|
Bildirim
|
Cpc 5 berbat bir lastikti. Şu anda EGP kullanıyorum, gayet memnunum. Conti'den uzak durun bence.
|
CPC5 leri 30 bin km,
EGP leri de tahminen bi 30-32 bin km kullandım. Egp tavsiye etmem, 1 yıl sonra diş var ama tutunma kalmıyor. Özellikle araçta bir bütün halinde yüzme eğilimi başlıyor virajlarda. Kalkışlarda da patinaj. Cpc5 in olumsuz yanı 30 bin km gibi diş derinliği baya azalmıştı ama tutuş hiç çok kötü olmadı. Her türlü Cpc6 derim. |
yalnız egp ni 2 çeşiti var. biri 3 kanallı polonya üretimi diğeri 4
kanallı alman üretimi. ben 4 kanallı olanı kullanıyorum araç 28 binde gayet memnunum. şikayet edenler sanırım 3 kanallı kullananlar. |
Her türlü cpc6 tavsiye ederim.
Aynı kalitede daha hesaplı Ve memnun kaldığım bir lastik olan hankook ventus prime 3 modeline de bakmanızı tavsiye ederim. |
Goodyear EfficientGrip Performance kullandım. Kaldırıma dokunduğu an parçalanıyor lastik aşırı dayanıksız. Goodyear EfficientGrip geldi bir sonraki aracıma şuan onu kullanıyorum dayanıklılık bakımından o daha iyi ama yinede rampalı bölgelerde pürüzsüz asfaltta gaza basınca çekiş kontrol devreye giriyor. Tutunması çok iyi bir lastik değil. cpc6 bence daha tercih edilesi bir model
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|