Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekliye bilirsiniz kral-18 abimden aldım kasayı temizliği nasıl yapılır bilgi verirmisiniz?
  • Arkadaşlar haf912 advance kasa elimde mevcut ve size birkaç sorum olacak.

1) işletme soğutucusu olarak cm nepton 120xl kullanıyorum çift fanlı olduğundan dolayı kasanın arkadaki 120mm fan yerine taktım bir fanı içeride diğerini dışarıda tutacak şekilde.

2) soğutucunun kapladığı alan üstteki 200mm lik fanı engelliyor ve bu yüzden üstteki fanı çıkartıp dışarıdan taktım bunun bi zararı olurmu ?

3) nepton 120xl nin bir fanı dışarıda onu sizce içeriyemi takayım yoksa dışarıdamı kalsın dahamı iyi olur ?

4) arkadan çıkardığım 120mm fanı yan kapağa takmayı düşünüyorum. bu fan içeriyemi üflesin yoksa dışarıyamı üflesin.

5) yanında gelen gx750w psu dan arada küçük cızırtılar geliyor. hele dizi veya film izlerken cızırtı gelme süresi artıyor.

Tavisyelerinizi alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0sergen0

Arkadaşlar haf912 advance kasa elimde mevcut ve size birkaç sorum olacak.

1) işletme soğutucusu olarak cm nepton 120xl kullanıyorum çift fanlı olduğundan dolayı kasanın arkadaki 120mm fan yerine taktım bir fanı içeride diğerini dışarıda tutacak şekilde.

2) soğutucunun kapladığı alan üstteki 200mm lik fanı engelliyor ve bu yüzden üstteki fanı çıkartıp dışarıdan taktım bunun bi zararı olurmu ?

3) nepton 120xl nin bir fanı dışarıda onu sizce içeriyemi takayım yoksa dışarıdamı kalsın dahamı iyi olur ?

4) arkadan çıkardığım 120mm fanı yan kapağa takmayı düşünüyorum. bu fan içeriyemi üflesin yoksa dışarıyamı üflesin.

5) yanında gelen gx750w psu dan arada küçük cızırtılar geliyor. hele dizi veya film izlerken cızırtı gelme süresi artıyor.

Tavisyelerinizi alabilirmiyim.

1- Soğutucuyu doğru takmışsın.
    2-fanı dışarıya takman pek zarar vermez kasa içine dışarıya doğru çekiyor zaten.
    3-senin seçimin çok fark oluşturmayacaktır iki şekilde'de
    4.Yan kapağa takacağın fan içeriye doğru üflemeli.
    5-Kasa ile birlikte genel bu Psu'da kronik bir sorun sanırım bir çok kullanıcı aynı şikayetlerde bulunmakta sesli çalışan bir power.

• Kasamı satıyorum ilgilenen arkadaşlar ilana tıklasın.
    COOLER MASTER HAF 912 PLUS - 150TL
    http://forum.donanimhaber.com/m_115772198//tm.htm#115772198
  • Hocam selamlar,

Ben bu kasanın advanced versiyonunu kullanıyorum. İşlemcim de i5 4670. Dün The Forest oynarken işlemci sıcaklığının 80-83 derece civarında olduğunu farkettim. Dark Souls 3 de 75-80 arası. Tamam havalar sıcak ama Temmuz ayında bu sıcaklıklar en az 5 derece daha oynar gibime geliyor. Kasanın ön tarafından filtreleri temizlememe rağmen iyi bir sonuç alamadım.

Neyse. Ben şimdi işlemci soğutucusu almayı planlıyorum. Almayı düşündüğüm soğutucu Noctua U14S ve yan kapağa da 120 mmlik Noctua fan daha almayı planlıyorum. Hem sıcaklık düşsün hem de işlemcinin çıkardığı aşırı gürültüden kurtulma peşindeyim. Sormak istediğim iki soru var. Birincisi üstteki fanı ve yana takacağım fanı engeller mi bu soğutucu? İkincisi doğru bir hamle mi yapıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Edit : İnternetten de araştırdım kasaya sığıyor zaten böyle bir kasaya da sığmasa ayıp olur ama emin olmak istedim. Fakat bu soğutucuyu almalı mıyım onu düşünüyorum. Yoksa CM Hyper Evo 212 de yeter mi. Arada 100 TL fark var, OC yapamıyorum işlemciye zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 19 Nisan 2016; 13:18:47 >

• ARTIK HAF 912 COMBAT ZAMANI
    1 G750M MODÜLER POWER
    2 USB 3,0 LAR ORJINAL PANALDE SONRADAN EKLEME DEĞİL
    3 FLEXİ YAN KAPAK.

EN YENİ VERSİYON COMBAT DAHA GÜZEL OLMUŞ
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Mobilde olduğum için çok yardımcı olamam ama o.c yapamayacağın için o kadar para vermene gerek yok diye düşünüyorum evo o fiyatı hak etmeyen bir model şuan ileride o.c yapabileceğin bir işlemci almayı düşünüyorsan noctua daha iyi olur ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benim 2 yıllık kasam kablo düzenlemesi yapmam şart

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnRain -- 3 Mayıs 2016; 14:10:07 >

• arkadaşlar bu kasaya msi gtx970 veya gtx960 ekran kartı sığarmı, yeni bir ekranb kartı alacağımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

arkadaşlar bu kasaya msi gtx970 veya gtx960 ekran kartı sığarmı, yeni bir ekranb kartı alacağımda.

