Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasanın tozlanma durumu nasıl? Toz filtresi göremedim kasada ya da gözümden kaçtı? 2-3 ayda bir fanları temizle, uğraştırıyor insanı
    Edit: Kasanın önünde ve altında bulunmaktaymış. Soruyu şöyle değiştireyim o zaman. Çıkarıp temizlemesi kolay mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 12 Temmuz 2015; 21:39:27 >
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Kasanın ön tarafında filtre yok yeni temizli yaptım bende yakında eklerim fotoğrafları yalnız çok toz çekiyor gerçekten.
  • Şu anki kasamda eski bir CM kasası. Ön taraf fan yeri baya tozlanıyordu. Mesh tasarım bir de arkada süngerimsi bir toz filtresi var fakat iş görmüyor. Bu kasada da durum aynı mı diye düşündürdü.
  • cooler master k350 kullanıyorum az çok yapısı aynı cd rom bölümünde bulunan ızgaralı bölmeyi nasıl çıkarıcam bulamadım bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bunda maalesef filtre bu soruna külotlu çorap alarak çözüm bulanlar var ama
  • Arkadaşlar kasa çok titriyor. Masa üzerinde kullanıyorum. Ayağımı koyduğumda masanın altına titreme hissediliyor. Çözümü var mı bunun?
  • Bizim kasa da bu...Ön taraftaki fanın olduğu yer çok tozlanıyor...onun dışında gayet memnumum kasadan....Yalnız bir soru sormak istiyorum

Bu kasaya Thermaltake nic c4 sığarmı....almayı düşünüyorum ama nic c4 ün büyüklüğü korkutuyor

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_akifd -- 19 Ağustos 2015; 13:54:44 >

• Bu da bizim koca oğlan. Ne kadar temizlesek bile tozlanmayı gideremiyoruz.
    Ama hava sirkülasyonu gerçekten çok güzel ve kaliteli bir kasa.
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

• Çok güzel kasalar güle güle kullanın C4 sığarmı bilmiyorum tahminimce sığar biraz araştırıp dönerim size
    Hocam kablo toplaman güzel olmuş benim kasanın içide aynı şekilde bende'de contac30 bulunmakta tek başına diğer iki ledi bastırıyor :)
  • Teşekkür ederim dostum. Gerçi beni hala pek tatmin etmedi, sata kablolarını ve alttaki ses ve usb kablolarını daha iyi saklayabilir miyim diye cumartesi günü tekrar oturacağım başına. Simetrik hastası olunca insan takıyor işte :)
    Aynen mavi renk oldukça baskın, ama ben komple ledli fanları sökmeyi düşünüyorum. Akşam saati açık bırakınca makineyı içerisi pavyon gibi oluyor :)
  • Işık biraz tercih meselesi rahatsız etmiyor ise sorun yok bence :) çok özenirsen biraz daha iyi olabilir ama bu şekilde'de gayet iyi
  • Buda benim kocaoğlan

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...  Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...  Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 31 Ağustos 2015; 20:27:36 >

• -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile Psu modüler ama kablolar çok göze batıyor biraz daha uğraşıp daha iyi bir hale sokabilirsin dostum kasa içini
  • Oh yeah klübü.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Talonu satıp katıl aramıza sende
  • Arkadaşlar bende geçen hafta haf 912 advanced almaya gittim vatandan fakat stokta olmadığı için pek fark yoktur diye haf 912 combat pencereli kasadan aldım. içerisinde G750M psu vardı. aldıktan sonra internetten baktım psu cızıtılar fılan cıkarabiliyormus. Ben daha kullanmadım. sizce başka bir şubeye gidip haf 912 adv. ile değiştirmelimiyim ???
  • kubiilay K kullanıcısına yanıt
    Aynı şikayetler GX750 içinde geçerli bazılarında ses problemi olabiliyormuş.
  • selam kasanin yan kapi cam yaptırmak münkünmü ve nerede yaptırabilirim
  • hillx kullanıcısına yanıt
    PM
  • Arkadaslar bu haf912 lere E-ATX anakart olur mu acaba ? Asus maximus 5 extreme gibi e-atx anakart kullanan var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.