Şimdi Ara

Cooler Master Centurion 534 Plus 430W (Resimli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarcım bana Haziran ayından beri bu kasanın Türkiye'ye gelmediğini söyledi. Ben de mecburen PSUsuz modelini almak zorunda kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Bilgisayarcım bana Haziran ayından beri bu kasanın Türkiye'ye gelmediğini söyledi. Ben de mecburen PSUsuz modelini almak zorunda kaldım.

yoo ben bugun aradım sipariş ettim cumartesi geliyor evet ellerinde bulunmuyor ama sipariş üstüne geliyor
  • quote:

yoo ben bugun aradım sipariş ettim cumartesi geliyor evet ellerinde bulunmuyor ama sipariş üstüne geliyor

arkadaşım nerden sipariş ettin acaba??
  • psu suz çok kazıkmış....
  • @duman64 CM nin bu modelinin pencereli olanı wardı sanırım nereden alabilirm ve fiyatı hakkında bir bilgin warmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

psu suz çok kazıkmış....

evt adam gibi bi psu ile çok fazla ediyor..
  • flood olcak ama arkadaşlar bana bu kasanın alternatifi olarak bu kasanın fiyat aralığında bi kasa tavsiye edebilirmisiniz bu kasa stoklarda pek yokta:) bu arada amma çok kasa dedm yw
  • THERMALTAKE VD6430BNSE SOPRANO SİYAH+430W POWER modeline göz koymuştum Coolermaster Centurion 534+ ile birlikte. Fiyatları hemen hemen aynı.,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Eylül 2007; 20:03:55 >
  • Bu kasanın önüe takılıcak fan nasıl bir performans gösterebilirki????

led aydınlatmanın oldugu delikler demeyin...

Cooler Master Centurion 534 Plus 430W (Resimli)
  • Led aydınlatmanın olduğu delikler. Başka bir şey göremiyorum çünkü.

Resmi dikkatli inceleyin diyorum ama hakikaten ben de akıl sır erdiremedim. Oraya şeffaf bir fan takmışlar gözüküyor ama havayı nereden alıyor? Kasa elime geçince durumu anlatırım.

Cooler Master Centurion 534 Plus 430W (Resimli)
  • Nihayet kasayı aldım ve 12cmlik CoolerMaster fanı boş gelen ön yuvaya takmaya kalkıştım. Sonuç : Birbuçuk saatte ancak takabildim. Neden mi? Çünkü öncelikle harddiskin takıldığı metal aksamın sökülmesi gerekiyor. Sonra ön panel sökülüp fan binbir zahmetle içeriden takılıp kasanın dışından vidalanıyor. Sonra ön paneli yerine tak. Harddiski tutan metal iskeleti yerine vidala, ıvır zıvır. Hele bir de Sapphire HD2600XT uzun olunca MSI P35 Neo anakartta fanın kablosunu takmak zor oldu ama en sonunda bitti. Geçmiş olsun.
  • peki öne takılan fan hakkındaki düşüncelerin nedir? sadece kendi çalıp kendimi oynuyor? yoksa amacına yönelik iyi bir hizmet sunabiliyormu? (teknik açıdan imkansız olsada)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Nihayet kasayı aldım ve 12cmlik CoolerMaster fanı boş gelen ön yuvaya takmaya kalkıştım. Sonuç : Birbuçuk saatte ancak takabildim. Neden mi? Çünkü öncelikle harddiskin takıldığı metal aksamın sökülmesi gerekiyor. Sonra ön panel sökülüp fan binbir zahmetle içeriden takılıp kasanın dışından vidalanıyor. Sonra ön paneli yerine tak. Harddiski tutan metal iskeleti yerine vidala, ıvır zıvır. Hele bir de Sapphire HD2600XT uzun olunca MSI P35 Neo anakartta fanın kablosunu takmak zor oldu ama en sonunda bitti. Geçmiş olsun.

Takmak zor olmuş, önemli olan performansı nasıl?
  • Henüz aleti fişe bile takmadım. Nasipse akşama deneyip resimlerini de çekerim. Hatta video bile koyabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

peki öne takılan fan hakkındaki düşüncelerin nedir? sadece kendi çalıp kendimi oynuyor? yoksa amacına yönelik iyi bir hizmet sunabiliyormu? (teknik açıdan imkansız olsada)

yanda ışıkların olduğu yerde ızgaralar var ordan aldığını söylüyor...
  • ön panelin sağ ve solundaki köşelerde aşağıdan yukarıya kadar bal peteği şeklinde tel ızgaralar var...siyah renkte...işte ön fan oradan hava alıyor..eğer elinizi oraya doğru tutarsanız çektiği havayı hissedebilirsiniz...benim sistemde elimi arka fana doğru uzattığımda buz gibi hava geldiğini hissedebiliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teet -- 6 Eylül 2007; 16:19:41 >
  • arkadaslar bende yazılanlara bakarak bu kasayı almaya karar verdım ama en onemlı sorun nerden alacagız bakıyorumj ama bulamadım alabılınecek bır yer varmı arkadaslar
  • ben pek oralardan hava alabiliceğine ihtimal vermiyorum.... ama yinede en alınası kasalardan biri bu... belki ön tarafa ekstra delik açılıp siyah ince çorap çekilirse güzel olur... (dremel ile)
  • kasa süper ama lanet olsunki vatanda yoktu :(
    aopen 400 watt aldım kurmaya başladılar fakat power bozuk çıktı :S önerilen kasa cooler mas.380 watt bende bunu aldım..neden insanın heves ettiği şeyler olmaz...
  • Bu kasa gerçekten karaborsada gibi bir şey. Ankara'da bile bulmak sorun oldu, İstanbul'daki Multimedya'dan getirttiler. O da PSUsuz versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Eylül 2007; 13:02:37 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.