Şimdi Ara

Cooler Master Hyper 212 Evo Fan ortası çok sıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar başlıkta belirttiğim cpu sogutucu dan kullanıyorum
    fanın tam ortası yani fanı çeviren motora olması bağlı olduğu yer çok sıcak bu kadar sıcak olması normalmi?
    Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 30 Ağustos 2012; 3:09:47 >

• Yok mu cvp veren ...
  • hocam normal günlük mü öyle yoksa bir oyundan çıkıp mı baktınız? ne kadar sıcak bir de o var. elinizle baktınız ısısına değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskas123 -- 31 Ağustos 2012; 3:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

Mrb arkadaşlar başlıkta belirttiğim cpu sogutucu dan kullanıyorum
    fanın tam ortası yani fanı çeviren motora olması bağlı olduğu yer çok sıcak bu kadar sıcak olması normalmi?

O kısım sıcak olur. işlemciye volt veriyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

hocam normal günlük mü öyle yoksa bir oyundan çıkıp mı baktınız? ne kadar sıcak bir de o var. elinizle baktınız ısısına değil mi?

Evet ısısıne elimle baktım işlemci oc. li yken prime 95 testinde baktım %100 yük altındayken :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

Mrb arkadaşlar başlıkta belirttiğim cpu sogutucu dan kullanıyorum

O kısım sıcak olur. işlemciye volt veriyormusun?

Evet işlemci oc li ve 1,350 v
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fanı dışdan elldeiğinizi farzederek aşırı bir ısı algılamamanız gerektiğini biliyorum..hafif bir ısı sürtünmeyle doğru orantılı artacaktır..ne kadar yük o kadar devir ve sonuç merkezde de o kadar ısı...mantık bu..lakin sizin ısı dediğiniz değer asla ılık çay derecesine gelmemeli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.