Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba kasadaşlarım benim ön panelde kulaklık girişinde kulaklığın jakı kırıldı nasıl çıkartabilirim cımbız girmiyor sığmıyor
  • Sayın arkadaslarım parçaları az çok kafamda belirledim ama çözemediğim şeyler var.. yardımcı olursanız sevinirim
    seçtiğim parçaları linkte resim olarak koyuyorum fiyatları da yazılı yanında..

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAlcoholic

Sayın arkadaslarım parçaları az çok kafamda belirledim ama çözemediğim şeyler var.. yardımcı olursanız sevinirim
    seçtiğim parçaları linkte resim olarak koyuyorum fiyatları da yazılı yanında..

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

763 liraya 4690K var.daha iyi olur.

• peki ekran kartı hakkında ne duusunuyorsunuz.. ayrıca kasa da pahalı suanda 630 tl farklı tercihlere bakayımmı yoksa uygunmudur.
  • quote:

peki ekran kartı hakkında ne duusunuyorsunuz.. ayrıca kasa da pahalı suanda 630 tl farklı tercihlere bakayımmı yoksa uygunmudur.

280x al.kasa güzelde power lazım mı bilmiyorum.istersen kasayı ve psuyu ayrı ayrı al.
  • sıfırdan topluyorum . mecburen alıcam yani .
    fiyat olarakda 2200 u gecemıyorum .
    280x 900 tl cıvarında sanırım .
    kasa da bütçemin cogunu kaplıyor.
    bu kasayı sızden daha dogru kısıye soramazdım sanırım :)
  • GeneralAlcoholic kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi olarak bende görüşlerimi paylaşayım seninle öncelikle kasa hakkında şunları yazayım; 2 senedir kullanmaktayım kasayı ben aldığım zaman fiyatlar çok daha uygundu bende kasa ve psu ayrı olarak aldım kasadan son derece memnunum 3 fanla geldiği için ( benim aldığım advanced modeli ) extra bir fan almaya gerek kalmıyor mod veya görüntüyü değiştirmek istemezsen tabi soğutma olarak son derece memnunum iki senedir çok serin bir şekilde çalışıyor parçalarım bunun dışında eksi olarak yazabileceğim şu var kasa gerçekten toz çekiyor bu yüzden en azından 6-7 ayda bir temizlik yapmak yararlı olacaktır malzeme kalitesi son derece iyi bunu söylememe gerek yok sanırım ilk sayfadaki kullanıcı resimlerine bakarak az çok fikir sahibi olabilirsin ayrıca.
    Sistem için şunları önerebilirim
    Hdd : seagate 1TB
    Ram: Gskill
    anakart eğer amd işlemci alacaksan kesinlikle Msı 970 gaming diyorum asus önermiyorum kendimde kullanıyorum bunu'da belirteyim:)
    Ekran kartı R9 280 alırsan daha iyi olur uzun vadede
    işlemciyi'de kalan bütçene göre FX8320 veya 8350 arasından seçebilirsin eğer intele yönelirsen en azından 4690k gibi bir işlemci öneririm buda pahalı tabi biraz.

• Öncelikle size çok teşekkür ediyorum. Zaman ayırdığınız için ama birkaç sorum daha olucak eğer müsaitsen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yardımım dokunursa mutlu olurum sorun tabi bildiğim kadarıyla yardımcı olurum, oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Konu sahibi olarak bende görüşlerimi paylaşayım seninle öncelikle kasa hakkında şunları yazayım; 2 senedir kullanmaktayım kasayı ben aldığım zaman fiyatlar çok daha uygundu bende kasa ve psu ayrı olarak aldım kasadan son derece memnunum 3 fanla geldiği için ( benim aldığım advanced modeli ) extra bir fan almaya gerek kalmıyor mod veya görüntüyü değiştirmek istemezsen tabi soğutma olarak son derece memnunum iki senedir çok serin bir şekilde çalışıyor parçalarım bunun dışında eksi olarak yazabileceğim şu var kasa gerçekten toz çekiyor bu yüzden en azından 6-7 ayda bir temizlik yapmak yararlı olacaktır malzeme kalitesi son derece iyi bunu söylememe gerek yok sanırım ilk sayfadaki kullanıcı resimlerine bakarak az çok fikir sahibi olabilirsin ayrıca.
    Sistem için şunları önerebilirim
    Hdd : seagate 1TB
    Ram: Gskill
    anakart eğer amd işlemci alacaksan kesinlikle Msı 970 gaming diyorum asus önermiyorum kendimde kullanıyorum bunu'da belirteyim:)
    Ekran kartı R9 280 alırsan daha iyi olur uzun vadede
    işlemciyi'de kalan bütçene göre FX8320 veya 8350 arasından seçebilirsin eğer intele yönelirsen en azından 4690k gibi bir işlemci öneririm buda pahalı tabi biraz.

