Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce bende kullanmadım sıvı sogutma sistemi zaten bedava olmasa kulanacagımda yoktu bu şekildede kasa işimi görüyor böle çok temiz görünüyor kablo saklama olayınada baya özendim şimdi o sıvı sogutma gelicek bahçe hotumu gibi önden sarkıcak
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Bu kasaya tek radyatörlü soğutmalar yakışıyor aslında ama şahsen ben hava soğutmaları daha çok seviyorum sat diyeceğim ama hediye sonuçta üstelik iyi bir hediye
  • satmak benimde aklımdan geçti ama hediye eden kız arkdaşım bende hayretle karşıladım yazın geldiginde göremezse fena bozulur
    Vay arkadaş kız arkadaşın aldığı hediyeye bak
  • amerikaya gittigimde ilk çıktıgında i6 lardan almıştım ona hediye ettim oda bana böle bi güzellik yapmayı düşünmüş saolsun ama şimdi bunu montajlaması var
    Montaj konusunda tecrüben var ise yapabilirsin zorda olsa ama yoksa bilen birini bulmanı öneririm.
  • biraz araştırdım radyatör petekleri inanılmaz kırılgan ve vidalama yaparken biraz olsun fazla çevirdiginizde bile petegi deliyosunuz diyor şimdi ben bu petegi delersem sonuç hüsran olur
    Risk var biraz tabi birde tam uyumlu olmayınca kasaya.
  • ne yazık ki bu arada haf 922 ve 932 ler biraz daha mı büyük 912 lere nazaran
    Evet ikiside üst model biraz daha büyükler yapı olarak.
  • acaba kasamı degiştirsem ozaman ilk alırkende 922 ile arasında kalmıştım bunda powerda oldugu için 912 yi tercih etmiştim bu arada yan kapak penceresini degiştirmek mümkün mü
    Oda iyi kasa bende düşünmüştüm ama fiyatı için ve benim işimi fazlasıyla göreceği için bu kasayı aldım, Forumda bir arkadaş var bu işi yapan belli bir ücret karşılığı yapıyor yan kapağa plexi.
  • sizde biliyorsunuzdur o yan kapaktaki fan tutturma yeri çok çirkin duruyor düz sırf camla kaplatmak aklıma çok yattı
    Evet şeffaf yan panel daha güzel durur şüphesiz.
  • Arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum. Ikinci el aldım kutulu 130 TL + 20 TL kargo 150 TL ye geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyata almışsın güle güle kullan
  • Arkadaşlar bende güzel bir oyun bilgisayarı topluyorum. 5000 TL'ye doğru gidiyoz :( Tabii dolar bi durmak bilirse.

Forumdaki yazıların bir kısmını okudum, açıkcası hepsini okuyamadım, kafam bi milyon oldu. Kafama takılan birkaç tane soru var cevaplarsanız çok memnun olurum.

1- Kasa üzerinde 3 adet fan takılı olarak geliyor. Yanılıyor muyum. Aşağıdaki linkte ürün tanıtımından benim anladığım bu. Ama forumdaki yazıların bir kısmında farklı fan sayılarından bahsediliyor. Bu kasayı bilgisayar firmalarında alırken, fanlar opsiyonel olarak mı ekleniyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd301992&categoryId=1013

2- Temel olarak aşağıdaki parçaları alacağım. Bu kasa ile sorun yaşar mıyım?
    i7 4790K
    MSI GTX 970
    MSI Z97 Gaming 5

3- Son olarak fan kontrolcüsü kullanmayı tavsiye ediyor musunuz? Aktif olarak kullanan var mı? Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

• oeurun O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kasa bu sistemi rahatlıkla kaldırır bir sorun olmaz, Ayrıca evet kasa üç fan ile geliyor Ön ve üst tarafta 200mm arka kısımda 120mm olmak üzere, Ben fan kontrolcü kullanmıyorum anakart üzerinden ayarladım ses rahatsız etmiyor hiç hava akımı sesi geliyor sadece fanlar sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor bu konuda sıkıntı yok fakat bütçene göre daha iyi kasalarda olabilir sadece kasa için net bir bütçen varmı?
    Birde kasada çok toz çekiyor haberin olsun ben 6-7 ayda bir iyice temizlik yapıyorum
  • Bilgi için tşk ederim.
    Kasa için ayrı bir fiyat düşünmemiştim. Ama 100-200 TL daha çıkabilirim yani 800-850 civarı.
    benim gibi fazla temizlik sevmeyen birisi için Toz olayı kötüymüş Önde ve altta toz filtresi var diye biliyordum ama çok işe yaramıyorlar herhalde
  • oeurun O kullanıcısına yanıt
    O kadar bütçe için böyle bir kasa + ayrı bir psu alabilirsin konu açarsan daha iyi olacaktır tabi ne kadar tavsiye o kadar fikir sonuçta şu kasa güzel mesela.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6501
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.