Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben de bi ssd var bide 2.5 disk o psunun onundeki kucuk seye ikisi birden sigmiyor kablolar sikinti yaratiyor ne yapmam lazim simdi haf 912 advance kasa iki ssd takanlar nasil kullaniyor tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenebilirim diyen varsa konuyu devredebilirim arkadaşlar
  • Hem de ne cızırtı yapıyor. Şu an kasayı camdan aşağıya atsam mı atmasam mı diye düşünüyorum. Bir süre sonra susuyordu önceden şimdi coştu susmuyor kafayı yedirdi bana. Aldığıma bin pişman etti resmen. Kasa tamam güzel eyvallah ama psu........ leş.
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Kasayı beğenerek aldım ama beni korktutan psu olmuştu. Sanırım psu biraz şans işi... Kullandığımdan beri bir cızırtı duymadım ilerisi için olurmu bilmem. Bİrde Kasa'nın ön tarafı acayip toz alıyor gerçekten :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

Kasayı beğenerek aldım ama beni korktutan psu olmuştu. Sanırım psu biraz şans işi... Kullandığımdan beri bir cızırtı duymadım ilerisi için olurmu bilmem. Bİrde Kasa'nın ön tarafı acayip toz alıyor gerçekten :/

Bende ön tarafından da ses geliyor yine sinir bozucu bir ses. Şu sorunlar olmasa aslında çok iyi bir kasa ama bu ses olayları beni kudurttu resmen. PSU'daki cızırtı sorununu PSUyu yerinden çıkartıp tekrar takarak hallettim artık temelli bir çözüm mü yoksa geçici mi oldu bilmiyorum. Öndeki ses de şimdilik bir süre sonra kesiliyor veya ufak ufak ön kısma vurarak veya bastırarak da geçiyor.
  • bendede bu kasadan var ve ekran kartımın ısınma problemi olduğundan dolayı fan almak istiyorum fakat bu işlerden pek anlamam.bu kasa için alacağım fanın boyutu ne kadar olmalı acaba ? birde kasaya fan takma işi kolaymıdır acaba daha önce hiç uğraşmadım bu işlerle ona göre internetten alacağımda
  • SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt
    Kasanın nerelerinde fan var şuan? Fan takmak biraz uğraştırır az çok biliyorsan sorun olmaz ama kendinde yapabilirsin kolaylıkla.
  • bi kasanın en önünde fan var cooler master logosunun orda bide en arkada var küçük bi fan başkada yok.bide tabi işlemci üzerinde var ama snaırım bunların hepsi standart kasayla birlikte gelen fanlar.pc yi vatandan toplamıştım daha doğrusu pek anlamadığım için vatandaki personele toplatmıştım.

kasam tam olarak şöyle

ama 2. resimde görünen fan yok bende o üst kısım boş alacağım fanı oraya takacağım sanırım başka takabilirmiyim bilmiyorum

edit:resimleri üst mesajdaki arkadaşdan aldım benzediği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember_ -- 30 Ekim 2015; 20:26:30 >

Ön fanın boyutu 200mm'dir arkadaki fan ise 120mm üst tarafa alacağın fan kasa içindeki havayı dışarıya atmak için kullanılır ve ister bir adet 200mm'lik istesen iki adet 120mm'lik fan takabilirsin oraya ama parçaların daha serin çalışmasını istiyor isen muhakkak ön fanın arkasında fazla kalabalık olmamasına dikkat et resimdeki gibi ise eğer bu olumsuz şekilde etkiler hava akışını ve daha sıcak çalışmasını sağlar mesela bak bu benim kasam şuan herhangi bir ısınma derdim yok herhangi bir parçada.
    Görünmez ise bu linkten bak, Link ekliyoruz ama forum yönetimi sağolsun onu bişle değiştiriyor https://store.donanimhaber.com/20/31/d7/2031d7f0b3aeb794c88dc0b87a88ef45.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 30 Ekim 2015; 20:41:04 >

• kasa tam olarak şöyle .

benim fan takmaktaki amacım ekran kartını soğuk tutmak.üst kısma takınca egzoz dediğiniz yeterli olacaktır sanırım ? ekran kartına doğru serin serin üfürür heralde ?
    yeterince boşluk varmıdır takmalımıyım fanı sizce kaş yapalım derken göz çıkarmayalım kasa tam olarak şöyle .

http://i.hizliresim.com/AgGjXq.jpg

http://i.hizliresim.com/D9GjG3.jpg

benim fan takmaktaki amacım ekran kartını soğuk tutmak.üst kısma takınca egzoz dediğiniz yeterli olacaktır sanırım ? ekran kartına doğru serin serin üfürür heralde ?
    yeterince boşluk varmıdır takmalımıyım fanı sizce kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

• Fazlasıyla boşluk var yan kapak takacaksanız

Öncelikle Hdd'yi oradan çıkarıp alt kısma tak ve şuan hhd'nin bulunduğu kafesi çıkar o zaman ekran kartı daha serin çalışacaktır emin ol üst fan içeri doğru değil içerideki havayı dışarıya doğru üflerse daha faydalı olur içeri doğru üfleyecek bir fan almak istiyorsan yan kapağa 120mm'lik bir fan alabilirsin.
    Şuan benim kasa içi düzenim bu şekilde. https://store.donanimhaber.com/85/88/3d/85883df9ef0e5c6b27e18eef572976d0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 31 Ekim 2015; 10:40:16 >

• Merhaba arkadaşlar.Kasanın üst tarafındaki 200mm fan ses çıkarıyor.Yeni 200mm fan almayı düşünüyorum.Bir öneriniz varmı ?

• Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Ses çıkarıyor derken normalde çok sessiz bir fan ben ledli aldığım için ledsiz olan modeli satıyorum şuan.
  • arkadaşlar 2 sene oldu alalı ve artık bir temizlik yapmak istiyorum.

donanımdan pek anlamam ama birini çağırmalı mıyım fan panelini sökmek için ? anlatabilecek var mı ?

teşekkürler.
  • judith kullanıcısına yanıt
    Ön panali sökmene gerek yok bence eğer imkanın var ise el kompresörü almanı öneririm çok işe yarıyor temizlik konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ön panali sökmene gerek yok bence eğer imkanın var ise el kompresörü almanı öneririm çok işe yarıyor temizlik konusunda.

nasıl yapacağız peki hocam ?
  • judith kullanıcısına yanıt
    Eğer el kopmresörü alırsan gerisi kolay merak etme yeteri kadar iyi hava veriyor eğer montajdan anlıyor isen parçaları söküp hava tutman daha faydalı olur tabi bu işlemi kesinlikle balkonda yapmanı öneririm ev içinde yapma kesinlikle.
  • Merhabalar. Haf 912'nin içinde gelen fan yeterli mi ekstrem olmayan kullanıcılar için? Çünkü overclock falan planlamıyorum kesinlikle. Soruyu az değiştirerek bir de şöyle sormak istiyorum, benim gibi normal kullanıcılar için kaç fan yeterli?
    Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercanalk -- 10 Aralık 2015; 20:17:30 >
  • Sercanalk kullanıcısına yanıt
    Kasanda 3 fan var ise yeterli fazlasıyla iki fan var ise normal kullanıcılar için yeterli gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.