arkadaşlar bu sogutucuyu kullanan var mı ? Yabancı forumlardaki incelemelerde gayet başarılı görünüyor,kullanan arkadaşlar varsa onlarda sıcaklık değerlerini paylaşırlarsa çok güzel olur bu arada fiyatı vatan bilgisayarda 63$...
var burada kullanan bir arkadas ama o paraya ben olsam gene vatandan big typhoon bakardim tabi gozlerimle hem 212 ye de bakarsin.
big typhoon vx düşünmüyorum oda ztn 50$ arada cok bir fark yok
fiyat tek kistas net tek kaynak ses mes onemli degil diyorsun.peki.. kasan guzel galiba.
burda tt bt'den daha iyi gözüküyor diye düşünmüyorum dedim,yoksa hangisi daha iyi performans gosteriyorsa ve fiyatıda 65-70$ geçmediği müddetçe tüm tavsiyelere açığım...
Hyper212 yi ben kullaniyorum. Stock fan: 1,41v - 2750Mhz - 2500rpm 60-62 derece load da (kasa fanlari full devirde (1400rpm)) Hyper212: 1.51v - 2990Mhz - 700rpm 59 derece load da (kasa fanlari 500rpm de)
Yani gayet iyi bir sogutucu rahatlikla alabilirsin
Suan fan 1300 devirde 49 derecede tutuyor islemciyi (cok az ses duyuluyor) 1900rpme aldigimda 47 dereceye sabitledi islemciyi (ses biraz rahatsiz ediyor)
Kasada gorunusu de boyle
çok saol arkadaşım yardımcı olmak için uğraşmıssın,ben bu sogutucuyu Q6600 ile kullanmayı düşünüyorum sen Amd ile kullanıyorsun,amdler cok fazla ısınmıyor duyduguma göre,gayet güzel sıcaklık değerlerin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme