Bildirim
Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben kullanıyorum -
keşkequote:
Orijinalden alıntı: Guest-D4DC098FB
Bu mesaj silindi. -
VAlla millet işlemci soğutucusu ile falan uğraşıyo kasa tüm fanları çalışınca top speed te 52 derece en fazla oluyo -
Resimleri akşam eklerim -
Of be o kasaya Can kurban :) -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylan
Arkadaşım, önce la lı lu lu konuşmayı kes. Herkesin zevki farklıdır adam Skyline hastasıdır yapmıştır. Senin imkanların da olsa bu kasayı yapamazsın zaten, ancak yaptırırsın biraz emeğe saygı duy sonra buraya yaz lütfen olur mu?
Kardeşim yanlış anlamışsın . Hani bir söz vardır genelde çok güzel bir bayan görünce söylenir ''.... la o?'' .... kısmını özelden söylerim istersen. Bu arada yapamassın ancak yaptırırsın falan ayıp olmuş. Ben eski bir kasa fanı, zeytin yağı tenekesi, akvaryum motorunun hortumu, plastik zar, toplu iğne, iplik, 8 adet cam şişe, pamuk ve kolonya ile minyatür jet motoru yapmış ve ondan yaklaşık 60N güç elde etmiş adamım. N=Newton=Kuvvet x Yerçekimi ivmesi nasıl ölçtün derseniz ise kantara bağladım. 6kg çekti onuda yerçimi ivmesi 10 ile çarptım. Bu aradada modu çok beğendim ama Skyline olmamış diyerek sadece fikrimi belirttim.
Edit: Birde 9V pil olcaktı orada onu unutmuşum.undefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 26 Mayıs 2013; 21:09:47 >
-
Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum konunuzu dağıttığım için.quote:
Orijinalden alıntı: Duellistquote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylan
Arkadaşım, önce la lı lu lu konuşmayı kes. Herkesin zevki farklıdır adam Skyline hastasıdır yapmıştır. Senin imkanların da olsa bu kasayı yapamazsın zaten, ancak yaptırırsın biraz emeğe saygı duy sonra buraya yaz lütfen olur mu?
Kardeşim yanlış anlamışsın . Hani bir söz vardır genelde çok güzel bir bayan görünce söylenir ''.... la o?'' .... kısmını özelden söylerim istersen. Bu arada yapamassın ancak yaptırırsın falan ayıp olmuş. Ben eski bir kasa fanı, zeytin yağı tenekesi, akvaryum motorunun hortumu, plastik zar, toplu iğne, iplik, 8 adet cam şişe, pamuk ve kolonya ile minyatür jet motoru yapmış ve ondan yaklaşık 60N güç elde etmiş adamım. N=Newton=Kuvvet x Yerçekimi ivmesi nasıl ölçtün derseniz ise kantara bağladım. 6kg çekti onuda yerçimi ivmesi 10 ile çarptım. Bu aradada modu çok beğendim ama Skyline olmamış diyerek sadece fikrimi belirttim.
Edit: Birde 9V pil olcaktı orada onu unutmuşum.undefined
@Duellist
Eyvallah hocam afedersiniz, ben yanlış anlamışım.
-
Bende ki fabrika çıkışlı -
quote:
Orijinalden alıntı: zülkif gonzo
Bende ki fabrika çıkışlı
Hocam bu kasayı modlamak bence farzdır demiş oluyum -
Geçen sene haf x alırken bu kasayı almayı çok istemiştim ama fiyatı 1200 civarıydı.. Şimdi vatanda %30 la birlikte 850 civarı olmuş. İmkanım olasa haf x satar cosmos 2 alırım -
arkadaşlar sizde kasanızın resmini ekleyin sizleride ekliyim sırasıyla modlama yapanlarıquote:
Orijinalden alıntı: armax
Geçen sene haf x alırken bu kasayı almayı çok istemiştim ama fiyatı 1200 civarıydı.. Şimdi vatanda %30 la birlikte 850 civarı olmuş. İmkanım olasa haf x satar cosmos 2 alırım -
ya yeni sistemime istiyorum bunlardan veya 900D ama ikisi de 1000TL civarinda, mecburen HAFXB alacaz ama gercekten harika kasa bu cosmos, modsuz haliyle bile goz alici olan nadir kasalardan bence.quote:
Orijinalden alıntı: armax
ömürlük bir kasa modlamaya müsait içine istediğini tak çıkar herşeyi takabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: gamblerbarbo
ya yeni sistemime istiyorum bunlardan veya 900D ama ikisi de 1000TL civarinda, mecburen HAFXB alacaz ama gercekten harika kasa bu cosmos, modsuz haliyle bile goz alici olan nadir kasalardan bence.
Alıntıları Göster -
eve alıp geldiğimde internet cafe mi işleticeksin diye aldığım cevap :)quote:
Orijinalden alıntı: zülkif gonzo
ömürlük bir kasa modlamaya müsait içine istediğini tak çıkar herşeyi takabilirsin
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kaoslordu100
Nasıl memnun musunuz? bir eksikliğini gördüğünüz bir yer var mıdır? kullanıcı olarak biraz anlatsanız.
Kasa için şeffaf yan panel siparişi verdim.Panel elime ulaşınca inşallah memnuniyetimi resimlerle anlatacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmurat360x
quote:
Orijinalden alıntı: kaoslordu100
Nasıl memnun musunuz? bir eksikliğini gördüğünüz bir yer var mıdır? kullanıcı olarak biraz anlatsanız.
Kasa için şeffaf yan panel siparişi verdim.Panel elime ulaşınca inşallah memnuniyetimi resimlerle anlatacağım.
Bekliyoruz
Benzer içerikler
- en iyi ups markası
- fps drop neden olur
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- psu önerisi
- kasaya elektrik gelmiyor
- atx 3.0 nedir
- japon bilgisayar markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X