Şimdi Ara

Cooler Master Haf 922 ve Amd 6850 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, Cooler master haf 922 kasa kullanmaktayım, üzerinde bulunan power cooler master rs-500-pcap-j3 modeli . Amd 6850 ekran kartımda 6*2 pin güç girişi bulunmakta ama güç kaynağında sadece 6 pinlik tek bir çıkış mevcut. bu şekilde tek giriş ile taktığımda hata sinyali alıyorum ve sistem açılmıyor. bunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: icmimar2564

merhaba, Cooler master haf 922 kasa kullanmaktayım, üzerinde bulunan power cooler master rs-500-pcap-j3 modeli . Amd 6850 ekran kartımda 6*2 pin güç girişi bulunmakta ama güç kaynağında sadece 6 pinlik tek bir çıkış mevcut. bu şekilde tek giriş ile taktığımda hata sinyali alıyorum ve sistem açılmıyor. bunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

Hocam 6 pin çevirici kablosu kablosu alman gerekli. Bilgisayarcıdan bulursun.Diğer türlü pc açılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Cooler Master Haf 922 ve Amd 6850 problemi

• Orijinalden alıntı: mehmedhann

Hocam 6 pin çevirici kablosu kablosu alman gerekli. Bilgisayarcıdan bulursun.Diğer türlü pc açılmaz.

Orijinalden alıntı: Mckhan

Eyvallah sağolun. bende iyice sinirlenmiştim Cooler mastere . kabloylayla iş çözülecekmiş demek. Teşekkürler.
  • Söylemiş olduğunuz bağlantı kablosundan aldım fakat bağladığımda, önceki powerda aldığım görüntü kalitesini alamıyorum nedendir acaba? yani görüntüde ilk ekranda karıncalanmalar gibi windows ekranındada bir solukluk var. herhangi bir donanımda değişiklik yok sadece power ve ekstra bağlantı kablosu..
  • Pek kalite bi power değil o. eski powerin neydi.
  • quote:

Pek kalite bi power değil o. eski powerin neydi.

evet pasif vs diye diye pek ıcıme sınmedı zate.
    Xigmatek Asgard Mid Tower Pure Black Edition 500W kasadan çıkan 500w lik power.
    Onuda kasayla birlikte sattım bugunde kargoladaım dolayısı ıle denemeden bu poweri. şimdide bu görüntü olayı sıkıntı oldu.
    500 watt lık bir cooler master power olunca bu kadar radikal bir kalite fark edeceği yani ekrana yansıyacağı aklıma gelmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icmimar2564 -- 13 Ocak 2014; 20:59:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Onuda kasayla birlikte sattım bugunde kargoladaım dolayısı ıle denemeden bu poweri. şimdide bu görüntü olayı sıkıntı oldu.
    500 watt lık bir cooler master power olunca bu kadar radikal bir kalite fark edeceği yani ekrana yansıyacağı aklıma gelmezdi.

xigmatek kasadaki powerde çift 6 pin vardıysa ve sorun olmadıysa, bu coolermaster powerde sorun olduysa, değişen başka bi parça olmadığına göre,power yetmiyor. Mantık bunu söylüyor.
    İşlemci ne peki.

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

quote:

xigmatek kasadaki powerde çift 6 pin vardıysa ve sorun olmadıysa, bu coolermaster powerde sorun olduysa, değişen başka bi parça olmadığına göre,power yetmiyor. Mantık bunu söylüyor.
    İşlemci ne peki.

Bu denklem banada doğru geldi açıkcası. ama forumlarda vs araştırdım kımse bısey yazmamaıs bu powerla ılgılı kımse 256 bit ekran kartı kullanmamış demekki..

aynen bağlantılar vs kontrol ettım zaten hali hazırda sıkıntı olsa sistem hiç açılmazdı.

• Kabloda sıkıntı olmasın? Ben de cooler Master 500 w kullanıyorum sıkıntı yaratmadı power

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

Kabloda sıkıntı olmasın? Ben de cooler Master 500 w kullanıyorum sıkıntı yaratmadı power

olma ıhtımalı var ama hocam sımdı power 500 lük ama pasif pfc ve de zaten çok yeni olmadığından kaldırmıyor olabılır. olabilir. yeni bir kablo denemek lazım tabi onuda anlamak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.