Şimdi Ara

ConverxtoDVD sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pek profesyonel bir arayış içinde olmadığımdan Divx filmleri DVD Player da izleyebilmek için ConvertxtoDVD programını kullanıyorum...Herşey güzel gidiyor derken bugün enteresan bir sorunla karşılaştım... Convert işlemini DVD5 formatına göre ayarlamış olmama rağmen yazdırmak istediğimde sığmıyor gibisinden bir hata verdi... Dvd ye yakma işlemini daha sonra Nero ile denedim yine aynı sorunla karşılaştım... Daha sonra daha önce convert ettiğim filmeleri inceledim ve kendimce şöyle bir şey buldum... Eğer film boyutu 4,37gb ise bu hatayı veriyor... 4,29 gb bir film denedim bunun üzerine herhangi bir sorunla karşılaşmadım... Daha sonra bu 4,37 gb lık filmin VIDEO_TS klasörü içindeki Vob dosyalarından birini sildim ve Dvd ye yakma işini gerçekleştirdim...
    Şimd arkadaşlar ben convert işlemini DVD5 formatına göre ayarlıyor olmama rağmen neden böyle bir sorunla karşılaşıyoru??? Yardımlarınızı bekliyorum...

• O programda "target size" ı isteidiğin boyutta yapabiliyosun.
  • Hocam target size bölümünü DVD5 (4400 MB) olarak belirliyorum... Hatta oluşturduğu Audio_Ts ve Video Ts klasörleri 4400 Mb görünüyor olmasına rağmen program convert işlemini bitirip dvd ye yazacağı sırada 4550 Mb lık bir dvd oluşturduğunu yazdırabilmek için 4400 Mb olması gerektiği gibi bir uyarı veriyor... Yani 150 Mb lık bir fazlalık var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.