Şimdi Ara

Cooler Master Kasa 30TL 17 Desi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan bir arkadaştan yeni haf912 aldığım için eski kasa boşa çıktı. Sanırım elite-360 gibi birşeydi bu kasa. Bilenler resimden anlarlar. 2 tane vidasız tutamaç bozuk. Herşeyi çalışır durumda ve anakart vidaları üzerinde. Bir de ön paneldeki sol USB girişi bozuk. Yeğenimin marifeti :) 30TL ye satıyorum. Bence bu fiyata alan kişi çok memnun kalır. Sessiz ve geniş. Benim ccf soğutucuyu içine alıyordu. (Kutu vs yok) Çok güzel bir kutu ayarladım. 17 Desi. Şehir dışından alacaklara duyurulur. Bursa elden teslim güzel olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patlakcdrom -- 29 Aralık 2014; 12:28:29 >

• Fiyat çok iyi. Bursada olsam yeni sistem toplayacak olsam kaçırmazdım. Hayırlı satışlar.
  • Teşekkürler arkadaşım, kargo olayı kötü oluyor işte. Astarı yüzünü geçiyor. o nedenle aynı şehirden başka yerde satmak zor oluyor.
  • olumlu referansımı geri alıyorum ben. çok tembelsiniz hocam bir kutu bulamadınız ya
  • yeminle çıkamadım :) yarın bir kaç market gezme ihtimalimiz var, o sırada bakacağım.
  • Arkadaşlar hala kutulama işine zaman ayıramadım, dönem arasında ancak bakabileceğim sanırım. O nedenle Bursa içi hala birinci önceliğim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patlakcdrom

Arkadaşlar hala kutulama işine zaman ayıramadım, dönem arasında ancak bakabileceğim sanırım. O nedenle Bursa içi hala birinci önceliğim. Teşekkürler

bursadayım alabilriim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satılmadı mı daha bu :)
  • Kutulama yaptım, satışa yeniden hazır. Dönem içi uğraşamadığım için uzun sürdü. :) Reserve yapan arkadaş fazla bekleyememiş, o nedenle yeniden aktif hale getirdim.
  • Sanalpazar komisyon 1.6 TL , Sürat kargo 12 TL.

Toplam maliyet 43.6 TL.

Yarım saat önce başka bir arkadaştan aldım kasa psu yoksa benimdi ya. Ah ah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.