Şimdi Ara

coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasam collermaster cosmos 1000 püre blacktı. kasayı alıp komple skuprenk degıstırme kararı aldım..
    onceklıkle kasayı kople söktüm tum plastık aksamlarını kırmızıya boyadım metal ayakları ıse
    parlak beyazaboyadım kasanın kapakları bırde on kapağı sıyah braktum hdd yuzalarının kollarınıda beyaz yaptım.
    kasanın on DVD yuvalarınada 2 adet 120 lik kırmızı fan taktım. alt 120 lık fan takıldı. arka kısıma kırmızı fanım olmadığından mavı taktım
    ust fan yuvalarına kırmızı 2 adet 120 lık fan takıldı. h100 ile ust fanlar pull push yapıldıkasanın yan kapağa plexı yapma nıyetım var
    bırde uztpanelın orta tarafınıplastık ızgara yapma nıyetım var bunları bır surelıgıne erteliyorum..
    kasanın yan kapağı baya kalın keım zor olacak..
    şimdilik kendı zevkime gore böyle bı kasa yaptım. fıkırlerınız
     coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdgamıng -- 24 Ekim 2015; 22:42:31 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Super olmus

Tesekkurler

• Kachus abimizin kasa icin ilgi alakasi icin tesekkur ederim.
    Demircibu abimizin yardimlari icin tesekkur ederim

• Bu pazar cosmos 1000 in ust kapak kesilecek.
    Ayrica yan kapaga bi yuva acilacak. Elimde 12.7 cm lik bi panc var eger delip keserse son islemler ve ledler takilacak..herkeze iyi aksamlar.
    Resimler eklenecek pazar aksami..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdgamıng -- 17 Ekim 2015; 22:00:36 >
  • Dostum kasan hakkında düşündüklerimi MAC G5 çalışmamda sana cevpa yazarken söyledim.

Ben öyle aman ne güzel olmuş tu tu ellerine sağlık diyenlerden değilim.yazacaklarımda yaptıkların kötü anlamında değil daha iyisini yapaman içindir.

Söylediğim gibi cosmos 1000 güzel bir kasa biraz ufakta olsa üzerinde birşeyler yapmaya müsait bir kasa . sen sadece renk değiştirme ile bitirmişsin.
    keşke biraz kesseydin biçseydin, ekleseydin bir şeyler..internette çok örneği görmüşsündür.

Renk , belki fotoğraftan, kırmızı değil aslında Carmin kırmızısı fena bir renk değildir.özellikle bu rengi seçtinse sözümü geri aldım.

plastik aksamları boyamışsın , oldukça riskli bir iş plastik üzerine boya tutturmak .

evvela 600 kum gibi bir su zımparası ile plastik yüzeyi çizip boyanın tutunması için ön hazırlık yapman gerekirdi.
    sonra mutlaka bir astar... mümkünse çift komponenetli bir epoxi astar atmak gerekirdi. sonrada en az 2 kat ince şekilde boya..

Biraz daha çalış kasa üzerind...e kabloları topla en azından. üstünde kafa yordukça farklı şeyler çıkar..
    inanırmısın benim üzerinde çalıştığım kasa baş ucumda duruyor her dakika gözümün önünde.. aklım hep onda..

zaman içinde daha iyilerini yapacağına inanıyorum. kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

Dostum kasan hakkında düşündüklerimi MAC G5 çalışmamda sana cevpa yazarken söyledim.

Ben öyle aman ne güzel olmuş tu tu ellerine sağlık diyenlerden değilim.yazacaklarımda yaptıkların kötü anlamında değil daha iyisini yapaman içindir.

Söylediğim gibi cosmos 1000 güzel bir kasa biraz ufakta olsa üzerinde birşeyler yapmaya müsait bir kasa . sen sadece renk değiştirme ile bitirmişsin.
    keşke biraz kesseydin biçseydin, ekleseydin bir şeyler..internette çok örneği görmüşsündür.

