Şimdi Ara

COOLER MASTER ~HAF X~ Blue-Red MOD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel olmuş karanlıkta bu ton çok göz alıyormu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AANILL kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bütün odayı aydınlatıyor.
  • güzel çalışma hocam çok beğendim tam kafamdaki çalışma olmuş benimde az kaldı bitirmeme
  • kpt_kagan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. sizinkini de bekliyoruz, haberdar edersiniz artık.
  • tabi ki hocam merka etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

teşekkürler. sizinkini de bekliyoruz, haberdar edersiniz artık.

PC toplayacağım ancak kasa konusunda Corsair Graphite 600T ile Haf X arasında sürekli gidip geliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Malzeme kalitesi olarak pek tavsiye edilmiyor Cooler Master ürünleri ancak Haf X en iyi soğutma performansına sahip kasalardan birisi.
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    dostum Graphite 600T güzel kasa ama onun HAF X 942 onunla karşılaştırma yapılacak bir kasa değil :) biri midi tower diğeri full tower boyut farkı var :) Corsair 900D alabiliyorsan onu al alamıyorum dersen tek alternatif o da Cooler Master HAF X 942 ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kpt_kagan

dostum Graphite 600T güzel kasa ama onun HAF X 942 onunla karşılaştırma yapılacak bir kasa değil :) biri midi tower diğeri full tower boyut farkı var :) Corsair 900D alabiliyorsan onu al alamıyorum dersen tek alternatif o da Cooler Master HAF X 942 ;)

Hocam ben Full Tower'a pek sıcak bakan birisi değilim. Çok büyükler bence gereksiz. Soğutma açısından avantajları olabilir tabiki ama benim için görüntüde önemli. Full Tower kasalarda görüntü çirkinleşiyor açıkçası. Corsair Obsidian 900D açıkçası çok şişik bir kasa. O fiyata kasa mı alınır zaten Açıkçası aradayım baya bir. İleriye dönük bir sistem kurmak istediğim için uzun zaman araştırıp en iyisini almak istiyorum. Görüntü olarak Graphite 600T, soğutma performansı olarak Haf X. Tam aradayım açıkçası.

Graphite 600T iyidir ama zaten HAF X 942 de Full Tower kasa bir kasa :) size 3 tane kasa önerebilirim o zaman 3 ude yeni model Corsair kasa 1.Carbide 500R 2.Graphite 600T 3.Vengeance C70 bunlara ek olarak Cooler Master ın Storm serisi kasalarindan yeni olanları size öneririm sitesine giripte bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kpt_kagan

Graphite 600T iyidir ama zaten HAF X 942 de Full Tower kasa bir kasa :) size 3 tane kasa önerebilirim o zaman 3 ude yeni model Corsair kasa 1.Carbide 500R 2.Graphite 600T 3.Vengeance C70 bunlara ek olarak Cooler Master ın Storm serisi kasalarindan yeni olanları size öneririm sitesine giripte bakabilirsiniz

Bil,yorum hocam hepsini. Uzun zamandır araştırıyorum zaten. Bakacaz artık inşallah aldıktan sonra pişman olmayız. Teşekkürler

malzeme kalitesi olarak pek tavsiye edilmiyor mu? yok artık. en çok tavsiye edilecek olan markadır ama biraz pahalı olduğu için genellikle önerilmez. adamların en iyi olduğu alan bu zaten. Corsair gibi bellek, ssd vb. ürünler değil sadece kasa, soğutma ürünleri, psu vb. şeyler üretiyor. Alanında en iyi malzeme kalitesine sahiptir, kuşkunuz olmasın. Corsair de iyidir yanlış anlaşılma olmasın bu arada. Corsair modelleri çok sade ama CM ürünleri daha gösterişlidir. Full tower gerçekten biraz büyük ve ağır. ama görsellik ve bu görselliğin verdiği haz çok daha iyi.Vatan şubelerine gidip görebilirsiniz, büyük ihtimalle teşhirde vardır. Sonra kararınızı verirsiniz.bu arada alacağınız herhangi bir modelde yan kapakta pencere olmasını tavsiye ederim, çok daha güzel bir görüntü oluşturuyor, tabi benim açımdan. siz ne düşünürsünüz bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

malzeme kalitesi olarak pek tavsiye edilmiyor mu? yok artık. en çok tavsiye edilecek olan markadır ama biraz pahalı olduğu için genellikle önerilmez. adamların en iyi olduğu alan bu zaten. Corsair gibi bellek, ssd vb. ürünler değil sadece kasa, soğutma ürünleri, psu vb. şeyler üretiyor. Alanında en iyi malzeme kalitesine sahiptir, kuşkunuz olmasın. Corsair de iyidir yanlış anlaşılma olmasın bu arada. Corsair modelleri çok sade ama CM ürünleri daha gösterişlidir. Full tower gerçekten biraz büyük ve ağır. ama görsellik ve bu görselliğin verdiği haz çok daha iyi.Vatan şubelerine gidip görebilirsiniz, büyük ihtimalle teşhirde vardır. Sonra kararınızı verirsiniz.bu arada alacağınız herhangi bir modelde yan kapakta pencere olmasını tavsiye ederim, çok daha güzel bir görüntü oluşturuyor, tabi benim açımdan. siz ne düşünürsünüz bilemem.

