Şimdi Ara

Cooler Master Haf-X Full Tower Kasa (efsane)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Cooler Master Haf-X Full Tower Kasa (efsane)

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir kullandığım kasamı ev değiştirme vs. durumlardan dolayı satıyorum, daha ufak bir kasaya geçeceğim, artık aşırı overclock vb. işler yapmadığım için kasa büyük gelmeye başladı bana...

Standart olarak kasa üzerinde; 1x14cm egsoz fan, 1x23cm ön fan ve 1x20cm yan panel fanı ile gelmektedir.

Ekstra olarak üst tarafa; 2x20cm fan taktım, ön ve üst fanlar orjinal Cooler Master megaflow serisi, yanda da deep cool markalı yine silent bir fan var. Toplamda 5 fan (3x20cm + 1x23cm + 1x14cm) var yani, 14cm egsoz fan hariç hepsi kırmızı ledli dir, yani kullanan kişinin ekstra fan masrafı yapmasına gerek yok, sonradan dilediği fanları alıp takabilir. Oldukça serin ve sessiz bir kasa bu konuda içiniz rahat olsun.

Şuan ki imzamdaki sisteme ait günlük sıcaklıklar ve kasa fanlarının devirleri, anakart üzerinden silent-standart-performans şeklinde de ayarlayabiliyorum;

Kasa ile birlikte ekstra verilecek olan üzerinde; bir adet crossfire köprüsü, Asus dvd-rw ve ön panel usb 3.0 bağlantısı için anakart 20pin bağlantı adaptörü de olacak, bu modeller de bu özellik yoktu ben adaptör ile içeriden kendi usb 3.0 kablosu ile çözdüm bunu. Yine ek olarak elimde fazla olan sıfır sata kabloları vs. gibi ürünler de verilecektir.

Kutu içeriği ve aparatları %90 oranında durmaktadır, montajınızı yaparken eksik bir şey kalacağını sanmıyorum, hdd yuvaları, vga tutacağı ve vga tünel fan aparatı da mevcut, buna da ek olarak 12cm'lik fan taktım, normalde boş geliyor vga tünel hub'ın içi.

Ürünün kendi kutusu vs. mevcut köpükleri ile sağlam bir şekilde kutulama yapabilirim.

Daha önce ufak bir inceleme de yapmıştım foruma: burada ki ledsiz olan fanlar değiştirildi, en kısa zaman da güncel bir fotoğraf çekeceğim.

https://forum.donanimhaber.com/cooler-master-rc-942-haf-x-mini-kullanici-incelemesi--47471471

Ürün linki:  

https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/haf-x/

Temel özellikler ve ölçüleri;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yaşayan efsane...

• Aynen öyle kardeşim, alacak kişiye hayırlısı olsun şimdidenCooler Master Haf-X Full Tower Kasa (efsane) 

• Ne varsa hep eskilerde var. Hayırlı satışlar @LEON-X

• @Holisticmax

Teşekkür ederim hocamCooler Master Haf-X Full Tower Kasa (efsane) 

• Custom sıvı soğtma için bu kasadan aldım alt hardisk yuvasını söküp radyotöte yer açıldı soğutması duruşu çok iyi herşeye uyar bu paraya bedava hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @matrix00 Teşekkür ederim kardeşimCooler Master Haf-X Full Tower Kasa (efsane) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı satışlar hocam. Kasa duruyormu hala?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.