Şimdi Ara

Contigo Mug 470ml - 64 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
8
Favori
18.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar teyit ettim navy mug diye tarif ettikleri barkodunuda sordum bu ürün ya yeşilini yada lacivertini gönderiyorlar.

buda videoları
    https://youtu.be/fMemZrarDPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellezar -- 2 Mayıs 2019; 19:58:0 >

• Beni arayan soran yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman arandınız acaba ? Ben de daha arayan soran değişiklik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurona

Ne zaman arandınız acaba ? Ben de daha arayan soran değişiklik yok.
    ikindi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır sağolun olmazsa yarın ben arayayım 😂

• Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, belki de bana yanlış ilettiler.

Arandığımda, ürün modelini kodladılar bana, harf harf söyledi kadın, karşıma çıkan ürün "hammertone navy 0.47l" oldu. 215 liralık ürün olacak dedi kadın, ki ürün sayfasında stok tükendi yazmasına karşın, search kısmında aratınca ürün adı yanında fiyat yazıyordu: 215. Dedim evet doğru ürün.

Umarım dediğiniz gibi, üst ağız kısmı tamamen kapatılabilen modelden gönderirler.

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediğiniz gibi bir hata vardı arama yaptığımızda dediğiniz ürün çıkıyordu,fakat sonra barkod no verdiğinde bizde çıkan ürünle uyuşmuyor. Kesin konuşmayayım ama büyük ihtimal linklerde gördüğünüz yeşilin navy rengi gelicek size. Genede yarın arayıp teyit ettirin isterseniz barkod numarasından.
    Bu arada bende sizin gibi yanlış ürün çıkınca yeşil olacak diye dayattım ,halbuki göndermek istedikleri ürünün rengi daha iyi geldi bana ama iş işden geçti artık

• bende barkod istedim arayan kişiden ve verilen barkod 6939236319225 buydu.

• Beni de biraz önce aradılar ve stanley gönderebileceklerini söylediler. Kabul ettim.

• bana da siyah stanley göndereceklerini söylediler. başka rengi yok mu dedim yok dedi. kabul ettim. aynı ayarda ürünler olduğunu düşünüyorum. konuyu paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler..
  • Konuyu açan arkadaşa cidden teşekkürler bize de siyah Stanley teklif ettiler kabul ettik ürünün çok güzel yorumları var internette..

• Ayrı ayrı iki siparişim vardı bir tanesi için eşimi aramışlar diğeri için aramadılarhala

• Beni de aradılar şayet dediklerini yaparlarsa yılın sıcak fırsatı bu olur konu sahibine teşekkürler

• Ozgurona O kullanıcısına yanıt
    Siyah Stanley hangisi acaba biliyor musunuz? Benim barkod sormak aklima gelmedi valla :)

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı şekilde iki siparişim vardı biri için aradılar diğeri için aramadılar kaç defa aradım ulaşın bana diye hala dönmediler. Eğer temin edilmezse iade olur diyip durdular. Şüphelendim aynı hesaptan iki tane alınca sadece birini mi göndermeye çalışıyorlar acaba. Siz de aynı hesap üzerinden mi sipariş verdiniz?

• jayistic J kullanıcısına yanıt
    Contigo Mug  470ml - 64 TL

• alyosha A kullanıcısına yanıt
    Evet aynı hesaptan.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Bizim ikinci mug lar iptal olacak gibi bu gidişle. Vallahi üzücü olur. Bi gelişme olursa sizi ararlarsa yada siz ulaşırsanız kendi çabanızla haberleşirsek sevinirim.

• alyosha A kullanıcısına yanıt
    Ben ulaştım hocam genel merkezden 1 siparişiniz için bilgi geldi dediler. Bende bekleyip görelim dedim o halde.

• bana da stanley teklif ettiler, aynı kapasitedeyse kabul ederim dedim. kapasite aynıymış. kapak kısmı geniş olup tam açılandan yollamazlar umarım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.