Şimdi Ara

Continental Ultracontact Vs PremiumContact6 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yarın aracıma lastik taktırma niyetim var ancak forumlarda genel olarak conti premium 6 tavsiye ediliyor fakat lastikçi ultrası çıktı daha iyi diye yönlendirdi, ultra premium hakkında hiç bir fikrim olmadığı için siz değerli dostların tecrübelerini bekliyorum riske girip ultra mı alayım? bilinenden şaşmayıp premiuma mı kayayım?

Herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhan92 -- 6 Kasım 2022; 20:52:38 >

• Ultra'nın yanakları çok yumuşak bizim ülkeye göre değil.
    PremiumContact 6'da almayın. Bu ay PremiumContact 7 geliyor. Cpc6 zaten mükemmeldi, yeni model her yönden geliştirilmiş şekilde gelecek. Ekim sonu Continental Türkiye ile bizzat görüştüm. Kasım ayında cpc7 gelecek dediler. 245 45 R18 için sordum ama diğer ebatlar da gelir mutlaka. Kendime de almayı düşünüyorum nasipse.
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt

zam gelme ihtimalinden dolayı babam hemen olsun bitsin şeklinde heyecanlı sürekli lastik bul filan diye çok darladı :) adamlar cpc6 ya bile 1450 tl istiyor 205-55-16 ölçülere.. ne olacak sonumuz bu gidişle

• gkhan92 G kullanıcısına yanıt
    Cpc7 gelene kadar kayda değer bir zam geleceğini düşünmüyorum. Zaten kısa süre içinde çıkacak. Ayrıca farklı bir durum olmadığı sürece genelde yeni gelen seriler eski serinin fiyatından çok da farklı olmuyor.

Son olarak 2022 üretim cpc6 lar nette 1250 den bulunabiliyor ama şu an almak çok mantıksız. 7 bekleyin derim ben.
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Cpc6 bile mükemmel lastikken cpc7 yi daha iyi yapacaklarına inanmamaya başlıyorum nedense çünkü çok iyi bir şeyin çok çok daha iyisini yapabilir misin ya?

Cpc6 tanesi 1300₺ iken almadım, 1700₺ iken almadım, 2000₺ iken almadım artık yüzüne bakamıyorum şu lastiğin. Sanırım hayal olarak kalacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.