Şimdi Ara

cook acilll nolurr biri care bulsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya pc kapanmıor.windows oturumu kapat diorum fakat kapanmıor.bbbelki 15 dk bekledim kapanmadı bende zor kullanmak zorunda kalıorum 2 gündür bööle kafayı yiycek elimde kalacak die korkuorum .....bilgisi olanlarrr bişi deyin ...napmam lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: teknisa

ya pc kapanmıor.windows oturumu kapat diorum fakat kapanmıor.bbbelki 15 dk bekledim kapanmadı bende zor kullanmak zorunda kalıorum 2 gündür bööle kafayı yiycek elimde kalacak die korkuorum .....bilgisi olanlarrr bişi deyin ...napmam lazım

ne zamandır format çekmediniz
  • arkadaşım bir program sitesinden inndir öneririm ccleaner i indir bide vebfiltre yada yasak gibi bir program varsa onu kaldır ccleaneri aç türkçe gerekli taramaları bir kaç kez yaptır sonra araçlar başlangıç ayarlarında ne varsa (antivirüs hariç) girdileri sil de makineni resetle aç sorunun kalmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

ya pc kapanmıor.windows oturumu kapat diorum fakat kapanmıor.bbbelki 15 dk bekledim kapanmadı bende zor kullanmak zorunda kalıorum 2 gündür bööle kafayı yiycek elimde kalacak die korkuorum .....bilgisi olanlarrr bişi deyin ...napmam lazım

hiiiiççççççç
    ama sakın bundandır deme..cünkü benim şüpelendiğim bişey var...bi kaç kişide bunun olabileceğini söyledi.ben bi prog kurdum mozilla ing eski bi sürüm.nese bunu sildim denetim masasındanda kaldırdım ama hala resimleri o acıor biri link yolluor tıklayınca mozilla hemen devreye girior..sildim halbukii.(eminim) ama o bi yerlerde hala calıştığı için kapanmıor olabilir dediler veee bi cözüm daha söylediler sağ tıkla özellikler Orada ekran koruyucuda sağ altta veya oralarda bir yerde güç diye bir seçenek wardır onu tıkla ve ''gelişmiş güç denetimlerini etkinleştir'' ama ben sağ tıkladım ekran kruyucu ve ardından güç ede tıkladım ama gelişmiş güç denetimini etkinleştir diye bi sekme göremedim ...oooofffffffff

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

ya pc kapanmıor.windows oturumu kapat diorum fakat kapanmıor.bbbelki 15 dk bekledim kapanmadı bende zor kullanmak zorunda kalıorum 2 gündür bööle kafayı
    yiycek elimde kalacak die korkuorum .....bilgisi olanlarrr bişi deyin ...napmam lazım

hiiiiççççççç
    ama sakın bundandır deme..cünkü benim şüpelendiğim bişey var...bi kaç kişide bunun olabileceğini söyledi.ben bi prog kurdum mozilla ing eski bi sürüm.nese bunu sildim denetim masasındanda kaldırdım ama hala resimleri o acıor biri link yolluor tıklayınca mozilla hemen devreye girior..sildim halbukii.(eminim) ama o bi yerlerde hala calıştığı için kapanmıor olabilir dediler veee bi cözüm daha söylediler sağ tıkla özellikler Orada ekran koruyucuda sağ altta veya oralarda bir yerde güç diye bir seçenek wardır onu tıkla ve ''gelişmiş güç denetimlerini etkinleştir'' ama ben sağ tıkladım ekran kruyucu ve ardından güç ede tıkladım ama gelişmiş güç denetimini etkinleştir diye bi sekme göremedim ...oooofffffffff

arkadaşların dediği çözüm şu şekilde ekran koruyucu bölümğnden güç seçiyorsun sonra orda açılan pencereden gelişmiş sekmesinie tıklayıp ayarların aşağıdaki resimdeki gibi olmasına dikkat et bakalım ona göre tekrar bakarız
     cook acilll nolurr biri care bulsun

