Şimdi Ara

Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
20
Favori
15.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum konuyu sil üyeliğinin de ismini değiş, amacına ulaştın zaten yamayı bedava indirdik sayende. Kızdan ayrılmana gerek yok bir yama için. Buda kulağına küpe olur bir kadınla çalışıyorsan asla tarih vermeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yamanın yapılmasındaki amaç üstteki arkadaşın dediği gibiyse diyecek söz yok. Umarım öyle değildir.

• quote:

Çevirinin çıkış tarihini 23 Ekim olarak belirledik, bu tahmini değil kesin bir tarih, daha erken çıkma ihtimali olduğu gibi daha geç çıkma ihtimali yok çünkü hemen her şey hazır durumda.

Ben açıkçası bu yamanın çıkacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 4 Kasım 2019; 13:49:26 >
  • Kimse tanımadığı bir kaç insana yapacağı bir amme hizmeti için sevgilisi ile kavga felan etmez. Birileri gelmiş hâlâ bu yamayı beklediğini söylüyor, başkası her hafta gelip imalı bir mesaj bırakıyor. Konu csb çıktı, neyini anlamıyorsunuz.

Anonymous grubuna çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Adamları yıldırmak için açılan bu tarz sahte konular olsun, yamalarını kırıp kendilerine anti anonymous diye isim verenler olsun.
    Ücretli yama işini bu grup çıkartmadı. Parayla yama satıp sorun yaşayan ve bunun için mesaj atan müşterisini azarlayıp aşağılayan gruplar vardı. Bu tarz insanlar hiç böyle bir olay görmemişken işini doğru yapan, sorun yaşayanlara yardım eden bu grup yerden yere vuruldu. Birileri kendilerine anti anoymous ismini verip sadece bu insanların yamalarını kırmayı vizyon edindiklerini belirtmiş. O kadar grup içinde sadece bu grubun bu kadar linç edilmesi hiç etik değil. Umarım işlerini profesyonel bir hale getirip sadece resmi yapan bir kurum haline gelirler. Insanlara yaranılmıyor, iyilik batıyor bizim insanımıza.

• Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Alnından öpüyorum. (Benden küçük olduğunu düşünerek)
  • Arkadaşın birisi de hala Options da bekliyor. Arada ana menüye falan bari geç.
  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Yama bu hafta sonu çıkar mı? İşten güçten fırsat olmuyor hafta içi, hafta sonu oynar arkadaşlar.. Baya da gecikti yama söz verdiniz ama..

Neyse bekleriz haftaya bir daha yazarız, bilgi almak için tabii..

Bir de site kuracak ve bir ekip toplayacaktınız ne oldu o iş? Kız arkadaşınız mı toplayacak ekip lideri olarak nasıl olacak? Site açılacaktı haber alamadık, bekleyen çok sizin projelerinizi çünkü..

İyi forumlar dilerim.
  • Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri
  • Ben oyunu Anonymous'un yamasıyla oynadım bitirdim, onlar çıkarmamış olsaydı da beklemez oyunu İngilizce oynar bitirirdim zaten. O yüzden bu arkadaşın çıkaracağını iddia ettiği yamayı beklemiyorum ama bu yamanın gerçekliği konusunda şüphelerim olduğundan konuyu bir süredir takip ediyordum. Artık gerçek olmadığı kanısındayım. Keza bu sahte yama hareketi sırf diğer yamanın ücretsiz olması, önüne taş konulması amacıyla yapıldıysa evet işe yaradı diyebilirim. Fakat bu konuda geçen yamanın gerçeklik kazanmaması da şahsen Anonymous'a itibar kazandırdı. En azından böyle saçma sapan işlere kalkışmıyorlar.
  • Ver iz dı yama, gençler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

Ver iz dı yama, gençler?
    sana no yama gencooo :D
  • Yama çıkar mı bu hafta sonu o kadar konu açtınız çalışma yaptınız site kurdunuz kız arkadaşınız oyunu çevirip kendi yayınlayacakti.. kaç hafta geçti her şey bitti neredeyse dediğinizin üzerinden ama ortada bir şey yok..

boşa mı bekledik o kadar.. özellikle sizin emeğinizle yamayı oynamak isteyen arkadaşlar hala sabırla bekliyor ayarlar kısmında.. ayıp ettiniz ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yalan dolan işler yapın anca
  • Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri
  • Bu kadar laf yiyeceğimi bilseydim parayla çevirmen tutar sözümü yerine getirirdim
  • Hala çıkmadı mı yeni mesajlar görünce fark ettim.

Çevirmene veya konuyu açan kişiye lafım yok ama zamanında bunları destekleyip zaten çevirisini çoktan sunan gruba tonla laf edenlerin halini merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.