Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
10.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşiniz zor hem yama hazırlayıp hemde hırsız uğursuzla uğraşıyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.
  • Başlarım böyle işe. Bu ne saçma iştir. WD2 yi de satın aldım orada bir sorun yoktu. Onu kırmaya çalışan olmadı mı? Elbette bir kaç haysiyetsiz insan çıkacak kırmaya çalışacak bu bariz. Her zaman olacak bu. Ben para ödemişim kardeşim yamayı indirmişim kurmuşum oyunda ilerlemişim. Bir hafta sonumuz var içine ettiniz. Sizde satın alanların bilgileri yok mu? Hepimiz refarans kodları yazıyoruz yamayı indirmeden önce. Satın alıp kurmuş adamların ne günahı var. Yamaya erişimi kapatıyorsunuz. Yamanız, programınız sağlıklı değilse satmayın. Bilmiyor musunuz elbet birileri kırmak için uğraşacak. Ben artık bu oyunu sizin yamanızla oynamam hatta oyunu da oynamam bütün keyfim kaçtı. Ücret iadesi istiyorum. Ücretsiz sürümü çıkacak olmasına rağmen size destek olmak istemiştim. Daha da sizden yama falan satın almam. Sen benim satın aldığım bir şeyi kapatamazsın ben senin keyfine göre oyun oynamıyorum ....

• kabul edelim şu an sektördeki en iyi çeviri grubu. her eleştiriye güzelce cevap veriyorlar güzel cevap verilince de eleştirenler güzel yazıyor. resmen türkçe çeviri bölümünde seviye atlandı.:)

ve bu arada alınan tedbirler nedeniyle şimdilik oyunu türkçe oynayamıyoruz. bu biz ücret verenler için olumsuz bir durum ama sağlık olsun umarım kısa sürede düzelir.
  • M3vl00_dll M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Böyle mesajlarla aynı düşünceye sahip pek çok üye olduğunun farkındayız.

Bizim yamayı korumamızın iki sebebi var. Birincisi, bu proje için gecelerini gündüzüne katan arkadaşlarımızın emeğinin korunması. İkincisi, para verip aldığınız yamanın korunması. Yama madem kırılacaktı, siz niye ücret veresiniz ki o zaman? Yamanın kırılması yalnızca bize yönelik bir hırsızlık, hakaret değil, bizzat size yönelik de bir hakarettir.

Ayrıca mağdur olan üyelerimiz için ise bir şeyler düşüneceğiz içiniz rahat olsun.

Lakin, "satın alıp kurmuş adamların ne günahı var?" işte bu sorulması gereken bir soru. Lakin bize değil, bu art niyetli insanlara sorun bunu. Emin olun ben de sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Yapılan bu hırsızlık girişimi ile ne yazık ki kurunun yanında yaş da yanıyor. Bizim amacımı ateşi önlemek.

Ve unutmadan, DM yoluyla referans numaranızı bana iletirseniz, iade işlemlerini başlatayım.

Saygılarımla.

• walküre kullanıcısına yanıt
    Bakın hocam beni yanlış anlamayın. Türkçe yama yapmanın kolay bir şey olmadığını biliyorum. Verilen emeğin ne kadar büyük olduğunu da biliyorum. Kesinlik yamaların ücret karşılığı verilmesine karşı biri de değilim.
    Büyük emeklerin karşılığının bir kuru teşekkür olmaması gerekiyor ki devamlılık arz etsin. İnanın oynamayacağım oyunların bile çıkan ücretli yamalarını satın alan birisiyim. Misal sizin WD2 yamanız. Ben zamanında bu oyunu PS4'de oynayıp bitirmiştim. Hikayesini de biliyordum. Sırf destek olmak için aldım. Bir bölüm oynayıp yamayı deneyip, oyunu sildim.

Yalnız "Kurunun yanında yaşın da yanması" tabirini ben kabul edemem. Çünkü o yaşın yanmaması sizin elinizde olan bir şey hocam. Evet hakkınız ödenmez gerçekten yaptığınız işte çok başarılısınız. Yamalarınızı da takip ediyorum. Burada ve farklı mecralarda güzel yorumlarda alıyorsunuz. Ama yamayı koruyacağım derken size destek olanları da cezalandırıyorsunuz. Biraz sert bir mesaj yazmış olabilirim. Belki haksızlıkta etmiş olabilirim o sinir anıyla. Ama düşünün hafta içi yoğun bir gündeminiz var ve oyun oynamaya fırsatınız yok. Hafta sonuna kadar heyecanla bu yamayı bekliyorsunuz çıkı çıkmaz satın alıyorsunuz ve 1 aydır kurulu şekilde bekleyen oyuna başlıyorsunuz. Sonra tak yamaya erişiminiz engelleniyor. Siz benim yerimde olsaydınız o hayal kırıklığıyla nasıl bir mesaj yazardınız???

