Şimdi Ara

Küçük Kasa Satılık PC AMD A8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, yaklaşık 3 Yıl önce alınmış ve bir doktor tarafından çok az kullanılmıştır. SSD saati 3100 saat yazıyor. Büyük kısmı ofiste açık kalmasındandır, yoksa daha az bir kullanımı söz konusudur.

Kasa küçük ve şık. Kutusu ile beraber verilecektir. Kasadan 50cm uzaklıkta ses şiddeti 38Db dir. Yani gece değilse de, sabah monitör yanında rahatlıkla kullanılabilir. Özellikleri özet olarak

AMD A8 işlemci, 8GB RAM ( Tek modül, kartta 4 modül takılabiliyor.) , Kingston 120GB SSD, Anakart en iyisi ASUS A88x

Ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki resimleri inceleyebilirsiniz.

Kasa resimleri ve bilgiler

PC ofis için muhteşem bir tercih olur, oyuncular için işlemci ve soğutucu güncellemesi ile çok ideal olabilir. Bu sefer de kasanın küçük olmasının bir anlamı kalmaz. Tabi mevcut hali ile basit 3d oyunlar ve tüm stres oyunlarını çok rahat oynatır.

Üzerinde lisansı olmayan ( üniversite dışına çıktığı için lisansı güncellenemiyor. ) Windows 7 kurulu.

Bilgisayarı almışken, anakart firmware update yaptım, şimdi firmware no 3001 gibi birşey, fotoğraflarda eskisi görünüyor olabilir.

Resimlerdeki mavi bilgi ekranı UEFI Ekranı, yani yeni BİOS

Fiyat 500TL. Önce havale sonra kargo şeklinde yapacağız. Kutusu var, taşırken sorun olmaz. Ucuza PTT kargo gönderimi yapabilirim. Kargo içinde olsun diyenler 520TL gönderebilir.

Alana şimdiden hayırlı olsun.

• gpu z den bir görüntü alıp koyarmısınız bulamadım
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı toplayıp kaldırdığım için, o bilgileri alamam ama şuradan bir bilgi vereyim. İşlemci üzerindeki ekran kartı bu. Radeon r7 diye geçiyor. Aşağıdaki linkte performansı görülüyor. Fakat hiç oyun oynamadım bilmiyorum, zaten pc benim değil.

A8 7600 r7 grafik

Diğer bilgi sayısı

• Patlakcdrom kullanıcısına yanıt
    384 çekirdekli ekran kartı var dahilinin içinde hocam
  • PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.