Şimdi Ara

COOLER MASTER ~HAF X~ Blue-Red MOD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler.
  • cok guzel olmus
  • ledli fan kırmızı olursa biraz boğar hocam
  • @gmyo31 teşekkürler.

@klimalı tabut bilerek kırmızı olmasını istedim. başka renk kullanmayı düşünmüyorum.gündüz sadece ledli fanlar yanıyor, gece aydınlatmalar da ekleniyor. bu arada o nick ne ya.
  • hımm. Başarılı
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok başarılı olmuş aynı kasa bende var bende yakın zamanda birşeyler yapmayı planlıyorum muhtemelen benimkide kırmızı ağırlıklı olucak özellikle işlem yaptığınız resimleri ve yapım aşaması resimleri olsaydı bizim içinde hem yardımcı hemde fikir olurdu :) birde ışıklandırmasız sade resimleride eklerseniz çok güzel olur ::)
  • ss7332 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. malesef yapılış aşamasındaki fotoğrafları yok.işlemci,yan kapak ve öndeki fan kırmızı ledli olduğu için en az ışıklandırma konudaki ilk fotoğraf gibi oluyor. önerdiğiniz iyi oldu, daha sonra pc kapalı halde olan fotoğraflarını da eklerim.
    dört gözle bekliyorum üstadım
  • Bilgisayar kasalarının Gebze-Harem minibüsleri gibi renklendirilip, şenlendirilmesinden yana değilim. Minimal modifikasyonların daha şık durduğu kanaatindeyim.
  • addwork kullanıcısına yanıt
    saygı duyarım. Ben de böyle seviyorum, yani zevk meselesi
  • Hocam bu stickerları nerden buluyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thestell kullanıcısına yanıt
    önceki mesajlarımda söylemiştim ama. acaba hangi çıkartmadan bahsediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

önceki mesajlarımda söylemiştim ama. acaba hangi çıkartmadan bahsediyorsunuz.

Mobilde olduğum için uzun bakamamıştım kasanın ön tarafındaki yazıları sordum, şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 5 Şubat 2014; 2:01:33 >
  • @ss7332 ışıklandırma olmayan fotoğraflar ilk mesaja eklendi.

@thestell sıkıntı kalmadı o zaman.
    Gerçekten çok güzel dostum Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
  • ss7332 kullanıcısına yanıt
    amin. size de hepimize de sıkıntısız kullanmayı nasip etsin.
  • vay çok güzel olmuş elinize sağlık bunları görünce benimde yapasım geliyor kasaya ufak tefek retuşlar
  • teşekkürler. dediğiniz gibi küçük eklemelerle çok daha güzel görünebiliyor tabi bize göre
  • 5 lira fazla olsun kırmızı olsun
  • supressor kullanıcısına yanıt
    kırmızıya ayrı bir tutkum vardır. bir de siyah-kırmızı oldu mu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.