Şimdi Ara

Cooler Master'dan iddialı işlemci soğutucusu: V8 GTS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu v8 den kasitlari buggattinin motoru mu
    bugatti motoru 16 silindir ama v8 spor arabaların nerdeyse çoğunu oluşturur ve gücün semboli gibidir.

Aslında Bugatti'nin motoru da iki adet V8 motordan uluşmaktadır. Bu yüzden Bugatti motoruna W16 denmekte :)

• Bana daha çok Transformers'daki ENERGON'u hatırlattı.

quote:

Orijinalden alıntı: nihoo383

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754
    quote:

bugatti motoru 16 silindir ama v8 spor arabaların nerdeyse çoğunu oluşturur ve gücün semboli gibidir.
    Aslında Bugattinin motoru da iki adet V8 motordan uluşmaktadır. Bu yüzden Bugatti motoruna W16 denmekte :)

Yanlışınız var. Bugatti Veyron 16.4'ün motoru bir sırası 4 silindirden oluşan 2 adet V kombinasyonu şeklinde tasarlanmıştır. Dolayısıyla halen tek bir motordur. Fakat içerisinde 2 adet V8 motor var gibi bir şey. [ \ / \ / ] - Köşeli parantezler silindir bloğunu, eğik çizgiler ise silindir sıralarını göstermektedir. (Her bir çizgi 3. boyutta 4 adet silindir içerir.)

• Anakarta soğutucu değilde soğutucuya anakart takılmış gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beray07

quote:

Chevrolet Corvette Derseniz daha doğru bugattinin modeli v10 veya v12

Bugatti Veyron

7999 cc ,16 silindir, W tipi motor , Çap x Strok 84,0 mm x 90,3 mm ,Fren efektif basıncı: 11,90 bar Ortalama piston hızı: 18,1 m/sn.

• 36dB ...

• Bu işleri bırakıp sıvı soğutmaya ağırlık vermeleri lazım. Dev gibi soğutucuların devri bitmeli.
  • hyper 212 evo olmasaydı hemen alırdım harika bişey fiyatıda fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Temmuz 2013; 10:03:35 >
  • Zamanla anakartı koparmaz mı, Ağırlık 854g
  • Fanı tek başına koysan bilgisayar sanırlar..
  • Cooler Master'ın sıvı soğutmalarının hepsinin incelemesini yaptım.
    100$+kdv verip hava soğutma alınmaz. Ya Seiodon XL alınır yada Corsair H80i. Fanlarıda röllantiye alınır keyfe bakılır.
    İstediği kadar performanslı olsun sonuçta kasanın içinde hem çok yer kaplıyor hemde anakarta gereksiz ağırlık.

@Mecnun1302

K380 giriş seviyesi bir kasa büyük soğutucular sığmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 20 Temmuz 2013; 11:08:55 >
  • Yurt dışı fiyatı 100 dolar. Burada 120 dolar. İsterse mükemmel tasarım olsun, soğutmaya o kadar para ayırırsam sıvı soğutma tercih ederim.
  • tasarım müthiş gerçekten ama ram slotlarını kapatıyor resimlerde gördüğüm kadarıyla bu kadar büyük hava soğutucular gereksiz bence.
  • dün ebay de cpu soğutucusu ararken görmüştüm.

http://www.ebay.com/itm/Cooler-Master-V8-CPU-Cooler-RR-UV8-XBU1-GP-/400522443986?pt=CPUs&hash=item5d40ff7cd2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım güzel duruyor ama önemli olan soğutma ben hava soğutmada Thermalright Silver Arrow extrem e değişmem.
  • Yüksek performanslı (maliyet odaklı) bilgisayar seçimi yaptığınızda ucuz yollu bir soğutucu seçimi kimse yapmaz. CFM değeri,görsel tasarımı, pcb üzerindeki fiziksel dağılımı ile harika olduğunu söyleyebilirim.

100$ biraz, orta seviye sistemlerinde seçilmesini zorlaştırmış bir fiyat olmuş.100$ yaklaşık 200-250 TL işlemci soğutucusuna vermeyip 150 TL burdan kar edilip sistem parçalarına eklenebilir diye de düşünenler olacaktır.

• GTI ve VTS modellerini bekliyoruz biz.
  • Birtek benimmi hoşuma gitmiyor bu büyük işlemci soğutucuları bunlar Türkiyeye yüksek fiyatlardan girecek bunların yerine su soğutma bana daha mantıklı geliyor çok kaba gelmeye başladılar

• Katılıyorum, kasa içinde birşey yapacak oluyorsun, devasa bir kütle anakartın ortasına laps diye oturmuş.

Belleklere engel teşkil etmiyor olması iyi olmuş. Bizim ülkemizde 250 Lira gibi alınabilir bu ancak. O paraya da su soğutma alınabiliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

v8 den kasitlari buggattinin motoru mu

Bugatti Veyron'da W16 motor var. W dizilimine sahip 16 silindirli bir motoru vardır. İki tane dar açılı V8 motorun birleşimidir. Yanlış hatırlamıyorsam iki tane Jaguar veya Bentley motorunun birleşmesiyle yapılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

Zamanla anakartı koparmaz mı, Ağırlık 854g

Buda 1124g.
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-silver-arrow-sb-e-intel-ve-amd-islemci-sogutucusu-lga1155-2011-ve-fm1-soket-uyumlu.html

Anakart felan kopmaz merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishDrifter -- 20 Temmuz 2013; 15:43:04 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.