@torque89 Hocam bilgiler için teşekkürler. Ben bu cosmos a gerçekten kafayı takmış durumdayım fakat fiyat herseferinde caymama sebep oluyor. Şimdi sizden hava soğutmanın da gayet iyi olduğunu öğrenince iyice pişman oldum haf aldığıma. İyi soğutma için görüntüden ödün veririm diye düşünüyodum hafı alırken ama gerekte yokmuş meğersem.Keşke cosmos alsaymışım. Şeytana uyup pure black alasım var bir yandan da normal cosmos alıp kendim siyahamı boyasam diyorum. Birde hafı elden çıkartma derdi var tabi. Gözü körolsun şu donanım manyaklığının
Rica ederim ne demek.Soğutması gerçekten iyi,Cosmos kullanan arkadaşlara sorabilirsin.Eminim bir çoğu kasayı tavsiye edecektir.Ben almadan önce baya bi araştırdım,incelemelerini izledim-okudum,forumdan arkadaşlara sordum sağolsunlar yardımcı oldular.Benim için kullanıcı yorumu her zaman önemlidir.Hatta konu açmıştım HAF serisini tavsiye eden çok oldu ama tasarımda önemli,e Cosmos HAF serisinden geri kalcak değilya,o kadar para sayıyoruz sonuçta.Cosmos Pure'a o kadar para verme bence.Cosmos S modeli daha gösterişli genel olarak,üst paneli yeter bir kereCosmos S alırsın bir iki ay kullanırsın bütçe el verince fırın boyaya verirsin içini siyaha boyatırsın.Zaten mod'a çok uygun bir kasa.Eğer Cosmos almayı düşünüyorsan yani bütçen varsa-elveriyorsa Haf'a talip çok olur,elinden çıkarman kolay olur.Bende Armor MX+ vardı bir kaç ay bekledim,hemen satılmadı ama Haf'ı elden çıkarması kolay olur.Tabi temiz kullanılmış olması önemli.İstersen Cosmos II'yi bekle istersen Cosmos S al,tercih sana kalmış.Emin ol pişman olmazsın.Bütçe el veriyorsa,alıp-satman ailene yük olmıyacaksa Cosmos'a geç derim ben.Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.Cosmos konusunda istediğin her şeyi sorabilirsin,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme