Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi anakart da değiştirmemız lazım dmı. . MSI 970 GAMING AMD 970 bu işlemciyle olmaz ?
    i5 4690K
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAlcoholic

şimdi anakart da değiştirmemız lazım dmı. . MSI 970 GAMING AMD 970 bu işlemciyle olmaz ?
    i5 4690K

evet z97 veya h97 çipsetli bir anakart lazım.
  • bir şekilde bütçe yaratıp i7 4790 mı alsam yoksa i54690k mı alsam oyun için topluyorum ?
    öneriniz nedir ?? kafam baya karıstı.
  • quote:

bir şekilde bütçe yaratıp i7 4790 mı alsam yoksa i54690k mı alsam oyun için topluyorum ?

oc yapcaksanız mutlaka k lı işlemci alın.
  • quote:

şimdi anakart da değiştirmemız lazım dmı. . MSI 970 GAMING AMD 970 bu işlemciyle olmaz ?
    i5 4690K

Msi 970 Am3+ amd soketli yani intelle uyumlu değil LGA 1150 soketli anakartlara bakmanızı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

bir şekilde bütçe yaratıp i7 4790 mı alsam yoksa i54690k mı alsam oyun için topluyorum ?

o.c gerek kalmayacaksa i7 yi alayım ama dersenizki i54690k ile fark yok arasında i5 alayım.
    amd 8350 hala kafamı karıstırıyor dediğim gibi ilk onu almayı dusunuyordum ..
    bu ana kartta yenı cıkmıs hoş gibi geldi

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970a-sli-krait-edition-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-usb-31-anakart.html

önerilerinizi beklıyorum saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

o.c gerek kalmayacaksa i7 yi alayım ama dersenizki i54690k ile fark yok arasında i5 alayım.
    amd 8350 hala kafamı karıstırıyor dediğim gibi ilk onu almayı dusunuyordum ..
    bu ana kartta yenı cıkmıs hoş gibi geldi

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970a-sli-krait-edition-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-usb-31-anakart.html

önerilerinizi beklıyorum saygılar.

artık amd alınmaz.zaten 2016da yeni soket çıkcak zen ile..4670 ve üzeri amdden kat kat iyi.testlere bakın göreceksiniz.özellikle tek çekirdek performansı çok çok ötede intelde.4460 ile karşılaştırılan işlemci 8350.zaten forumda bir sürü karşılaştırma yapıldı konu açıldı vs vs..pişman olup 8350den intele geçenler falan var o derece

oyun içinse 4690k rahat yeter.tüm oyunlar çok rahat.oc yapmayacaksanız 4790 da çok iyi işlemci zaten 3.6 temel 4.0 ghz turbo boost.

• Ozaman i5 yada i7 alalım özüm getiremedim gerçekten.
    Ayrıca ekran kartı olarak
    Sapphire HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 578 tl nasıl ??
    Sapphire r9 280 Dual-x 630 tl alıyordum normalde

• GeneralAlcoholic kullanıcısına yanıt
    HD7950 önermiyorum bahsettiğin model sanırım referans tasarım fiyat olarak uygun olsa'da eski seri bir kart ayrıca çok daha fazla ısınır oyun için toplanan bir sistemde referans tasarımlı kart önermem
    O.c yaparım dersen 4690K + R9 280 öneririm O.c yapmam dersen 4790'da alabilirsin tabi işlemciyi 4690 yaparak işlemciyi R9 280X yapmak'da mantıklı olabilir kafanı çok karıştırıyoruz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

HD7950 önermiyorum bahsettiğin model sanırım referans tasarım fiyat olarak uygun olsa'da eski seri bir kart ayrıca çok daha fazla ısınır oyun için toplanan bir sistemde referans tasarımlı kart önermem
    O.c yaparım dersen 4690K + R9 280 öneririm O.c yapmam dersen 4790'da alabilirsin tabi işlemciyi 4690 yaparak işlemciyi R9 280X yapmak'da mantıklı olabilir kafanı çok karıştırıyoruz sanırım

Şimdi i54690 fiyatı 694 tl
    İ5 4690k fiyatı 755 tl

R9 280 620 tl sapphire

R9 280x 831 tl ASUS ama bu

Siz hangisini kastettiniz almak için. ?

• GeneralAlcoholic kullanıcısına yanıt
    Fiyat farkını daha az biliyordum ben 280 o zaman tek tercih gibi kalıyor.
  • Arkadaşlar bana bazı parçalat lazım kasadan sizde yedeği varsa yardımcı olur musunuz?

