Şimdi Ara

Cooler Master Elite V4 600W 80+ Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özene bezene büyük titizlikle topladığım sistemi indirimle bu PSU'ya emanet ettim.

Sistemi kurdugum ilk günden beri aşırı derecede ses vardı (bildiğiniz evin içerisinde Traktör çalışıyor.) , iade ve garanti süreçleri ile ugraşmamak için cihazın garanti kapsamı dışında kalmasınıda göz alarak PSU'yu açmam ile birlikte dumura uğradım.

Başlıkta belirttiğim modelin içinden bu Fan çıktı.

Cooler Master Elite V4 600W 80+ Ses Problemi

İnanabiliyor musunuz.. Dünyanın en büyük ve elle gösterilen soğutucu (SOĞUTUCU) firmasının güç kaynağından çıkan soğutucu bu. Bildiğiniz yan sanayi çin malı bir soğutucu.

40 liraya sessiz fan alarak değiştirdim ve sorun çözüldü.

Birdaha bu markanın yanına asla yaklaşmam.

Konuyu açma nedenim araştırma yapacak arkadaşların fikir sahibi olması, zira şu sıralar bu ürün internet satışlarında indirimde.

• Daha pahalı psu'larda da var bu durum. Maliyet için direkt fandan kısıyorlar sanırım. Keşke fan için garantiyi bozmasaydınız ama, iade edin gitsin. Beklemek zor, anlıyorum ama değmez bence. Yapmışsınız tabii artık hayırlı olsun.

118 dolarlık psu'nun fanı bu mesela:

• Marka aslında iyi markalardan biri fakat elinizdeki güç kaynağı o markanın alt sınıf ürünü , bundan dolayı içinde ki bileşenler malesef fan dahil biraz ucuz olan bileşenler doğal olarak. Pahalı ürününde daha kaliteli bileşenler var tabi. Her markanın olduğu gibi. Siz tabi sese haklı olarak dayanamayıp fan değişikliğine gitmişsiniz belki sesten kurtuldunuz ama garanti dışı kaldı .Keşke onu açmadan önce garantiye gönderseydiniz ama tabi bu seferde bekleyecektiniz geri dönüşü. Sorununuz size göre hallolduysa mesele yok hayırlı olsun yeni fanınız.

• Her markanın giriş,orta,üst gibi modelleri var, seçtiğiniz Elite serisi zaten çok kaliteli bir seri değil, bu sorunun olması çok normal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.