< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keynesinkızı -- 1 Kasım 2024; 0:26:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok (U) mutsuzum
-
-
Wagie cage içerisindesin.
Burada olan herkes gibi.
Wagie cage'den kurtulmanın yolu ekonomik özgürlüğü elde etmek. Hepimizin planları, hedefleri vardı çoğumuz yıldık, yıldık çünkü barınmak, araba almak, basit şeyleri karşılamak bile pahalı artık. Evlenmek istesen evlenemiyorsun, gezmek istesen gezemiyorsun öyle saçma bir dönem.
Ha birde ahlakı çöken bir toplum içinde yaşıyorsun. İki yüzlü olmak artık insanlara normal gelebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Kasım 2024; 0:29:38 > -
Varlığın yokluğunu hissetmek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece varlık mevzusu değil.
İnsanlar da artık güvenilmez hale geldi. Yapabildikleri kadar cinsellik yaşıyorlar, yapabildikleri kadar iki yüzlülük yapabiliyorlar.
Evlenmek istiyorsun, evleneceğin insanın gerçek yüzünü görüyorsun hayal kırıklığı yaşıyorsun, seviyorsun hayal kırıklığı yaşıyorsun. İnsanlar da kafayı sıyırdı. Düz sokakta yürüyemiyorsun her an bıçaklanma ihtimalin var, bu ülkede rahatça sokakta polis bıçaklayanlar var.
Mutsuz olman normal çünkü bu sistem depresif insanlar istiyor ki tam teslimiyet olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Kasım 2024; 0:34:4 > -
Evlenmek bile istemiyorum ben insan sevmemeye başlamak çok kötü bunu yapan beni anlar ancak
Dediğim kapıya çıkıyor zaten. İnsanlar arasında mizantropi artıyor bu sebepten.
Sistematik kadın düşmanlığı ve erkek düşmanlığı oluşturuluyor.
Aile kuramıyorsun, sevemiyorsun, depresif bir şekilde yaşıyorsun, sadece arada haz yaşamak için bir şeyler yapıyorsun ama onlarda tatmin etmiyor.
Olay mutlak kontrol... Bu sistemi dizayn edenler zaten mutlak kontrol peşindeler. Ellerinde sınırsız para basma gücü var ne de olsa.
-
Bizim amacımız ne
Açık konuşmam gerekirse bunu kendine sorman gerek.
En çok ne olmayı istiyordun? Ben sevgilimin bana mühendislik yolunu bıraktırması için çabalarından kaynaklı bir an olsun vazgeçmedim. Vazgeçmedim çünkü o sadece evlenebilecek bir koca arıyordu, ben ise evlenebileceğim kadına iyi bir gelecek, kafasına takmayacağı bir statü, çocuklarım için ise MATEMATİK VE BENZER DERSLERİ başından sağmayan bir baba olmayı istedim.
Sadece aile kurmak vs gibi konularda değil, belli ideallerim var, bazıları ideolojik derecede olması gereken şeyler.
Hedeflerimizi kendimiz belirleriz ve uygularız ancak bu sistem zaten insanların basit hobiler edinmesine bile engel oluyor.
Bizi boğmaya devam ediyor. Yakın gelecekte normal et bile yiyemeyeceğiz, sentetik et ve böcek yiyeceğiz. Artan nüfusu bahane edip çoğu özgürlüğümüzü elimizden alacaklar.
-
Manevi şeyleri aşmam gerekiyor
Bu da bir amaç gördün mü? Kendine sorunca bulabiliyorsun.
-
Gördüm işte söylediğim
söyle engelimi açsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offff baydınız ha
ponçik kuduracak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam poncik gerçek mi değil mi çözemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X