Bu kasa ya herşey sığar

• Plus kasaya 2.5 inç Hdd takabilir miyim ?
    Yan kapağı saydamla değiştirebilir miyim ?
    Teşekkürler

• Konuyu canlandıralım biraz

Kasanın 3.5 mm portu artık kulaklığı söke taka resmen bozuldu. Ses kartından şüphelendim anakarttaki ama arka portlar sorunsuz (Anakart 1.5 senelik kasa 5 senelik) Soket iyice korozyona uğramış. İçide metal olduğu için Parçayı havya ile söküp çankaya'daki elektronikçilere gittim. Bir yerde buldum aynısını fakat düşük kalitelisini. 3 adet aldım mikrofon girişide sorun yapabilir ileride diye. Daha sonra işte azıcık elektronik bilgisi ile hallettim. Bilen vardır belki kırmızı ledleride beyaz ve mavi olarak değiştirmiştim. Resimledim çalışma yaparken. Ayrıca çorap modunda değişiklik yaptım.

Kasa toz içindeyken ki fotoğraflar;

Çorap modunu yapalı 7-8 ay oldu, ön tarafı süpürge ile alıyordum 2-3 haftada bir. Evimiz aşırı toz oluyor. Çorap modunda geliştirmeler yaptım ayrıca

İşlevini düzgün yerine getirmeyen 3.55mm jack ( Değişimini videoya çektim fakat pcye kes yapıştır yaptım. Pcye 1 kb kopyaladı ve telefondan sildi :/ )

Yan kapağa yaptım toz filtresi ( Bim çorabı içerir )

Ön kapağa bim çoraplarını geçirdim temizleyip, parlak bir rengi var. 1.75 tl mi 75 kuruşmu ne fiyatı çift set var 3 tanesini kullandım diğer kalanıylada pop filter yapmayı düşünüyorum

• Temizledikten iki gün sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıl35

Plus kasaya 2.5 inç Hdd takabilir miyim ?
    Yan kapağı saydamla değiştirebilir miyim ?
    Teşekkürler

Tüm tip HAF912 'ye 2.5 inç hdd ve ssd takabilirsiniz.

HAF912, HAF912 Plus, Enforcer kasalarının tüm parçalarını takabilirsiniz. Şase aynıdır. CM693, Silencio 652 ilede benzer-uyumlu parçaları bulunmaktadır.

HAF912 PLUS Pencereli kapak (Sol) ve Enforcer Pencereli kapak (Sağ)

Enforcer kapağı alasım var benimde ama boyuttan dolayı gümrüğe takılırmı diye düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

Temizledikten iki gün sonra

eline sağlık bayağı uğraşmışsın. benim pcde çok tozlanıyor. kompresör aldım bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

Temizledikten iki gün sonra

eline sağlık bayağı uğraşmışsın. benim pcde çok tozlanıyor. kompresör aldım bu yüzden.

Teşekkür ederim, evimiz caddeye yakın cadde üzerinde bile değil, arka sokaktaki arkadaşımın pcsi 2 yılda bu kadar toz olmuyor
    Kompresör almayı bende düşündüm ama toza alerjim olduğundan almadım etrafa çok toz saçıyor

• sanerdk kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş emeğine sağlık bu arada sol taraftaki kapaklı kasa benim kullandığım advanced modeli bunun dışında yurt dışı değilde forumda bu tarz işler yapan bir kullanıcı var çokda güzel yapıyor AMFİBİ adlı kullanıcıyla bir konuş yan tarafa plexi yapmak istiyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hocam selamlar,

Ben bu kasanın advanced versiyonunu kullanıyorum. İşlemcim de i5 4670. Dün The Forest oynarken işlemci sıcaklığının 80-83 derece civarında olduğunu farkettim. Dark Souls 3 de 75-80 arası. Tamam havalar sıcak ama Temmuz ayında bu sıcaklıklar en az 5 derece daha oynar gibime geliyor. Kasanın ön tarafından filtreleri temizlememe rağmen iyi bir sonuç alamadım.

Neyse. Ben şimdi işlemci soğutucusu almayı planlıyorum. Almayı düşündüğüm soğutucu Noctua U14S ve yan kapağa da 120 mmlik Noctua fan daha almayı planlıyorum. Hem sıcaklık düşsün hem de işlemcinin çıkardığı aşırı gürültüden kurtulma peşindeyim. Sormak istediğim iki soru var. Birincisi üstteki fanı ve yana takacağım fanı engeller mi bu soğutucu? İkincisi doğru bir hamle mi yapıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Edit : İnternetten de araştırdım kasaya sığıyor zaten böyle bir kasaya da sığmasa ayıp olur ama emin olmak istedim. Fakat bu soğutucuyu almalı mıyım onu düşünüyorum. Yoksa CM Hyper Evo 212 de yeter mi. Arada 100 TL fark var, OC yapamıyorum işlemciye zaten.

Noctua U14S daha güzel dir Overclock da yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Çok güzel olmuş emeğine sağlık bu arada sol taraftaki kapaklı kasa benim kullandığım advanced modeli bunun dışında yurt dışı değilde forumda bu tarz işler yapan bir kullanıcı var çokda güzel yapıyor AMFİBİ adlı kullanıcıyla bir konuş yan tarafa plexi yapmak istiyorsan

Yaptırmayı düşünsem şimdiye kendim bir şekilde yapmıştım bile Enforcer kapağındaki desenler hoşuma gidiyor
  • sanerdk kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi tabi benim ilk tercihim komple şeffaf yan kapak olur

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.