İŞLEMCİ VE ANA KARTTA karar veremiyorum.
    farklı farklı forumlarda sürekli farklı yorumlar var 8320 - 8350 iyi diyor 4690 kotü diyor diğeride tam tersi
    bu arada 4690 fiyatı 700 e düştü ve bitti suan vatanda. kaçırmış mı oluyoruz acaba ayrıca dolar düşmeye devam ediyor fiyatlar sürekli oynuyor hafta sonunu beklesemmi ?

aklımdaki kasa şu

kasa : haf912
    ana kart :ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart
    işlemci :AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB
    ekran k. :Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit
    ram :Crucial 8GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8
    hdd :WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm

şimdi kafamı karıstıranlar ise şunlar...

anakart : MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.
    işlemci : Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
    Intel Core i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci
    hdd :Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

hangilerini birleştirsek yanı nasıl bır yol çizelim yardımcı olursanız sevinirim..
    nasıl bütçeyi az tutarak olabilecek yüksek performans yaratabiliriz..

Öncelikle sonunda K ibaresi olmayan işlemcilerin çarpan kilidi kapalıdır intel'de yani fazla o.c yapamazsın bu yüzden bu işlemcilerden birini tercih edeceksen anakartı Z97 yerine H81 yongalı bir anakart seçmen daha mantıklı bir yol olur.
    Amd tarafından ise o anakartı önermem bu saatten sonra fazla sorun çıkaran bir kart eğer sistemi sadece oyun amaçlı topluyor isen 4690 + H81 anakart + R9 280 gibi bir sistem toplamanı öneririm.
  • quote:

peki ekran kartı hakkında ne duusunuyorsunuz.. ayrıca kasa da pahalı suanda 630 tl farklı tercihlere bakayımmı yoksa uygunmudur.

Ben power+kasa (advanced) forumdan 360 tl ye aldım. Temiz hem de. Biraz araştır istersen

• quote:

Öncelikle sonunda K ibaresi olmayan işlemcilerin çarpan kilidi kapalıdır intel'de yani fazla o.c yapamazsın bu yüzden bu işlemcilerden birini tercih edeceksen anakartı Z97 yerine H81 yongalı bir anakart seçmen daha mantıklı bir yol olur.
    Amd tarafından ise o anakartı önermem bu saatten sonra fazla sorun çıkaran bir kart eğer sistemi sadece oyun amaçlı topluyor isen 4690 + H81 anakart + R9 280 gibi bir sistem toplamanı öneririm.

MSI 970 GAMING anakartın yanında hangi işlemciyi oneriyorsun ?
    Yazdığım gibi geri kalan bütçene göre FX8320 veya FX8350 olabilir.
  • quote:

Yazdığım gibi geri kalan bütçene göre FX8320 veya FX8350 olabilir.

anakart: MSI 970 GAMING AMD 970
    ekran : Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB
    işlemci : AMD FX X8 8350

işlemciye 4460 alsam O.C yapılamaz demıstınız. yerıneda baska bı ıslemcı olmaz sanırım.
    onerecegınız ?
    O.c yapılabilir ama 3.4 Ghz ise en fazla 3.7 olur belki oda bildiğim kadarı ile bu işlemcide iyidir genel olarak oyun konusunda karşılaştırma testlerine'de bakabilirsin gerçi birçok test yanlı gibi ama
  • ozaman üstad ben 8350 yi alayım senin dediğin ana kartıda alayım ? MSI 970a
    sendeki ana kart iyi değil diyorsun dıye vazgectm gbı..
    8350 işlemci i5 işlemciden iyi dir ozaman..
    İ5'de iyidir bu iki işlemciden FX8350 derim ben ama bütçe var ise 4690'da olabilir forumda başka tavsiyelere'de bak tabi sadece benim dediklerim ile sistem toplama paranı en iyi şekilde değerlendirmen gerekir
  • Bugun ikisini değerlendiricem az çok karar vermiş gibiyim.

• quote:

Bugun ikisini değerlendiricem az çok karar vermiş gibiyim.

4690k daha iyidir.tek çekirdek performansı zaten çok çok iyi.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4690K-vs-AMD-FX-8350
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.