Şimdi Ara

Alt Yazı Senkron Sorunu ? MPC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar mpc ile altyazılı film izlerken sorun yaşıyorum (bazı filmlerde) şuan izlemeye çalıştığım film de altyazı ilk başlarda tam konuşmaya göre çıkıyor ama sonradan 1-2 saniye önce geliyor konuşmadan gom player ile izlediğimde klavyeden . ve ; tuşlarına basarak ayarlıyorum düzeliyor ama ben mpc de izlemek istiyorum mpc de gom player ile yaptığım altyazı senkronizasyon ayarını hangi tuşlarla yapabilirim bulamadım yada klavyeden değilde başka biyerdenmi yapılıyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler.....

• Sorunum Günceldir MPC de altyazılı film izleyen hiçmi yok ?
  • Dün cevap vermeye kalkışmış ama irade kaybım söz konusu olduğundan verememiştim.. Şimdi vereyim:

Tuşlarla falan ayarlama gibi bir özellik yok.. Wiev=>Options=>Subtitles'da Delay Interval a değer atayabiliyorsun.. ms saniyenin 1000 inde biri demektir.. + ve - değerleriyle değer atayıp halledebilirsin..
  • hocam cevabınız için teşekkürler + ve - kabul etmiyor sadece rakam diyor rakamlarlada ayarlamayı beceremedim -1.5 saniye ayarlicam ne yazmam gerekiyor oraya ? - yazılmıyor k-lite codec pack standart mpc home cinema sını kullanıyorum
  • Eser_733 E kullanıcısına yanıt

F1 VE F2 tuşlarını kullanın.

klite codec pack altyazı senkron

mpc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt yazı senkronu
    5 yıl önce açıldı
    Chrome yazı tipi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.