Renk , belki fotoğraftan, kırmızı değil aslında Carmin kırmızısı fena bir renk değildir.özellikle bu rengi seçtinse sözümü geri aldım.

plastik aksamları boyamışsın , oldukça riskli bir iş plastik üzerine boya tutturmak .

evvela 600 kum gibi bir su zımparası ile plastik yüzeyi çizip boyanın tutunması için ön hazırlık yapman gerekirdi.
    sonra mutlaka bir astar... mümkünse çift komponenetli bir epoxi astar atmak gerekirdi. sonrada en az 2 kat ince şekilde boya..

Biraz daha çalış kasa üzerind...e kabloları topla en azından. üstünde kafa yordukça farklı şeyler çıkar..
    inanırmısın benim üzerinde çalıştığım kasa baş ucumda duruyor her dakika gözümün önünde.. aklım hep onda..

zaman içinde daha iyilerini yapacağına inanıyorum. kolay gelsin.

Abi biraz haklisin
    siyah astar attim ilk basta kssada zaten bi puruz boya atacak bisey yoktu zaten.
    Renk tam kirmizi istemedim biraz degisik bi kirmizi istedim. Dun ust panelin orta kismini kestim. Izgara yapacagim ust panele.
    Kablolari toplamayi dusunuyorum ancak vaktim olmuyor cok. Is guc bukadar yapabildim suanlik..plexi yan kapak yapma niyetimden vazgectim saci cok kalin saglam.
    Kirmizi boyadan baya kullandim boyadigim parcalara 4 kutu sprey kullandm 4 kat boyadim
    Uzerine vernik vs atsammi diye dusunuyorum. Kablo vs gorunen alanlari siyah plexi yapabilirim..

• yavaş yavaş bazı eksıklerı tamamlıyorum yavaş olsun güzel olsun dıyorum.. ileride kasaiç dızaynınada bı el atacam kablolar vs..
     coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor. coolermaster cosmos 1000 mod full resimli.devam ediyor.

• Custom sivi sogutma ve kasa ici dizaynina plexi yapilacak. Kisa sureligine ara veriyorum sivi sogutma parcalari gelene kadar..

• Kasanız çok güzel gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Kasanız çok güzel gözüküyor.

Tesekkur ederim. Yan kapakga plexi yapilip (kapagi kesmeden) komple plexi kapak yapilip cif renk kirmizi ve beyaz sivi kullanilinca cok daha guzel bi mod cikacak ortaya. Biraz kesilip bicilecek ama güzel olacak insallah. Ama biraz zaman gerek

• Yakin bir zamanda sivi sogutma kuracagim 2 adet 360 lik radyator takilacak sivi sogutma parcalari vs toplaniyor yavastan..

• amdgamıng A kullanıcısına yanıt
    kasanın yanına pilexi yaparsan çok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Plexi yapilacak kasanin kapagi seklindekesilip orjinal kapak gibi olacak.
    Suanlik sivi sogutmaya yoneldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amdgamıng

quote:

• quote:

quote:

quote:

Cpu blok supreme hf
    Alpacool revision2 360 radyator
    Aquacomputer airplex evo360 radyator
    Alindi

2 adet pompa
    2 adet rezervuar
    Gpu blok sıkmatik rakorlar ve borulari kaldi.

Sistemi sogutan iki radyator ve ayrı ayrı çalışan iki pompa olacak.
    On panel deki hdd yuvalari sokulup 360 lik radyator e gore yuva yapilacak. Ust panele 360 lik radyator yuvasi yapilacak.
    Yapilacak isi cok yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cpu blok supreme hf
    Alpacool revision2 360 radyator
    Aquacomputer airplex evo360 radyator
    Alindi

2 adet pompa
    2 adet rezervuar
    Gpu blok sıkmatik rakorlar ve borulari kaldi.

Sistemi sogutan iki radyator ve ayrı ayrı çalışan iki pompa olacak.
    On panel deki hdd yuvalari sokulup 360 lik radyator e gore yuva yapilacak. Ust panele 360 lik radyator yuvasi yapilacak.
    Yapilacak isi cok yani

Kolay gelsin hocam bende su soğutma istiyorum tabi kapalı devre dolardan alamadım bir türlü..

• Saolasin bende kapali sistemden customsivi sogutmaya donecem

• amdgamıng A kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş elinize sağlık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.