Hocam kesinlikle katılıyorum. Cam panel kesinlikle olması gereken bir şey oyuncu kasalarında. Ama ben yan panelde 14cm fanlarında olmasını istiyorum açıkçası ekran kartının iyi soğutulması açısından. Bu yüzden Haf X biraz daha iyi konumda duruyor benim açımdan. Gerçi modifiye edilebilir Corsair 600T ama orjinalliği bozulur malesef o yüzden istemiyorum pek o tür birşeyi. Malzeme kalitesi konusunda yanlış yazmış olabilirim, Cooler Master ürünleri Corsair ürünlerine nazaran daha kötü malzeme kalitesi kullanıyor onu demek istedim. Corsair malzeme kalitesi konusunda en yukarıya oynayan bir firma, buna rağmen Cooler Master'ın malzeme kaliteside tabiki çok iyi. Full Tower çok çok büyük olduğunu zannetmiyorum aslında. Hele şu Corsair Obsidian 900D gibi SUPER TOWER kasalar çıktıktan sonra Bilemiyorum açıkçası hocam. Soğutma önemli bir konu bu yüzden Haf X bir adım önde benim için. Görsellik olarak Graphite 600T daha şık duruyor bana göre. Zaten iki kasadan herhangi birini alsamda pişman olacağımı zannetmiyorum. Bu arada Haf X 'in görünüşü kötü demek istemiyorum onunda çok güzel bir görünüşü var ama Graphite 600T nasıl desem, daha karizma duruyor sanki. Mid-Tower olmasına rağmen bir Mid-Tower 'dan daha geniş bir alan sunuyor Graphite 600T aslında ama yinede artık Mid-Tower 'ların verdiği alanın yeteceğini düşünmüyorum. O yüzden Haf X alacağım sanırım. Taşındıktan sonra yeni PC 'mi toplamayı düşünüyorum. Artık ne zaman toplarım bilemiyorum. Topladıktan sonra montaj videosu, inceleme videosu tarzı şeyler paylaşmayı düşünüyorum. Bakacaz artık, teşekkür ederim yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 11 Mart 2014; 22:01:50 >

• Ellerine sağlık çok başarılı fakat 2 sorum var

Öncelikle fanları hangi çeşit ve hangi marka boyayla boyadınız ?

İkincisi ise kasanın altını aydınlatan ışıklar led mi, o kadar ışık veriyor ki, ayrıca nereden temin ettiniz ?

Teşekkürler
  • TheCruelFire T kullanıcısına yanıt
    beğendiğinize sevindim.inanın fanları hangi marka boyayla boyadığımı hatırlamıyorum. özel bir boya veya floresan renk değil zaten. konunun başında söylemiştim nedenini. yani anlayacağız, sıradan basit 2-3 liralık kırmızı sprey boya. Kasanın ışıkları ise aynen dediğiniz gibi led fakat şerit led. istediğiniz boyutta kesilip kullanılabiliyor. normalde standart olarak 3'er ledde bir kesilebiliyor, lehim noktaları bu aralıklarda. Elektrikçilerde falan bulunuyor, en ucuzunun metresi 3-5 lira falan. zaten satıyorsa dükkanını renk renk şerit ledlerle donatmıştır, buradan anlayabilirsiniz.

bu da temsili fotoğrafı,
    COOLER MASTER ~HAF X~ Blue-Red MOD

• yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, en kısa zamanda ben de işe koyulacağım :)

• Kardeş Benim Konuya Cvp Atmışın Bu Arada On Numara OLmuş Kasa Bizim Arkadaş Dioki AnaKartın Mhz'si Uymazssa Çlışmaz Dior Bide Bana Önerecegin 1Gb Ekran Kartı Varmı
    ??????? Bide Anakartın Mhz Nerden Bakıoz?????
  • muro1940 M kullanıcısına yanıt
    kasa için yaptığın yoruma teşekkür ederim.diğer soruların için kendi konundan devam edelim.
  • Kasa muhteşem.(Benimki kadar olmasa da) Güle güle kullan.
  • wolfforce kullanıcısına yanıt
    İmzadaki kasaysa dediğiniz doğrudur.Yorum için teşekkürler.
  • Valla mod güzel olmuş.. Tek beğenmediğim su oldu: sanki kırmızı fanlar üstüne kırmızı led biraz bogmus.. Fanları sönük bırakmış gibi.. Beyaz led doseyip fanları renklendirseniz daha mi iyi olurdu ne?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.