İlanı kaldırmaya çalışırken güncelledim, kusura bakmayın arkadaşlar. @mathematiche nickli kullanıcının 3080Tİ kartı ile takas ettik. Kendisine hem iletişimdeki ve üründeki kalitesinden dolayı çok teşekkür ederim.
ASUS GTX1070 ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12
Sıfır aldığım ürün, fatura kutu aramam lazım (bulursam sürpriz olur, yok sayabilirsiniz)
Xigmatek ve corsair kasalarda kullanıldı. 11. Nesil sisteme geçerken malum mining sebebiyle ekran kartını değiştirememiştim.
4 ya da 5 kez macun değişimi yapıldı. (istenirse macun yenilenmesi yapılır) Bilişimci olduğum için kasanın bakımını düzenli yaptım, işlemcinin sıvı soğutması da var. Boşta ısı 50-53 (mesaj yazarken kontrol ettim)
3070Tİ / 3080 / 3080Tİ / 3090 kartlardan biriyle takas düşünüyorum. Kullanıcı bilinci ve süresine bağlı olarak mining yapılmış kart olabilir.
Forumda referansım olmadığı için, referansı olan kullanıcılarla ücreti önce göndererek takasa girebilirim. (ya da İzmit'te esnaf üzerinden olabilir yakın bölgelere gidebilirim)
Forumda talip olabileceğim ürünler var ancak özellikle takasa kapalı olarak listelenmişler, kullanıcıları rahatsız etmemek için boşuna DM atmıyorum.
İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.