Ücret iadesine de gerek yok hocam ortada bir emek var ve emeğinizi karşılıksız bırakmak istemem. Kırıcı bir kelime kullandıysam da hakkınızı helal edin. Ama gerçekten artık bu oyunu oynamayı düşünmüyorum. Xbox Game Pass'den şuan Gears 5'i indiriyorum ona başlayacağım. Pazar günümüzü bununla geçirelim artık yapacak bir şey yok.

Kolaylıklar dilerim.

• M3vl00_dll M kullanıcısına yanıt
    Ya hocam, vallahi de billahi de ben dediklerinize katılıyorum, gerçekten katılıyorum. Mesajınızın altına direkt imzamı atıyorum hatta. Bu kadar doğru yani.

Ama siz bir şeye para verip satın aldınız, bir şahıs ise bunu çalmaya çalışıyor. Biz buna izin versek, kırılsa yama, onca kişinin çalınan emeğinin yanında, siz de "ben neden para verip aldım, keriz miyim ben ya?" demez misiniz? Açık söyleyeyim, ben derdim. Ben olsam derdim. Neden para verdim derdim.

Ben sizin mesajınız hakkında tek bir kötülük söyleyemem. Çünkü doğru. Ve gerçek. Ama kendimi yinelemem lazım, biz zaten yaşın yanmamasını bırakın, ateşin çıkmamasını çabalıyoruz. Ama açıkcası hırsızın biri geldi yaktı, benim, hem çevirmenlerimi, hem de siz değerli oyunseverleri korumam lazım, benim gayem budur.

İnanın sizin yaşadığınız hayal kırıklığının ben on katını yaşadım. Yamayı 8 günde düzeltmelerini ve testini tek başıma yaptım. Bu 8 günde taşındım, yerleştim ve filmimin galasını da yaptım. İnanır mısınız bakın, benim yama çıktıktan sonraki tek isteğim buraya gelip "elinize sağlık, çok güzel olmuş yama" yorumlarını okuyup Discord'da sağda üyelere baktığımda "Control oynuyor" görmek. Yemin ederim bu yani.

Hayır ağrıma giden diğer bir konu, Anonymous adına sadece ben yazıyorum. Ve bazılarının dediklerine göre ben birilerine hakaret etmişim, İngilizce kelime içeren yama sunmuşum. Çamur atalım izi kalsın. Yaptıklarımızı söyleyince de narsist oluyoruz sanırım. Yakında Turgut Özal'ı da siz öldürdünüz derler herhalde...

Kusura bakmayın, biraz iç döktüm ama, inanın ben bu konuya sizden daha fazla üzülüyorum. Bir şey daha var, sanırım genel bir açıklama yapmak artık zaruri oldu...

• Konsola da isteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi satın alsak erişim kapalı mı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yapacak bir şey hocam bu gibi emek hırsızları her daim olacak. Maalesef bu konu hakkında yapabilecek bir şey yok. Neyse artık umarım sorunlarınızı en kısa süre de çözüme kavuşturur ve emeklerinizin karşılığını alırsınız. Benim de sizin dediklerinize aynen katıldığımı bilmenizi isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Konsola da isteriz.
    Tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 29 Eylül 2019; 9:37:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize, emeklerinize sağlık Anonymous ekibi!
  • programa girilmiyor üyelik alıyorum başarısız diyor
  • Satın alsak da boş, gerçi oyunu da bitirdim ama.
  • Tipik paranla rezil olma durumu korsandan korunmak için sizi destekleyenleri madur ediyorsunuz bu kafayla giderseniz siz onları madur bıraktığınız için onlarda ellerine geçen ilk fırsatta sizi madur bırakır.

Birde parantez açayım ikide bir biz şunu çevirdik biz şöyleyiz gibi söylemleriniz sizi sadece itici ve egolu gösteriyor. Yaptıklarınız ve hızınız ortada bırakın siz kendinizi değil başkaları sizi övsün.
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bunun cevabını az yukarıda verdim.

