Şimdi Ara

Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Phantekse o fanlar cinayet olmuş
  • Phanteks kullanıyorum Fanlardan memnunum , neden cinayet olsun ki Önerin varmı fan konusunda
  • Şimdilik 16 gb 32 gb ta çıkartıcam. Ram i. Bide cooler mastırın soğutucusunu alıcam. 240 modeli. Birde ssd. Ekran kartı cacık ama şimdilik yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 30 Mayıs 2013; 16:08:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Phanteks kullanıyorum Fanlardan memnunum , neden cinayet olsun ki Önerin varmı fan konusunda

Estetik olarak algım bozuldu benim

Şunlar olur bak.Hem sessiz hemde görüntü olarak uyar.Fiyatlarıda iyi

http://www.teknobiyotik.com/thermalright-ty-147-14cm-fan-12cm-fan-yuvasina-uyumlu.html

• şöyle prof. bir kasa yapıp sıcaklık ölçer koymuyorlar ya ilginç geliyor bana :)
  • Onlar gidici zaten fazla ömürleri kalmadı kasada Yeni parcaları henüz kasaya geçirmedim

Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu

• Bende SP AF serisine geçiş yaptım. 12 tane filan radyatörde sp120 olacak 3 tanede af140-120 serisi olacak kasa fanı

Ama ben o iki tane sentry mix leri anlamadım.Kanal başı 50w zaten.Çok rahat çekerdi o fanı ama keşke sorsaydın alırken fan kontrolcü başkasını alırdık.Mesela cw 611 En kötü fc5 v2 Bu Sentry mix bazılarında buzzing sorunu vardı yani fanlar garip bir şekilde ötüyor.Bendekinde yoktu ama başkalarında epey gördüm

@ZiveR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sentry Mix'ler tam anlamıyla çöp. 1 tanesini arkadaşıma aldım diğerinide ben kullanıcaktım fakat ürünlerin ikiside sorunlu çıktı. 1 Tanesinin led değiştirme tuşu calısmıyor diğerinin ise 5. kanalı fanı kontrol etmiyor Adamlara mail attım ürünlerinizin ikiside ağrızalı cıktı değişimi için yardımcı olun diye. Ürünleri geri yollamamı istediler fakat kargo masrafını ben ödicekmişim. Ben açtım ağzımı yumdum gözümü Artık kasaya sırf goruntu olsun diye takıcam onu. Buarada CW611 siparişini Kustompcs'den verdim. 10 Haziran gibi elimde olur sanırım o da

• Gelmiş mi stoklara.Yoktu hala baktıgımda. Burada var ama pahalı, vergi düşme olayıda yok

e22.biz/search.aspx

@ZiveR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kasanın içinde toplam 10 tane fan var mAximum 50 derece yükte

• H100 e falan gerek Varmı sizce

• KASAYA HAYRAN KALIYORUM
    DAHA ÖNCE COSMOS 1000 KULLANIYORUM 8 SENEDEN SONRA COSMOS II GECTİM

Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu

• kesinlikle en iyisi
  • Bugün açılan Computex 2013 fuarında CM yeni kasalırını gösterdi

Cosmos SE

Elite 130

Silencio 352

• Esasında kasa henüz son halini almadı,bazı sorunlar var ama inşallah çözeceğim.Kapağı bizim forumdan çok değerli bir insan olan arg-ist nickli Ali rıza abimiz getirdi.Sağolsun kapağı getirebilmek için çok uğraştı ve gördüğüm bu işi büyük bir keyifle sanki bana değil kendine getirmişçesine yürekten yaptığıydı.Daha önceleride kendisinden siparişlerim oldu,özellikle sıvı soğutma konusunda bilgisine başvurduğum Ali rıza abim konu sıvı soğutma olunca en ince detayına kadar dikkat eden,yönlendiren ve çözüm bulan çok değerli bir insandır.

Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 8 Haziran 2013; 14:23:31 >

• Resim geliyo

• Büyük ihtimal aynı boyutlardadır (aşağı yukarı). Detaylar henüz yok, ilk incelemeleri bekleyecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Bugün açılan Computex 2013 fuarında CM yeni kasalırını gösterdi

Dağ fare doğurdu diye bilinen bir söz vardır.
    Coolermaster in yeni kasası SE tam bu tarife uyuyor.
    Teknolojinin devamlı içine düştüğü sorun, burada da kendini göstermiş. Bir ürün yapıyorlar bunu geliştiriyorlar tam mükemmele yaklaştı derken bir yenisini yapıyorlar fiyasko...

yeni gözde Elite de bunu güzel bir örneği olmuş bence.. COSMOS II de gördüğümüz bütün güzellikler özellikler uçmuş bir anda

Kaslı bir kasa dersen değil . cosmos II gibi dışa kapalı düz dış hatları olan bir kasa değil , sade görünümlü hiç değil...nedir bu kuş desen değil deve desen değil olsa olsa devekuşu....

kasanın ön kapağındaki bütün güzellik gitmiş...
    kasanın içinde ortada tabandan tavana bir dikme ....sanki acemi mütahitin balkonu gibi çökmesinden korkmuş balkonu demir direkle takviye etmiş , veya tavan çökmesin diye..

şimdi bazılarınızın onu çıkarabilirsin dediğinizi duyar gibiyim... biliyorum biliyorum..

bu anlamsız dikme ile sağ tarafta bir niş oluşturulmuş bizim dekorasyonda yaptığımız gibi. buraya aile büyüklerinin fotoğraflarını koyarsınız artık veya sevdiğiniz 1-2 biblo koyarsınız..

kasanın içindeki bütünlüğü kaybetmiş kasanın içini küçültmüş anlıyacağınız canım Cosmos II nin içine mıçmış....
    karşlaştırmak isterseniz;

cosmosII nin standart hali -ve yeni fare Elite - ve onunla aynı donanıma sahip bir cosmos II

Karar size kalmış

Düzeltme yapıldı tşk. Chronos 1121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 9 Haziran 2013; 12:04:55 >

• arg-ist kullanıcısına yanıt
    İsimde bir karışıklı oldu yalnız. Bu kasa Cosmos SE (Second Edition)'dir. Ve isimden yola çıkarak tahminimce ilk Cosmos'tan uyarlandı onun için de Cosmos 1100 ile Cosmos II arasında kaldı.
    İlk mesajımdam alıntı yapayım yine (Elite olan kasa ikinci resimdedir).

Cosmos SE

Elite 130

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 9 Haziran 2013; 11:06:46 >

• Bu kasays sıvı soğutma gerekir mi h100 i veya cooler master in

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.