Şimdi Ara

Cooler Master CM 690'mı yoksa Stacker 810'mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar. Bir kaç gün önce CM 690 ile Thermaltake V9 arasında kaldığımı söylemiştim. Ancak Thermaltake'den hızla vazgeçip yerine Stacker'ı düşünmeye başladım. Ancak kafama takılan bir sorun var. Stacker malumunuz bayağı büyük bir kasa. Acaba aldığım haliyle gelen fanlarıyla kullanırsam, cayır cayır yanan Biostar 8800GT ve stok fanlı E5200'ümü iyi biçimde soğutur mu? Doğruyu söylemek gerekirse kasalardan pek anlamıyorum ve verebileceğim para da 320 YTL civarında. CM 690'ı alırsam eğer ayrıyetten bir CPU soğutucu ya da Thermaltake'in Tide Water kompakt VGA soğutucusunu alabilirim. Kısacası Stacker 810'un stok hali CM 690'ın stok halinden ne kadar iyi? Hava sirkülasyonu ve soğutma performansında çok mu fark var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

Edit: Bir de Twelve Hundred çıktı karşıma. Fiyatı 400 YTL civarında (havale ile). Eğer ki kullanıp da beğenen ve tavsiye eden varsa bu kasayı da alabilirim kendimi birazcık kasarak. Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/a054760c1ba51ef7d28bcbd31a310e33/ANTEC-Twelve-Hundred-1200-Gaming-Case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 10 Aralık 2008; 21:02:57 >

• kardeş ben antec 1200 kasayı aldım bence antec al derim güzel parasının hakını veren bir kasa
  • stacker ın sıfırı pek bulunmaz. Rc 690 8-9 fan takabilion.Soğutması güzel olur.
  • Açtığım ikinci kasa önerisi konusu ve cevap veren sayısı yine iki. Forum iyice bitmiş anlaşılan. Herneyse. Cevap verenlere teşekkürler. Çareyi Ananadtech forumlarında falan ararız artık.
  • Antec 1200 kullanıp sorun yaşayana ya da memnun olmayana rastlamadım aradaki 80 ytl ye değeceğini düşünüyorum.

Birde lian-li v200 ve tagan black pearl var fiyatları daha da yüksek olmasına rağmen mükemmel kasalardır ikiside

Ama illa stacker veya 690mı dersen stacker daha iyidir.Çok fazla fan değil doğru ve verimli hava akışı önemli çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

Antec 1200 kullanıp sorun yaşayana ya da memnun olmayana rastlamadım aradaki 80 ytl ye değeceğini düşünüyorum.

Birde lian-li v200 ve tagan black pearl var fiyatları daha da yüksek olmasına rağmen mükemmel kasalardır ikiside

Ama illa stacker veya 690mı dersen stacker daha iyidir.Çok fazla fan değil doğru ve verimli hava akışı önemli çünkü

Lian Li V200 gerçekten hoşuma gitti. Ancak Türkiye'de hangi online mağzada bulabilirim bilginiz var mı acaba? Alacağım kasayı çok uzun bir süre kullanmayı istiyorum. O yüzden diğer önerilere de açığım (fiyatı farketmiyor). Biriktirdiğim paranın üzerine biraz daha ekleyerek daha iyi bir kasa alabilirim. Cooler Master'ın HAF 932'si de aklımdaydı. Ancak V200'ü görünce, nasıl desem, direk vazgeçtim.

Edit: V2000 olacak sanırım kasanın adı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 11 Aralık 2008; 13:16:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.