Şimdi Ara

Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
20
Favori
15.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan oyunlarıni ne güzel Türkçe oynayacağız şimdide de bu muhabbetler çıktı ya ne şanssızlık zaten İngilizce bilmiyoruz oyun zevkimiz katbekat artacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de yorumu sildirmişler. Anonymous'a her fırsatta teşekkür ettim ama işin tadını kaçırdılar. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N'olmuş böyle burası savaş ortamı gibi.

Benim anlamadığım kime ne oluyor da karışıyor adam ister ücretsiz yapar, ister ücretli. O karışan ve ücretli yapanlara bir sorum var, siz peki dürüstçe bu işten kazandığınızı vergilendiriyor musunuz? Bu işin şakası yok şuradan 3-5 kişi sizi şikayet etse ne olacağının farkında değilsiniz. O çok konuşanlar önce gerçekten vergi veriyor mu bunu göstersin konuşmadan önce.

Ayrıca ücretli yapanların yaptıkları bana göre etik değil. Ülkemizde belki bunla ilgili kanun yok ama oyunu yapan firmanın oyunu aracılığı ile para kazanıyorsunuz. Yani bir nevi adamın oyununa yama/DLC yapıp parayla satıyorsunuz resmi olmayan şekilde. Peki bundan o firmaların haberi var mı?

Ha bir de mesela ben kendim, şahsi olarak ücretli yamalara güvenmiyorum. Neden mi? Daha önce ismini anmak istemediğim bir şahsı gördükten sonra alacağım o yamanın güzel çevrilip çevrilmediğini, belki de translate çevirisi olup olmadığını, özene bezene çevrilip çevrilmediğini bilemem. Bahsettiğim şahıs zamanında (belki hala yapıyordur) translate çevirileri yapıp insanlara bunu yutturmaya çalışan, hatta bazılarını parayla bile satmaya kalkışmış birisidir. Bu tarz örneklerden sonra şahsi olarak asla güvenmem hiçbir ücretli yamaya. Sonuçta bunu yeminli tercümanlar çevirmiyor ki %100 güveneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 12 Eylül 2019; 16:48:56 >

• Keşke PS4 için de yapabilseniz. İyi çalışmalar.
  • Byramklc B kullanıcısına yanıt
    Çalışma güzel, Activision ücret ödemediyse bu çalışma karşılığında az önce de söylediğim gibi birilerinin hizmetinde bedava çalışmışsınız.
    Halkımız için bir şey yaptığınızı düşünmüş olabilirsiniz ancak bu adamlar bu çeviriyi orijinal oyunun içinde hala daha sunmuyor öyle değil mi ?
    Önce development kadrosuyla görüşün, sonra geçmiş bu demo çalışmalarınızı gösterin, daha profesyonel imkanlarla daha profesyonel çalışmalara imza atın.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Sizin yorumumuzu veya başkasının yorumunu sildirme diye birşey söz konusu değil. Bu konuda taraf fark etmezsizin her mesaj silindi,devam da ediyor. Anonymous ile alakalı bir durum değil.

• Aklıma takıldı bu ücretli yamaları maliyeye şikayet edersek bir sonuç olur mu. Sonuöta şikayet etmek iki tıklamaya bakar. Cidden aklıma takıldığı için soruyorum. Sonuçta bağış deseler bağış için evrakları vs olması lazım. neyse biraz araştıralım şu durumu.

• Bu ücretli yama aptallığı çıktığı zamandan beri pek fazla bu kategoriye uğramıyordum ama artık cidden işin tadını bozmuşsunuz. Az sonra paralı çeviri yapıp bu çevirileri bağış adı altında satıp vergisini vermeyen(?) birkaç grubu banka bilgileri, mailleri, siteleriyle maliye'ye, çekinmese komple konuyu silecek olan yönetici arkadaşı ise adminlere bildireceğim. Haklı olanın ortaya çıkma vakti geldi.

EDİT: Ücretli yama olmasın demiyorum bazı gruplardan yama satın aldığım oldu. Takıldığım nokta vergi vermeden bu işi ''bağış'' adı altında pişkinlikle yapıp, sizin ücretli sunacağınız yamayı adam ücretsiz yapıyor diye bir tek küfür etmediğiniz kalması. E iyi o zaman şimdi maliye ile uğraşırsınız banka hesaplarınızı falan incelerler onlara anlatırsınız derdinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 12 Eylül 2019; 18:48:44 >

• Olayı anlamadım, ücretli olmamasına mı takıldınız kaç sayfa mesaj tartışma yapılmış Türkçe yama işlerini takip etmeyeli çok oldu hiç ücretli gördüğümü hatırlamıyorum o zaman birisi özet geçebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 12 Eylül 2019; 18:40:12 >
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Yaptıkları iş zaten illegal. Bu işi yapıyorlarsa oyun yapımcılarından izin almaları lazım. Üstüne vergi ödemiyorlar. Şikayet edildiği taktirde yaptırım uygulanacağına eminim. Açıkçası sırf burada gelip insanların bedava hizmet almalarını engelledikleri için kendim şikayette bulunacağım.
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Ben maliyeye şikayette bulundum. Eğer suç olduğunu düşünüyorsanız gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun dediler. Pek umursamıyorlar kısacası.
  • Konuda yönetici güzelce açıklamış konu dışı mesaj atmayın silinecek ve uzaklaştırma alırsınız diye. Hala ısrarla konuya diğer grupları sokup ücret ve şunları şikayet etsek ne olur gibi mesajlar atılıyor ya anlamakta zorluk çekiliyor yada farklı bir sorununuz var. Bakın konuda sonra niye ceza aldım yada mesajım silindi diye ağlamayın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.