"Ya hocam, vallahi de billahi de ben dediklerinize katılıyorum, gerçekten katılıyorum. Mesajınızın altına direkt imzamı atıyorum hatta. Bu kadar doğru yani.

Ama siz bir şeye para verip satın aldınız, bir şahıs ise bunu çalmaya çalışıyor. Biz buna izin versek, kırılsa yama, onca kişinin çalınan emeğinin yanında, siz de "ben neden para verip aldım, keriz miyim ben ya?" demez misiniz? Açık söyleyeyim, ben derdim. Ben olsam derdim. Neden para verdim derdim.

Ben sizin mesajınız hakkında tek bir kötülük söyleyemem. Çünkü doğru. Ve gerçek. Ama kendimi yinelemem lazım, biz zaten yaşın yanmamasını bırakın, ateşin çıkmamasını çabalıyoruz. Ama açıkcası hırsızın biri geldi yaktı, benim, hem çevirmenlerimi, hem de siz değerli oyunseverleri korumam lazım, benim gayem budur.

İnanın sizin yaşadığınız hayal kırıklığının ben on katını yaşadım. Yamayı 8 günde düzeltmelerini ve testini tek başıma yaptım. Bu 8 günde taşındım, yerleştim ve filmimin galasını da yaptım. İnanır mısınız bakın, benim yama çıktıktan sonraki tek isteğim buraya gelip "elinize sağlık, çok güzel olmuş yama" yorumlarını okuyup Discord'da sağda üyelere baktığımda "Control oynuyor" görmek. Yemin ederim bu yani.

Hayır ağrıma giden diğer bir konu, Anonymous adına sadece ben yazıyorum. Ve bazılarının dediklerine göre ben birilerine hakaret etmişim, İngilizce kelime içeren yama sunmuşum. Çamur atalım izi kalsın. Yaptıklarımızı söyleyince de narsist oluyoruz sanırım. Yakında Turgut Özal'ı da siz öldürdünüz derler herhalde...

Kusura bakmayın, biraz iç döktüm ama, inanın ben bu konuya sizden daha fazla üzülüyorum. Bir şey daha var, sanırım genel bir açıklama yapmak artık zaruri oldu... "

hocam yama tahmini ne zaman açılacak acaba?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Hala uğraşıyoruz, developer'larımız sabah saat 5'e kadar uğraştılar. Hala da açıklar. Kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu kadar insanı yarı yolda bırakmak için bu işe girişmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Merhaba, ben bunun cevabını az yukarıda verdim.

"Ya hocam, vallahi de billahi de ben dediklerinize katılıyorum, gerçekten katılıyorum. Mesajınızın altına direkt imzamı atıyorum hatta. Bu kadar doğru yani.

Kusura bakmayın, biraz iç döktüm ama, inanın ben bu konuya sizden daha fazla üzülüyorum. Bir şey daha var, sanırım genel bir açıklama yapmak artık zaruri oldu... "
    Benim sana yazdığım yoruma karşılık verdiğin cevaba bak (cevap bile değil başkasından alıntı) Milletin parasını verip aldığı yamadan mahrum ederekmi koruyorsun değerli oyun severleri?
    Sen milletin hakkını elinden aldıkça discord'da insanlar nasıl Control oynayacak?
    Yarın yamayı açsan ertesi gün yine biri kırmaya kalksa sen yine insanları madur etmeye devammı edeceksin (korsanı milyon dolarlık şirketler önleyemezken sen- siz hiç önleyemezsiniz)

(ben neden para verip aldım, keriz miyim ben ya?" demez misiniz?) ben demem kardeşim daha önce okuduysan Control'ün tool paylaşılan yamasında yazdım ben Anonymous Çeviri'nin emeğine ve kişiliğine değer verdiğimden ne olursa olsun ücretini verip bu arkadaşların yamasını kullanacağım!

Yani kimse hak edene hakkını verirken kendini keriz olarak görmez.

• alex59 kullanıcısına yanıt
    adam yukarda yazmış bize değil yamayı kırana hesabını sorun diye.
    şaka gibi cevap cidden.
    abi ben senden aldım malı hesabını senden sorarım.
    ne desem bilemedim.rezillik bu olay tam.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.