml - 64 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
8
Favori
18.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş hazırlanıyor diyor bunun anlamı büyük ihtimalle iptal geçen de aynısı olmuştu, artık Dr bedava verse almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musteri Hizmetlerinden aldigim bilgiye gore suanda tedarik surecindeymis tedarik edilir edilmez kargolanma yapilacakmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photographerclown

Musteri Hizmetlerinden aldigim bilgiye gore suanda tedarik surecindeymis tedarik edilir edilmez kargolanma yapilacakmis.
    hadi inşaallah. 1 adet almıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden ilana konulmuş bile 😂

• Adamın kendi ülkesinde 10 15 birim parası pahalı değil kardeşim kendi ülkesinde 20 TL bile değil bu ürün(kendi parası ile) bizim ülkemizde verdi dolar körüklemesi derken fiyat bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala hazırlanıyor. Sanırım göndermeyecekler

• Az once aradılar temin edilemiyor dedi onun yerine stanley bir termos onerdiler ancak şaka gibi sıcak tutma özelliği yok şikayet kaydı olusturdum baska ne yapabilirim insanları boşu boşuna beklettiler

• bunu göndereceklerini söylediler kabul ettimbende 64 tl uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonchalnt

Az once aradılar temin edilemiyor dedi onun yerine stanley bir termos onerdiler ancak şaka gibi sıcak tutma özelliği yok şikayet kaydı olusturdum baska ne yapabilirim insanları boşu boşuna beklettiler
    Gelecek ürünü( contigo ) ben kullanıyorum taş çatlasın 3 saat sıcak tutuyor hocam

Stanley bence bu fiyata uygun Çift duvar yalıtımlı yapısı ile içeceklerinizin 7 saate kadar sıcak ve soğuk kalmasını sağlar. Buzlu içeceklerinizi ise 30 saat kadar muhafaza eder. Tek el ile kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 2 Mayıs 2019; 16:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arteona

Gelecek ürünü( contigo ) ben kullanıyorum taş çatlasın 3 saat sıcak tutuyor hocam

Stanley bence bu fiyata uygun Çift duvar yalıtımlı yapısı ile içeceklerinizin 7 saate kadar sıcak ve soğuk kalmasını sağlar. Buzlu içeceklerinizi ise 30 saat kadar muhafaza eder. Tek el ile kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    ikisini de bildiğinize göre diretmeyeceğim bende. kabul edeceğim.

• Bana teklif edilen ürün şu oldu: LİNK

Ağız kısmı açık, çantaya atıp yola çıkabileceğimiz bir ürün değil. İptal etsem mi napsam?
    Contigo Mug  470ml - 64 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Bana teklif edilen ürün şu oldu: LİNK

Ağız kısmı açık, çantaya atıp yola çıkabileceğimiz bir ürün değil. İptal etsem mi napsam?
    Bana söylnene kod : 6939236319225

• Bu nedir ?

• mudvaynec M kullanıcısına yanıt

Bu ürüne ait barkod

• Konuyu ben açtım ama bu termos Contigodan iyi bir termos şanslısın kabul et mutlaka

• mudvaynec M kullanıcısına yanıt
    İki üründe mevcut bende stanley bencede daha iyi

• bana da bu ürünü teklif ettiler. kabul ettim.

inceleme varmış

https://www.youtube.com/watch?v=7IVXCrSAcjU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 2 Mayıs 2019; 17:49:44 >

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam benide önce aradıklarında teklif ettikleri termos buydu fakat ortada bir hata var barkod sorduğumda uyuşmuyordu. Ben yeşil olan termosdan istiyorum dedim barkod istedi söyledim ve kabul etti haki renk istediğiniz termos gönderilecek dedi.
    Bu arada d&r hakkını teslim etmek lazım diğer firmalar gibi tedarik edilemiyor diyip iptali basıp geçmediler. Muadili hatta yorumlara göre daha iyi olan ürünü gönderecekler helal olsun
    Edit: Hatta hocam şimdi baktım aynı ürünün koyu lacivert gibi rengide varmış muhtemelen sizede banada teklif ettikleri ürün oydu ama konuşan temsilcinin yaptırdığı aramada farklı bir ürün çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciom92 -- 2 Mayıs 2019; 19:36:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.