• sen de askıya al seceneği bende yok yani o sekme secili değil..hiçbirşey yapma secilii
  • quote:

sen de askıya al seceneği bende yok yani o sekme secili değil..hiçbirşey yapma secilii

ya zaten önemli olan o değil diğeri o da zaten bilgisayarı power düğmesinden kapatmak istediğinde geçerli olan bir olay sen başlat bilgisayarı kapat dan kapatamıyorum demişin o zaman arkadaşların dediği gibi bir sorun değil muhtemelen sonlandıralamayan bir programdan kaynaklanıyodur son günlerde yüklediğin bir program varsa yada virüs tarzı bi program da süürekli arka planda çalışıyo olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o patal programı nerden kaldırabileceğimi bi bulsam zaten..denetim masasından geri dönüşümden masaüstünden aklıam gelen bildiğim heryerden kaldırdım zaten... zaten böööle garip sorunlar da hep beni bulurrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRUPVEF

arkadaşım bir program sitesinden inndir öneririm ccleaner i indir bide vebfiltre yada yasak gibi bir program varsa onu kaldır ccleaneri aç türkçe gerekli taramaları bir kaç kez yaptır sonra araçlar başlangıç ayarlarında ne varsa (antivirüs hariç) girdileri sil de makineni resetle aç sorunun kalmayacak

peki yukarıda arkadaşın dediği ccleaner programını denedin mi soruna sebep olan programın o olduğundan eminsen bu program aracılığıyla silebilmen lazım
  • yükledim.karşıma ööle kabarık bi liste cıktıkii ...neyii sileyim şaşırdım ark. sadece antivürüsler kalsn demiş ama korkuorum ya önemli bişeyi silersem diye cünkü coğunun ne işe yaradığını bilmiorum gerekli bişeyi silersemmm
  • yani yüklediğim programın ne işe yaradığını nerden neyi cekip sileceğimi anlayabilmiş değilimmm
  • quote:

yani yüklediğim programın ne işe yaradığını nerden neyi cekip sileceğimi anlayabilmiş değilimmm

yüklediğin program xpde bir işe yaramayan ve normal yollarla tam olarak silemediğim programları kaldırmanı sağlar ama neyi sileceğini şimdi neler çıktığını bilmediğim için bişey diyemicem
  • cok karmaşııııkkk cokkkkkkk bi dünya şey cıktıı ben alasam sanda anlatıcamda bende bişe anlamadımkiiiiii
  • XP'den çıkarken bazen bilgisayann otomatik olarak kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit\'e girip "HKEY_CUR-RENT_USERControl PanelDesktop" anahtanna gidin, burada "PovverOffActive" DWORD değerini bulun, ve değerini "1" olarak değiştirin

Alıntıdır...
  • TEKNİSA HALLEDEMEDİN Mİ BEN BURADAYIM PM DEN ULAŞABİLİRSİN MAKİNE BAŞINDA DEĞİLDİM ÖZÜR DİLERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

XP'den çıkarken bazen bilgisayann otomatik olarak kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit\'e girip "HKEY_CUR-RENT_USERControl PanelDesktop" anahtanna gidin, burada "PovverOffActive" DWORD değerini bulun, ve değerini "1" olarak değiştirin

Alıntıdır...

bunuda yaptım yine olmadııı hala kapanmıo ya.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

XP'den çıkarken bazen bilgisayann otomatik olarak kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit\'e girip "HKEY_CUR-RENT_USERControl PanelDesktop" anahtanna gidin, burada "PovverOffActive" DWORD değerini bulun, ve değerini "1" olarak değiştirin

Alıntıdır...

bunuda yaptım yine olmadııı hala kapanmıo ya.

temiz bir format at hocam.Sende kurtul PC de kurtulsun.Her yolu denemişsin neredeyse.
  • İşe yaracağını düşünmediğim saçma yöntemler yazıyorum, ama denemekte fayda var bilgisayar bu ne yediği belli olmuyor.

C - program files - Mozilla Firefox'u sil, sen ekle/kaldırdan yaptıysan orada kırıntıları kalıyor geçen bir antivirüsü kaldırdım bela oldu başıma kırıntısını bırakmış orada..

Ctrl + alt + del yap işlemler/processes sekmesine tıkla. F harfinde firefox.exe falan görüyorsan işlemi sonlandıra tıkla. Ama firefox.exe olarak değil de farklı bir isimde geziyor olabilir, bilmiyorum nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.