Şimdi Ara

Cooler master extreme 500 watt aşırı ısınma!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cooler master extreme 500 watt psu aldım. Fakat kasanın üstüne elimi koyamıyorum o kadar ısınıyor sizce bu normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: phenomen_one

Arkadaşlar cooler master extreme 500 watt psu aldım. Fakat kasanın üstüne elimi koyamıyorum o kadar ısınıyor sizce bu normal mi?

DEĞİL,fanı dönüyormu.
  • simdi baktım dnmüyor:S arkadaşın biri kazık atmıs bize:S bir durup bir calısıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phenomen_one -- 23 Mart 2013; 0:07:40 >
  • 2.elmi aldınız ?
  • quote:

simdi baktım dnmüyor:S arkadaşın biri kazık atmıs bize:S bir durup bir calısıyor...

şimdi hemen psu yu fanlarının oradan sökün fanınaltındakartın üstündeki kapasitörlere gözle bakınız üstteki artı şekilli baskılar var onlar şişmişmi ?....şişen yoksa fanını değiştireceksiniz..şişen var sa aynı kapasitörden bir tane daha alıp lehimleteceksiniz..bu kadar basit..o psu daha iş yapar atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

simdi baktım dnmüyor:S arkadaşın biri kazık atmıs bize:S bir durup bir calısıyor...

şimdi hemen psu yu fanlarının oradan sökün fanınaltındakartın üstündeki kapasitörlere gözle bakınız üstteki artı şekilli baskılar var onlar şişmişmi ?....şişen yoksa fanını değiştireceksiniz..şişen var sa aynı kapasitörden bir tane daha alıp lehimleteceksiniz..bu kadar basit..o psu daha iş yapar atmayın

garantisi varsa servise versin herkesin elinden gelmez o iş
  • Arkadaşlar geciktim yazmakta ama saolun... Psuyu 2.el almıştım değişti arkadaş sorun kalmadı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.