Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki haf 912 modelleri gerçekten gerekli mi normal kullanıcı için? Bu ayrımı nasıl yapmalıyım? Açıkçası 660tl civarı bir bütçe ayırmayı planlamıyorum kasaya ancak eğer gerçekten gerekiyorsa vermekten çekinmem. Aklımda şu tip bir kasa vardı ama aradaki fiyat farkını fazlasıyla hak ediyorsa 912, seçim şansım yok demektir.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6840
  • Sercanalk kullanıcısına yanıt
    Normal bir kullanıcı için fazla sayılır bu tip kasalar oyuncular ve bu işlerle uğraşmayı seven kişiler tarafından tercih edilmesi gerekir diye düşünüyorum.
  • Sanırım yanlış anlaşıldım Normal kullanıcıdan kastım OC vs. gibi ekstrem işlere girmiyor olmam, onun dışında profesyonelliğe adım atmayı hedefleyen bir CSGO oyuncusuyum ve bunun dışında birçok FPS oyunuyla içli dışlıyım.
  • Sercanalk kullanıcısına yanıt
    O zaman herşey tek bir yere bağlanır oda BÜTÇE senin bütçende olsam haf912 yerine yeni çıkan master case modeline bakardım ( şuan bile ciddi ciddi almayı düşünmüyor değilim bu modeli ) şu iki kasada çok iyi birde yanına ayrı bir psu alırsan tadından yenmez kısacası haf912 her anlamda güzel kasa ama o kadar para vermeye değmez bence.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7365

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5302

• Konuyu azıcık hortlatalım

6 ayda bir yaptığım temizlik günü gelmiş :) Bu sefer kasaya çorap mod yaptım bakalım toz konusunda işe yarayacakmı

KİRLİ HALİ (daha önce belirttiğim üzere dubai 'de yaşamıyorum.)

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

TEMİZLİK AŞAMASI
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

ÇORAP MOD

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

MONTAJ

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

Geçen süre 5-6 saat

Kasayı, plastik aksamları ve heatsink(soğutucu blokları) su ile yıkadığımdan bu kadar uzun sürüyor kuruması 3-4 saat alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 26 Aralık 2015; 17:06:39 >

• sanerdk kullanıcısına yanıt
    Modüler psu kablo saklama olayında çok işe yarıyor gerçekten emeğine değmiş gibi görünüyor ve çoraplar işe yarayacakmı merak ettim doğrusu bakalım zamanla göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Modüler psu kablo saklama olayında çok işe yarıyor gerçekten emeğine değmiş gibi görünüyor ve çoraplar işe yarayacakmı merak ettim doğrusu bakalım zamanla göreceğiz :)

şuan için çoraplara beta test yapıyorum pc 1 hafta içinde toz içinde kalıyordu bakalım ne kadar engelliyecek tozlandıkça süpürgeyle çekicem tozları ayrıca
    Göreceğiz bakalım gerçekten işe yarıyormu
  • 4 gün sonrası sonuç bu şekilde

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

edit: iz olan yerler parmağımla sildiğim yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 29 Aralık 2015; 19:46:32 >
    Bu şekilde'de sıcaklığı etkiler diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bu şekilde'de sıcaklığı etkiler diye tahmin ediyorum

2-3 derece artış var gibi ama sorun yok toplamda 9 fan çalışıyor
  • Beni de ekler miniz? Resimleri musait zamanda atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anarki24 aramıza hoş geldin

Süpürge tuttum ve tertemiz

4-5 günde bir temizlemek gerekecek üşenmeyicez artık

• beyler bendede aynı kasa var bu kasaya tri-x ekran kartı sığar mı ? Bide bu kasaya özel fan nerede bulabilirim ?
  • ribatturan kullanıcısına yanıt
    Benim kasada r9 280x toxic var buda üç fanlı rahat sığdı kasaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kasanın neresine fan almak istiyorsun?
  • üstüne veya şu haf yazan yan tarafına.Benim kasada fan için delikler var orada
    Eğer üst tarafa takmak istersen bir adet 200mm'lik veya iki adet 120mm'lik bir fan takabilirsin kasanın yan kapağına ise bir adet 120mm'lik fan takabilirsin.
    Vatan bilgisayar, Bimeks, Gold vb mağazalarda veya internet üzerinden satış yapan inventus, eksen bilgisayar, teknobiyotik ve hepsiburada gibi sitelerden bulabilirsin rahatlıkla.
  • Bu kasayı zamanında tercih etmiştim ama bence xigmatek talon mesela daha doğru tercih olur bu kasa yerine zamanında vatanda yakın fiyattalardı
  • Arkadaşlar bende de HAF912 Advance var. Fan yönlerini nasıl ayarlamalıyım? Üst fan yerinde 240m lik radyatör var. Yan, arka ve ön tarafta toplam 3 tane yer var sizce giriş çıkışlar nasıl olmalı?
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.