Şimdi Ara

Cooler master hyper 212 evo zalman z3plusa sığar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir pc topladım ekran kartı gtx 970 işlemci i5 4690k ram kingston hyper x beast 8gb (2×4gb) 1600mhz güç kaynağı corsair vs 650 hard disk seagate barracuda 1tb monitör 21.5" lg ipsancak iki defa üst üste oyunların donmasının ardından monitör sinyal yok dedi ve bilgisayar çalışmaya devam etti ben de kadadaki düğmeden kapattım.Bu iki kez olunca kasanın içini açıp güç girişlerini ekran kartının vb. Düzgün rakmışmıyım diye bakmaya başladım ancak tekrar bilgisayar açtığımda intel stok işlemci fanı çalışmıyordu çıkardım ama geri takmayı denerken ayağını kırdım bu yüzden ywni işlemci soğutucusu alıcam sizce işlemcim için coller master hyper 212 evo uygun mu vw ben bu soğutucunun ölçülerinin hangisi yüksekliği bir türlü çözemedim zalman z3 plus kasaya sığar mı? Ve son olarak termal macununu naaıl temizleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardii -- 16 Mart 2015; 20:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende var sığıyor.
  • 160TL şuan için çok fazla 212 Evo için T4'e bir bakın derim.
  • Xigmatek gaia veya deep cool gammaxx s40 tavsiye ederim.Evo fiyatını hak etmiyor.
  • Kesinlikle Evo önermiyorum parasını haketmiyor aşagıdaki ürünü ben kullanıyorum tam bir f/p ürün boştaki sıcaklıklar 15-20 derece oluyor FX-4100 4.4 Ghz de kullanıyorum işlemcimi.Birde yanına yine aşağıdaki verdigim termal macunu al kafan rahat etsin.

Sogutucu buhttp://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps10x-optima-intel-77511555613662011am2am2-am3-islemci-sogutucu.html

Termal macunda buhttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html

Buda boştaki sıcaklıkları

Cooler master hyper 212 evo zalman z3plusa sığar mı?

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 18 Mart 2015; 19:25:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.