Şimdi Ara

Bazen intihar edesim geliyor, ama çoğunlukla yaşamak istiyorum fakat hayatım berbat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen haftalarda 2 gün intiharı kafaya koymuştum intihar edeceğim şeyi almaya yeltendim ama almaya giderken yolun yarısında geri döndüm diğerinde bulamadım.
    Hayat çok güzel çok güzel yerler var dünyada ama büyük ihtimal göremeyeceğim ben hiçbir güzellik.
    Depresyonum tamamen çevresel şartlardan dolayı, hatta birkaç sene öncesine kadar hayat doluydum kötü bir şey olsa bile ileriye bakardım şimdi tam tersiyim sürekli depresif olumsuzum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-221B83E8D -- 16 Haziran 2018; 11:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anlat hele anlat, derdini dök

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlat rahatlarsın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CBD896D6

Anlat rahatlarsın
    https://forum.donanimhaber.com/intihardan-vazgectim-ama--133376020

Hayatımı mahvettim bu bölümü seçerek. Yıllarımı boşa harcadım. Geçen birinin konusunu gördüm Karabük inşaat mezunu 1 yıl tecrübeli 3 bin küsür alıyor benim sayısal derecem çok daha iyiydi ama 3 bin bile kazanamayacağım. Hadi parayı geç o arkadaş benden daha donanımlıdır benden daha çok şey biliyordur. O binalara bakınca bilmemneyini düşünüp hesaplar, ya ben gündelik hayatta neyi biliyorum. Kanunda yazan şeyleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

https://forum.donanimhaber.com/intihardan-vazgectim-ama--133376020

Hayatımı mahvettim bu bölümü seçerek. Yıllarımı boşa harcadım. Geçen birinin konusunu gördüm Karabük inşaat mezunu 1 yıl tecrübeli 3 bin küsür alıyor benim sayısal derecem çok daha iyiydi ama 3 bin bile kazanamayacağım. Hadi parayı geç o arkadaş benden daha donanımlıdır benden daha çok şey biliyordur. O binalara bakınca bilmemneyini düşünüp hesaplar, ya ben gündelik hayatta neyi biliyorum. Kanunda yazan şeyleri.

Alıntıları Göster
    Moruq 3000 yeterliyse direk kpss kas memur ol

Bizim bir arkadas kasti girdi hem hukuk okuyor hem trtde calisiyor

Lise mezunlari icin tonla is var devlette tabi kafan kpssye basiyorsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guest-221B83E8D G kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergberia -- 6 Ağustos 2020; 22:32:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelisim grubumuz var hocam istersen ekliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.