Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun yeni kasanız...

- Psu'yu ters çevirip takmanızı öneririm...
    - Kabloları da zira gizleme bölmelerinden geçirerek daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz.

Ufak incelemem: http://forum.donanimhaber.com/m_47471471/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47471471
  • righteous

Arkadaşım sen kasayı o halde kulalnacaksan 100 TL'lik kasadan farkı kalmaz o kasanın.
  • Orijinalden alıntı: LEON-X

@righteous

Hayırlı olsun yeni kasanız...

- Psu'yu ters çevirip takmanızı öneririm...
    - Kabloları da zira gizleme bölmelerinden geçirerek daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz.

Ufak incelemem: http://forum.donanimhaber.com/m_47471471/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47471471

Orijinalden alıntı: No Way Out

Kasamı söküp tekrar montaj yaptım o gördüğün kablo karmaşasından eser yok emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 14 Ekim 2011; 2:19:43 >
  • arkadaşlar benide kulübe ekleyin pazartesi kasa elime geçti (fireball dan 360tl aldım) truva dan buna geçiş yaptım gerçekten kasayı çok beğendim almak isteyenler gönül rahatlığı ile ala bilirler

ayrıca kasa ile birlikte 2 adet 20cm cooler master kırmızı ledli fan almıştım, ışıksız olanların yerine taktım elimde 2 tane 20cm fan boşa çıktı (ledsiz olanlar) almak isteyen olursa pm den iletişime geçsin
  • arkadaşlar benimde bi sorum olucak..haf x942 deki usb 3 kablosunu nereye takacagım.anakartta oyle bi giriş yok.anakart GIGABYTE G1 KILLER..
  • Anakartının kasa arkasına gelen tarafındaki usb 3.0 portlarına takmalısın. Arkadaki usb 2.0 portlarınada taksan olur ama hızı usb 2.0 olarak çalışır. Kabloyu kasa arkasına fotoğraftaki gibi sıvı soğutma hortum deliğinden geçirerek uzatabilirsin.

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 14 Nisan 2011; 1:24:32 >

• Kasayı bu gün yeniden düzenledim bundan iyisini zor yaparım artık

Bir sorum olacak benim ramlar OCZ nin repair modeli (Yükseklik 8cm) bir türlü O.C yapmak için cpu soğutucusu alamadım ramlar
    yüksek bir kaç kişi bana marka önerdi bende buldum ama hepsi yükseklik yüzünden olmadı ve alamadım ne tür soğutucu almam lazım bilmiyorum kaldım açıkta yardım edeceklere şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 14 Ekim 2011; 2:21:06 >
  • Kasa çok güzel duruyor bende bu kasaya geçmeyi düşünüyorum. Sizden ricam aranızda anakartın da 3 tane ekran kartı takma yuvası olan biri kasa içi resmi yollayabilir mi? haf 932de psu problemi oluyor bunda da olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Kasa çok güzel duruyor bende bu kasaya geçmeyi düşünüyorum. Sizden ricam aranızda anakartın da 3 tane ekran kartı takma yuvası olan biri kasa içi resmi yollayabilir mi? haf 932de psu problemi oluyor bunda da olur mu acaba

Youtupe de videolar var oradan da bakabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=-IJwtgX8cWI

Ayrıca bu markada psu sorunu olmaz içiniz rahat olsun

• @righteous video için saol. Aslında 932 ile ebat olarak çok fark yok ama galiba anakartın yeri farklı adam 4 tane gtx 480 takmış yine sorun olmamış.
    Bende 1 2 hafta içinde aranıza katılacam gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

@righteous video için saol. Aslında 932 ile ebat olarak çok fark yok ama galiba anakartın yeri farklı adam 4 tane gtx 480 takmış yine sorun olmamış.
    Bende 1 2 hafta içinde aranıza katılacam gibi duruyor.

Rica ederim ne demek amacımız birbirimize yardım etmek paylaşmak olduğuna göre teşekküre bile gerek yok

Ben yutup da çok video izledim acaip manyak sistemler var psu lar sağlam ekran kartları da ben monitör ve ekran kartından sonra bir psu alayım diyorum uzun bir süre beni götürür orta şekerim.

• murat.nur ilgin için cok tesekkur ederim saol
  • Arkadaşlar fan kontrolcü alacam ama hala karar veremedim, ne önerirsiniz..

ZALMAN ZM-MFC1 - 6 lı Fan Kontrolcü Bu fan kontrolcüyü önerirmisiniz ?

Sunbeam Rhoubeous 6 Fan Kontrolcüsü de baktım ama hiç bi yerde bulamadım bulabilsem bundan alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Arkadaşlar fan kontrolcü alacam ama hala karar veremedim, ne önerirsiniz..

Sunbeam Rhoubeous 6 Fan Kontrolcüsü de baktım ama hiç bi yerde bulamadım bulabilsem bundan alacağım..

Hemen hemen hiç bir yerde cidden yok, bende onu almayı düşünüyordum ama bulamadım şimdi senin için tekrar bakarken burayı buldum stok durumunu sorunuz diyor istersen ara sor Samet bey.

http://www.aybil.com/shop/20646-sunbeam-rheobus-extreme-6-li-fan-kontrolcu-siyah.html

Tarih 1 sene öncesine ait...

Yurt dışından bir site buldum araştırmakta fayda var

http://www.xoxide.com/5fanco1.html?gclid=CIfItIWzn6gCFRWazAodKDqsHw

Arkadaşın belirttiği gibi gelecek olan da beklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 15 Nisan 2011; 23:52:20 >

• Aceleniz yok ise sunbeam Rheosmart gelebilir 2*3 ay sonra

• Bende bugün alıyorum bu kasadan.Zaten daha önceden kurup detaylı incelemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Bende bugün alıyorum bu kasadan.Zaten daha önceden kurup detaylı incelemiştim.

hayırlı olsun güle güle kullan
  • benıde alın aranıza hacılar bende 1 aydır kullanıyorum bu kasayı ve çok memnunum
  • -------------SATIYORUM.------------------

sistem toplamak için beğenerek aldım bu kasayı. 15 günlük kasa.
    hiç kullanılmamıştır. ilgilenenler

http://forum.donanimhaber.com/m_48323201/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotaj06 -- 16 Nisan 2011; 21:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Arkadaşlar fan kontrolcü alacam ama hala karar veremedim, ne önerirsiniz..

hepsiburada da var fan kontrrolcu
    kasa güzel ama bütçesi iyi olana
    iyi bir anakart kadar fiyatı var hatta geçer bile
    alana hayırlı olsun birde ilgimi çekti cd rom takan yokmu yaw hiç görünmüyor önden

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.