Şimdi Ara

Cooler Master'dan iddialı işlemci soğutucusu: V8 GTS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanla zaten Anakartlar eğrileşiyor. Ekran Kartları'nda durum nasıl bilmiyorum, lakin ASUS kartlarında arka plaka kullanıyor bu durumun olmaması için.
  • Yahu o kadar yorum var da, bir kişi de bu soğutucunun gürültü değerine dikkat etmemiş. Ne garip. Acaip büyük bir soğutucu. Bunu içine alacak kasanın da çok büyük bir şey olması gerekli.

• Tasarımı çok yenilikçi
  • v8 amerikan motorun yanından geçemez tasarım güzelmişde o ağırlık nedir ya daş gibi sogutma

kimse dikkat etmemiş ama bellekler amd üstünde amd yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 20 Temmuz 2013; 22:36:09 >

• Soğutucu görünce sistem toplamak geldi içimden :) Çok güzel görünüyor.

• yurtdışı fiyatı 100dolar diyor ,Türkiye fiyatı daha yüksek olacağı kesin o fiyata h100 almak daha mantıklı görünüyor
  • Muazzam :D

• donanımhaberden özlediğimiz haberler....
    eskiden pc donanımıyla ilgili haberleri heyecanla okurdum hergün düzenli olarak şimdi iphone mu yoksa android mi samsung mu sony mi gibi saçma saçma yorumlarla haberler kirletiliyor.

• İstediği kadar albenisi cartu curtu olsun Bu teknoloji çağinda Böyle 250 350 TL fiyatlara Hava soğutmali işlemci soğutucusu alana ne denir bilemiyorum..

Mis gibi sivi soğutma kurulur, Hiç bir Hava soğutmanin Ulaşamayacaği düşük sicaklilara da Kasmadan ulaşilir olur biter..
  • Bunu takınca Kasanın içinde yer kalır mı ?
  • @_Dominic_Toretto_

Cooler Master Seidon 120M, Seidon 120XL, Seidon 240M İncelemesi

Hocam boşver hava soğutmayı ucuz yollu su soğutma kapmaya bak. Thermaltake ve zalmanda da var hazır su soğutma sistemleri ama nedense fiyatlar bir inmiyor çok sinir bozucu. Üstelik kaliteli hava soğutmalarında fiyatları 150TL üzerinde.
  • H100i kullanıyorum zaten :)
  • Ne işin var hava soğutmayla ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel tasarım bir anda aklıma transformers geldi nedense
  • Audi motoruna benzettim. Al beni kıyamam seni tasarımında para kapmacalar vol.1 olmuş bu, okadar paraya deli sıvı soğutma yapar, her türlü çiğnerim.

• soğutucunun bilgisayarı var beyler :) bunu vinçle monte ediyolar büyük ihtimal .

• v8 440 Hemi motor gibi mübarek
  • Naykimayki kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arkadaşlar,

V8 GTS Eylül sonu gibi Türkiye'de satışta olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

Merhaba Arkadaşlar,

fiyat ne olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

Merhaba Arkadaşlar,

fiyat ne olur acaba

aynen önemli olan fiyat
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.