Şimdi Ara

Cooler master gx750w bronze psu hala is yaparmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3lamlar 5 yil ardindan fx 8350 mi satip ryzen 2700x sisteme geciyorum kisacasi elimde ne zaman aldigimi hatirlamadigim cooler master gx750w psu var sizce bu marka model psu guvenmelimiyim yoksa yeni guncel bir model markami almaliyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yerinde olsam 600 TL ve altı bir psu alacaksam hiç para harcamam o cooler master'ı kullanırım. Ha gerçekten kaliteli birşey düşünüyorsam 1000-1100 Tl yi göze alıyorsam ozaman yeni psu alırım.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Valla usta suan elimde 500 tl param kaldi ki zaten yuzden bu konuyu actim sizce bir sorun cikartirmi bu psu genelde forumlarda 650w bronze oneriliyor ...???

• Sino_0 kullanıcısına yanıt
    500 TL lik bronze la 1000-1100 TL lik bronze-silver-gold arasında ciddi kalite farkı var. bronze silver gold dan önce kaliteli psu almak önemli. İstediğin watta ucuz seasonic marka bulabilirsen olabilir mesela...
  • Peki sizce elimdeki psu is yaparmi bu sistemi tasirmi

• Sino_0 kullanıcısına yanıt
    Normal koşullarda taşır. Ha çok yıpranmıştır farkedilmeyen bir arızası vardır taşımassa o zaman yeni psu alırsın.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Valla suan alamicam su dolar sagolsun yiprandigini sanmam eski kasada hatirladigim kadari ile 1 kere veya 2 kere kasayi dusurmustum kasaya zara geldigi icin kasayi degiatirmistim ve bir sikinti olamamisti psuda cayir cayir kullanmistim umarin uzun bir sure daha kullanirim diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.