Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
10.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değiliz abi. ac odyssey türkçe yaması geldi biliyorsun. ac odyssey tüm yan görevleriyle birlikte 2-3 haftamı alır benim. 2-3 hafta sonra gelsin sürpriz :D
  • Control Türkçe Yaması, 27 Eylül Cuma günü (yarın) saat 20:00'da sizlerle olacak!

30 Ağustos tarihinde başladığımız projenin, 14 Eylül gününde çeviri aşamasını bitirdik. 16 Eylül'de başlayan test aşaması, metinlerin düzenlemeleri ile birlikte 24 Eylül günü son buldu. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında, size tam olarak 4 yeni proje ve 2 yeni DLC çevirisi sunduk. Anonymous üretmeye devam edecek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 26 Eylül 2019; 20:44:52 >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    ellerinize,emeklerinize sağlık. heavy rain ve control'ü bir ay bile dolmadan çıkarttınız. artık daha kapsamlı oyunlara yönelmenin vakti geldi. mesala borderlands 3 :)
  • Sonunda geliyor haydi bakalım kaliteli bir yama olacağı kesin. Sonuçta amatör birinin çevirmeye başladığı değil, kendini kanıtlamış kaliteli bir ekibin yaptığı bir yama..

Ayrıca umarım bundan sonra bütün yamalarınızı ücretli çıkarırsınız. Türkçe oyun keyfine 20-30 lira veremeyen zaten oyuncu değildir ve oyun oynamayıda bırakması gerekir açık ve net yazıyorum. Özellikle control ü oynayacak donanımda pc si olup da buradan ücretsiz olsun isteyenler zavallıdır benim gözümde..

En önemlisi ise size buradan boş laf sallayan pek çok üye oldu bunu unutmayın. Bunların çıkaracağınız yamaları bedava kullanmalarını ben asla doğru bulmuyorum. İnsanlar hareketlerinin sonuçlarına katlanmalıdır bunu unutmayalım. Umarım bundan sonra ki bütün yamalarınızıda ücretli yaparsınız tekrar teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Control %100 Türkçe Yaması, tam 28 günde tamamlanmış olup, sitemizden ulaşabilirsiniz!!

Yamayı indirmek için tıklayın!
  • İnsanlara dilenci demek zavallı demek senin haddine değil. Terbiyesizlik yapma. 50 bin liralık bilgisayarı olan dahi yamaların ücretsiz olmasını savunabilir çünkü bu işin parası olup olmamakla alakası yok. Anlayabilmişsindir umarım tek seferde.
  • Oyuna ön yargılı idim ama yapımcısı zaten efsane oyunda bir o kadar güzel olmuş yama ile muhteşem keyifli oluyor. Yarım saattir akıyor resmen. Ellerinize sağlık, teşekkür ederim her çevirmenin emeği için.
  • Ellerinize sağlık arkadaşlar. Sıra geldi oyunu almaya.
  • Elinize sağlık teşekkürler bundan sonra süpriz yamaları bekliyoruz:)
  • Öncelikle hiç alakanın bile olmadığı bu konuya gelip, seni alıntılamadığım halde beni alıntılayarak bu mesajı yazdığına göre oldukça küçüksün ve belli ki bir yaran var Ne oldu acaba bu arkadaşlar yamayı çıkardılar diye mi bu öfken yoksa? Ayrıca bu yaştan sonra terbiyeyi senin gibi çocuklardan öğrenecek halim yok. Tanımadığın birine had öğretmeden önce ilk olarak sen haddini bil ve karşında ki kimdir nedir kaç yaşındadır bilmeden böyle klavyeden terbiye dersi vermeye çalışma...

Açıkçası senin boş yazıların beni zerre ilgilendirmiyor, zaten blokluydun bildirim gelince açmak zorunda kaldım. Senin nasıl bütün foruma rezil olduğunu zaten herkes biliyor. Bu arada 12 yıllık üyeyim nereye ne yazacağımı da ben bilirim. Anlaşıldı ki açmamam gerekirmiş bloğunu bundan sonra açmayacağız napalım..

Ayrıca umarım yaptığın yamayı çıkaramazsın, gerçi o yamayı sen yapmıyorsun başkasına çevirteceğini yazmıştın Her neyse ben şimdi kaliteli Türkçe control un tadını çıkarmaya gidiyorum. Benden tavsiye benim seni blokladığım gibi sende beni bloklayabilirsin, çünkü buna benzer yazılarımı çokça görmeye devam edeceksin bunu unutma. Zaten senin gibilere laf yetiştirecek halim olmuyor oyunuma bakıyorum haydi bakayım...

• Yaşın da, kaç yıllık üye olduğun da, bozuk Türkçenle adhominem dolu cevapların zerre umurumda değil. Yine diyorum, haddini bil terbiyeni takın, insanlara dilenci ve zavallı diyerek hakaret edemezsin. Git oyununu oyna baş ağrıtma.
  • yamayı kurduktan sonra masaüstüne gelen kısa yoldan oyuna giriş yaptığımda 5 saniye sonra kapanıyor giriş yapmıyor bu hata neden kaynaklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Kocaman -- 27 Eylül 2019; 23:36:58 >
  • Tebrikler arkadaşlar. Hızınızı artırarak devam ediyorsunuz. Yamayı henüz almadım ama kalitenin de arttığından şüphem yok. Bir iki güne alacağım. Gereksiz muhabbetlere cevap bile vermeden yeni projelere devam. Biz de size desteğe devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Kaliteli çeviri ekiplerimiz var çok şükür ama inanın yıllardır sizin gibi bir ekip daha önce hiç olmadı.Çok ama çok kısa sürede çok büyük işler başardınız.Popüler pek çok oyunun normalde en erken 6-7 ay geçmeden çıkmayacak yamalarını,1 ay dolmadan bizlere sundunuz ve en ama en önemlisi asla durmuyor,dinlemiyor ve yeni bir hedef koyuyorsunuz.Kendini bilmez,amacı biz oyunculara yama yapmak değil,sizinle ...yarıştırmak olanlar lütfen sizi yıldırmasın.Size ve yapacağınız işlere tüm kalbimle inanıyorum.Türk oyuncuların bu yapımları anlayarak oynayabilmesinde ve yıllarca beklemeden erişebilmesinde sizin payınız çok büyük.Kimsenin çevir(e)mediği watch dogs 2 yi çevirdiniz daha ne olsun...sizi seviyoruz ve yanınızdayız.
    Ve unutmadan....Yıllarca pc ye gelsin diye dua ettiğim heavy Rain'i siz çevirdiniz.Benim için sadece bu bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 27 Eylül 2019; 23:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.