Şimdi Ara

ÇOOKKK MUTLUYUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA arkadşalar hatırlarsınız haftaiçi konu açmıştım ruyamdaki kıza aşık oldum diye meğerse o kızı ben önceden profil dolaşırken facebookda görmüşüm ordan aklımda kalmış ve rüyama girmiş vallahide billahide o yaa ama sapı varr (erkek arkadaşı) ..yaaa offffff (acayip tatlı )

her armutun sapı vardır ama armut yenilirken sap koparılır felsefesini mi uygulasam :) :) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu-soydas -- 30 Mayıs 2009; 17:53:36 >

• ad soyad ver bizde gorek korkma dh linin sevgilisi yengemizdir yan gozle bakmayız
  • git kadınımsın rüyamda gördüm seni... şimdi ayaklarımı yıka de bi tanede tokat vur
  • sap genelde erkekler de olur ama neyse
  • Rüyanda gördüğün kız facebookda erkek mi anlamadım ne sapı ?
  • Tramıymış la xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Rüyanda gördüğün kız facebookda erkek mi anlamadım ne sapı ?

rüyamda gördüğüm kızı meğerse ben önceden facebookda görmüşüm de ordan aklımda kalmış

sapı var derkende erkek arkadaşı var galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Çok (U) mutsuzum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SS isteriz
  • o hanım efendının resmini gormekte sakınca varmı

bakalım rüyandaki hanım efendi nasılmıs
  • Sakin ol yavrucuğum.Rahatlamaya çalış...Rüyan hala devam ediyo.Aslında biz yokuz.Rüya içinde rüya gördün.
    Eğer bu rüyayı devam ettirirsen bir gün uyanacak ve o kızı karşında bulacaksın...
  • başkasının sevgilisine göz konmaz bilmio musun bunu?
  • no ss no güven
  • Hacı bana göre bu durum sana göre kötü olmuş

Sebebi: Öyle bir kızın gerçekte olduğunu bile bile onunla karşı karşıya gelmeden öyle sap sap sevginle kalabilime ihtimalin bihayli yüksek, gerçekte öyle bir kız olmasaydı '' aman boşver zaten bir hayal ürünü '' deyip unuturdun..

Şimdi kıvran dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

Sakin ol yavrucuğum.Rahatlamaya çalış...Rüyan hala devam ediyo.Aslında biz yokuz.Rüya içinde rüya gördün.
    Eğer bu rüyayı devam ettirirsen bir gün uyanacak ve o kızı karşında bulacaksın...

yarbay olmuşun yarbay yemişin :) belli olum ne dalga geçiosun la adamı deli etme gelme bidaha bu konuya
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu-soydas

quote:

Sakin ol yavrucuğum.Rahatlamaya çalış...Rüyan hala devam ediyo.Aslında biz yokuz.Rüya içinde rüya gördün.

yarbay olmuşun yemişin :) belli olum ne dalga geçiosun la adamı deli etme gelme bidaha bu konuya (gerçek hayatın eziği)

• bi ss alsak da güvenimiz artsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu-soydas

quote:

yarbay olmuşun yarbay yemişin :) belli olum ne dalga geçiosun la adamı deli etme gelme bidaha bu konuya

Bazı hatalar var lütfen düzeltin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.