Şimdi Ara

Cooler Master MasterLiquid Pro 240 + Yenilenmiş Cooler Master RGB Fanlar - Forum Dışı Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Cooler Master MasterLiquid Pro 240 + Yenilenmiş Cooler Master RGB Fanlar - Forum Dışı Satıldı

Cooler Master MasterLiquid Pro Modeline, yine Cooler Master ML240L'nin orijinal, RGB fanlarını takmış sorunsuz kullanmaktaydım.

İşim gereği fiyat avantajlı parçalar düşüyor 360'a geçtiğim için elimden çıkarmak istedim.

Pro serisinin düz seriden bildiğim farkları; daha güçlü pompa ve daha kaliteli kablo ve radyatör; haliyle daha başarılı soğutma (Başka farkları da olabilir o kadar bilgim yok)

İlgili kişiye biraz bilgi vereyim: bu serinin fanları sorunlu olduğu için zaten değiştirmiş kullanıyordum, çok ses yapar üzerindeki fanlar, yine CM fanlarla kullanıyordum. Elime sıfır Cooler Master ML240L RGB geçince de, bunun pompası ve geri kalan her şeyi düz seriden daha iyi diye sadece onun fanlarını takarak kullandım.

Hız aşımı falan yapılmadan, haliyle zorlanmadan kullanılmış fanlar. PC ile aynı odada uyuduğum için aksine hep MSI sessiz modda kullandım. Zaten hem fanın hem de radyatörün titreşim engelleyici contaları var.(normal modlarda fanlarda bir ses sorunu falan asla yok ama tabii ki OC yapıp, %80+ya çekecekseniz diğer tüm fanlar gibi bir rüzgar uğultusu yapar)

-Fan birleştirici (2 fanı tek çıkıştan beselemek için)

-Fan RGB birleştirici (2 fanın tek rgb kablosu ile beslenmesi için)

-RGB controller

-ve bir adet cooler master termal macun

koydum kutuya.

(Son fotoğraf) Özellikle söktüğümde yani kirli halini de koydum ki; temizlik, bakımının yapılıp, düzenli kullanıldığını da görebilin diye.

Kutulama öncesi alkolle temizliği yapıldı parçaların.

Eski kutusunu attığım için fanlarını kullandığım Cooler Master ML240L RGB nin kutusuna koydum üzeri de korunaklı şekilde.

İzmit için Elden teslim edebilirim, şehir dışı ödeme sonrası gönderim yapabilirim.

Uzun yazdım, elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım, iyi forumlar.

Cooler Master MasterLiquid Pro 240 + Yenilenmiş Cooler Master RGB Fanlar - Forum Dışı Satıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Selam urun duruyormu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.