Şimdi Ara

Cooler Master Cosmos II Kullanıcıları ( KRAL ) Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-)Zülkif Gonzo ( amd fx 8350 / asus sibertooth 990 fx 2.0 / 16 gb ram / gtx 550 / cooler 1200 wat )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 31 Mayıs 2013; 16:35:10 >

• Ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D4DC098FB

Bu mesaj silindi.
    keşke
  • VAlla millet işlemci soğutucusu ile falan uğraşıyo kasa tüm fanları çalışınca top speed te 52 derece en fazla oluyo
  • Resimleri akşam eklerim
  • Of be o kasaya Can kurban :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Of be o kasaya Can kurban :)
    Çok sade şık zengin görünüme sahip ama yan panel kapağı şeffaf olmalıydı bence size örnek bir kasa atacağım modlanmış Cosmos 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Çok sade şık zengin görünüme sahip ama yan panel kapağı şeffaf olmalıydı bence size örnek bir kasa atacağım modlanmış Cosmos 2

Mod mu la o? Skyline nedir abi ya bi Vantage bi 911 bi Carrera bi Cayman varken Skyline saçma olmuş ama adam iyi modlamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

quote:

Mod mu la o? Skyline nedir abi ya bi Vantage bi 911 bi Carrera bi Cayman varken Skyline saçma olmuş ama adam iyi modlamış...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım, önce la lı lu lu konuşmayı kes. Herkesin zevki farklıdır adam Skyline hastasıdır yapmıştır. Senin imkanların da olsa bu kasayı yapamazsın zaten, ancak yaptırırsın biraz emeğe saygı duy sonra buraya yaz lütfen olur mu?

• quote:

Arkadaşım, önce la lı lu lu konuşmayı kes. Herkesin zevki farklıdır adam Skyline hastasıdır yapmıştır. Senin imkanların da olsa bu kasayı yapamazsın zaten, ancak yaptırırsın biraz emeğe saygı duy sonra buraya yaz lütfen olur mu?

Kardeşim yanlış anlamışsın . Hani bir söz vardır genelde çok güzel bir bayan görünce söylenir ''.... la o?'' .... kısmını özelden söylerim istersen. Bu arada yapamassın ancak yaptırırsın falan ayıp olmuş. Ben eski bir kasa fanı, zeytin yağı tenekesi, akvaryum motorunun hortumu, plastik zar, toplu iğne, iplik, 8 adet cam şişe, pamuk ve kolonya ile minyatür jet motoru yapmış ve ondan yaklaşık 60N güç elde etmiş adamım. N=Newton=Kuvvet x Yerçekimi ivmesi nasıl ölçtün derseniz ise kantara bağladım. 6kg çekti onuda yerçimi ivmesi 10 ile çarptım. Bu aradada modu çok beğendim ama Skyline olmamış diyerek sadece fikrimi belirttim.

Edit: Birde 9V pil olcaktı orada onu unutmuşum.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 26 Mayıs 2013; 21:09:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

quote:

Kardeşim yanlış anlamışsın . Hani bir söz vardır genelde çok güzel bir bayan görünce söylenir ''.... la o?'' .... kısmını özelden söylerim istersen. Bu arada yapamassın ancak yaptırırsın falan ayıp olmuş. Ben eski bir kasa fanı, zeytin yağı tenekesi, akvaryum motorunun hortumu, plastik zar, toplu iğne, iplik, 8 adet cam şişe, pamuk ve kolonya ile minyatür jet motoru yapmış ve ondan yaklaşık 60N güç elde etmiş adamım. N=Newton=Kuvvet x Yerçekimi ivmesi nasıl ölçtün derseniz ise kantara bağladım. 6kg çekti onuda yerçimi ivmesi 10 ile çarptım. Bu aradada modu çok beğendim ama Skyline olmamış diyerek sadece fikrimi belirttim.

Edit: Birde 9V pil olcaktı orada onu unutmuşum.undefined
    Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum konunuzu dağıttığım için.

@Duellist

Eyvallah hocam afedersiniz, ben yanlış anlamışım.

• Bende ki fabrika çıkışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

Bende ki fabrika çıkışlı

Hocam bu kasayı modlamak bence farzdır demiş oluyum
  • Geçen sene haf x alırken bu kasayı almayı çok istemiştim ama fiyatı 1200 civarıydı.. Şimdi vatanda %30 la birlikte 850 civarı olmuş. İmkanım olasa haf x satar cosmos 2 alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

Geçen sene haf x alırken bu kasayı almayı çok istemiştim ama fiyatı 1200 civarıydı.. Şimdi vatanda %30 la birlikte 850 civarı olmuş. İmkanım olasa haf x satar cosmos 2 alırım
    arkadaşlar sizde kasanızın resmini ekleyin sizleride ekliyim sırasıyla modlama yapanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

Geçen sene haf x alırken bu kasayı almayı çok istemiştim ama fiyatı 1200 civarıydı.. Şimdi vatanda %30 la birlikte 850 civarı olmuş. İmkanım olasa haf x satar cosmos 2 alırım
    ya yeni sistemime istiyorum bunlardan veya 900D ama ikisi de 1000TL civarinda, mecburen HAFXB alacaz ama gercekten harika kasa bu cosmos, modsuz haliyle bile goz alici olan nadir kasalardan bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

ya yeni sistemime istiyorum bunlardan veya 900D ama ikisi de 1000TL civarinda, mecburen HAFXB alacaz ama gercekten harika kasa bu cosmos, modsuz haliyle bile goz alici olan nadir kasalardan bence.

Alıntıları Göster
    ömürlük bir kasa modlamaya müsait içine istediğini tak çıkar herşeyi takabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

ömürlük bir kasa modlamaya müsait içine istediğini tak çıkar herşeyi takabilirsin

Alıntıları Göster
    eve alıp geldiğimde internet cafe mi işleticeksin diye aldığım cevap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Nasıl memnun musunuz? bir eksikliğini gördüğünüz bir yer var mıdır? kullanıcı olarak biraz anlatsanız.

Kasa için şeffaf yan panel siparişi verdim.Panel elime ulaşınca inşallah memnuniyetimi resimlerle anlatacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Nasıl memnun musunuz? bir eksikliğini gördüğünüz bir yer var mıdır? kullanıcı olarak biraz anlatsanız.

Kasa için şeffaf yan panel siparişi verdim.Panel elime ulaşınca inşallah memnuniyetimi resimlerle anlatacağım.

Bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.