• Arkadaşlar GX 80 750 Watt PSU var ve galiba arızalı, 1 yıl oldu alalı hatta olmadı bile bir kaç gün var. Sabahları üçlü prizin anahtarını açıyorum yani güç gitmeye başlıyor bilgisayarı başlatıyorum ve fanlar vesaire çalışıp ardından kapanıp 3 saniye sonra tekrar çalışıyor, herhangi bir performans kaybı yaşamadım ama kasayı açıp düzgünce pırıl pırıl ettim, bios ayarlarını default yaptım yine sorun aynı. Muhtemelen PSU dan kaynaklı diye düşünüyorum başka bir fikri olan var mı?
  • Bende'de benzer bir sorun var ama 3 saniye değilde 1-2 saniye anca sürüyor bende anakarttan şüpheleniyorum farklı bir psu kullanıyorum.
  • Tam 3 saniye değil zaten, sürekli değişiyor her gün açılışta. Akşam üçlü prizin kırmızı anahtarını kapatıyorum sabah kalkıp 0 dan üçlüye güç gitmeye başlayınca oluyor bu durum. Acaba üçlüde mi sorun var? Çünki üçlüyü açtıktan sonra istediğim kadar kapatıp açıyorum düzgün bir şekilde açılıyor. Üçlüyü açtıktan biraz beklersem yine düzgün açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 6 Haziran 2015; 17:22:02 >
  • Başka bir priz ile denemende fayda var o zaman.
  • 1-2 ay içinde obsidan 750d ye geçeceğim önerir misiniz ?

ayrıca haf 912 mi satıyorum ilgilenen varsa.bursa içi elden.

http://forum.donanimhaber.com/m_106628647/f_//tm.htm#106628647
  • Selam Arkadaşlar,

Ben de çoğunuz gibi 2011'den beri bu kasayı kullanıyorum. Genel olarak günde 1-2 saat Oyun amaçlı açıyorum sistemi.
    Bu yaz bilgisayarı klimasız odaya aldığım için biraz ısınma sorunları başlayacak gibi.
    i5 2500K'ya da biraz OC yapmak istiyorum. (4.5Ghz civarı).
    Kasada ve CPU'da sadece stok fanlar var. Şu ana kadar hiçbir ilave yapmadım. Sizce soğutmayı arttırmak için nasıl bir yok izlemem daha doğru olur?
    Eski kasa fanlarını tamamen söküp yeni fanlar'mı alayım? Eskiler kalsın üzerine ilave mi yapayım? Haf 912 kaç tane hangi boyutta fan ile optimum soğutma sağlar?
    CPU soğutma için Akasa Venom Vodoo düşünüyorum ne dersiinz?

Tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. PC soğutma konusunda pek bilgim yok :(.

Yabancı forumlardan araştıdığım kadarıyla benim ekran kartı 560Ti Hawk Axial fan'lı olduğu için side-fan kullanmamak gerekiyormuş.

Aşağıdaki setup nasıl sizce?

2x120mm Ön Panel-içeri üfleyen
    2x120mm Üst panel- dışarı üfleyen
    1x120mm Arka Panel-Dışarı üfleyen
    CPU üzerine Akasa Venom Vodoo

Eğer setup güzelse hangi yere hangi marka-model fan almak mantıklıdır? Çok aşırı ses yapsın istemiyorum, bunu nasıl sağlarız?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevassago -- 17 Haziran 2015; 11:50:23 >

• Daha sade bir kasaya geçiyorsun yani çok iyi bir kasa senin tercihin ihtiyaçlarına uyuyor ise geçebilirsin kullanım alanı çok iyi fakat benim tarzım değil hiç :)
    Şuan kasanın sanırım önde bir adet 200mm ve arka kısımda 12mm olmaküzere iki fan var sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Daha sade bir kasaya geçiyorsun yani çok iyi bir kasa senin tercihin ihtiyaçlarına uyuyor ise geçebilirsin kullanım alanı çok iyi fakat benim tarzım değil hiç :)
    Şuan kasanın sanırım önde bir adet 200mm ve arka kısımda 12mm olmaküzere iki fan var sanırım ?

Sadece önde 20 cmlik fan var.

edit:geçtim sonunda.büyük rahatlık full tower kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 10 Ağustos 2015; 12:50:59 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.