Şimdi Ara

Cooler Master RC-942 HAF-X Mini Kullanıcı İncelemesi ::: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
6
Favori
22.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

HAF 942 kullananlara bir kaç soru sorayım bu kasayı nerde kullanıyorsunuz özel pc masası mı yaptırdınız benim pc masası klasik pc masalarından çok merak ediyorum fotoğraf lı olursa çok süper olur ben kiracı adamım evim olsa ona göre özel kasa yaptırırdım.Birde teknik donanımdan anlamıyorum.Pc nin başına bir şey gelse 15 kğ kasayı nasıl taşıyacağız bunlar bende hep sorun yaratıyor yoksa böyle süper kasa hep hayallerimi süslüyor.

Kasanın boyutları haliyle büyük, bende kütüphanenin kasa bölmesinde kullanıyorum ama etrafı açık olarak daha geniş bir yerde olması çok daha iyi olur;

Cooler Master RC-942 HAF-X Mini Kullanıcı İncelemesi :::

üstad böylede olsa soğutmasında sıkıntı yok valla imkanım olsa bu pc kasası için özel masa yaptırırdım hem görselliği hemde soğutması böyle bir kasaya değer diye düşünüyorum.

• Aynen bu hali ile de soğutma da sorun yok, düz masanın yanına bile konulabilir yani kabin olmasa da olur, o şekilde de kullanan çok kişi var, kabin olacaksa eğer en az 10-15cm genişlik olmasını öneririm...
  • Bende haf 942 kullanıcısı oldum , vatandan aldım kargo da gelmesi bekleniyor.Biraz mod lamayıda düşünüyorum.Konuyuda up layalım canlansın biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Bende haf 942 kullanıcısı oldum , vatandan aldım kargo da gelmesi bekleniyor.Biraz mod lamayıda düşünüyorum.Konuyuda up layalım canlansın biraz.

Geç gördüm kardeşim, kusuruma bakma, uzun zamandır konuya bakmıyordum, hayırlısı olsun
  • Hocam iyi bayramlar

Haf 912`den Haf 942`ye gecis yapmayi dusunuyorum. Eski kasadan cikarip bu yenisine uydurabilir miyim guc kaynagini?

Birde anakartim problemli. i5-2500k ile devam edip 1155 anakart mi alayim yoksa islemciyide degistirmem mantikli olur? Agirlik olarak oyun ve single core gucu yuksek olan islemci tavsiyeniz nedir? Saygilar
  • Kardeşim teşekkür ederim sana da hayırlı bayramlar...

Psu'yu Haf-X'e takabilirsin.

2.el Z77 çipset anakart alıp, 2500K ile devam edebilirsin, mevcuttaki yeni işlemcilere göre %10 civarı düşük kalıyor bu farkı da en çok benchmarklar da görürsün.
  • quote:

Kardeşim teşekkür ederim sana da hayırlı bayramlar...

Psu'yu Haf-X'e takabilirsin.

2.el Z77 çipset anakart alıp, 2500K ile devam edebilirsin, mevcuttaki yeni işlemcilere göre %10 civarı düşük kalıyor bu farkı da en çok benchmarklar da görürsün.

Ustad alip monte ettim herseyi yeni kasaya ancak bu ekran karti sogutucusu baya assagida kaldi. Bir yarari var mi bilmiyorum ama calisiyor. Ust tarafa 200mm haricinde fan takiliyor mu?

Yan paneldeki fanin oval plastiginide sokmem gerekti oda ekran kartina degdi.

Sizce PSU`suz haf 912`yi kaca satmam uygun olur biran once satilmasi icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 5 Ekim 2014; 19:41:51 >
  • Arkadaşlar benim yan kapak fanı çalışmıyor, bağlantı sırasında dikkat edeceğimiz bir kısım varmı ?
  • Ekran kartı soğutucusu derken ? 12cm fanlı takılabilecek olan bir hava tüneli var onu mu diyorsun ?

O parçanın yanlarında tırnaklar var, kasaya takarken oraları iskelete geçiriyorsun, sabitleniyor, diğer yan tarafında vida delikleri var tek vida ile de tutturuyorsun, ekran kartı pcb'nin üzerinde hafif boşluk kalacak şekilde montajlanmış oluyor, standartı o aşağıda kalmıyor yani.

Bende R9 270X var, yan taraftaki fana ait hava tüneli plastiği engellemedi direk kapanıyor kapağı.

Psu'suz Haf 912 kaça gidiyor bilmiyorum, forumda 2.el'e bakman iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Arkadaşlar benim yan kapak fanı çalışmıyor, bağlantı sırasında dikkat edeceğimiz bir kısım varmı ?

Arızalı değil ise, kablolarını kontrol etmen iyi olur, 3 pinli girişi var, anakart üzerinde 3 pin kasa fanı soketi varsa oraya bile takabilirsin hocam.
  • ustad kasanin gorunumu bu sekilde. Israrla yan yukluyor resmi :S

Yuvarlak icine aldigim cihazin ne ise yaradigini bilmiyorum bu arada.

Hava tuneli daha yukari cikmiyor ekran karti yuzunden

Cooler Master RC-942 HAF-X Mini Kullanıcı İncelemesi :::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 20 Ekim 2014; 16:40:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Arkadaşlar benim yan kapak fanı çalışmıyor, bağlantı sırasında dikkat edeceğimiz bir kısım varmı ?

Arızalı değil ise, kablolarını kontrol etmen iyi olur, 3 pinli girişi var, anakart üzerinde 3 pin kasa fanı soketi varsa oraya bile takabilirsin hocam.

Müdürüm arızalıymış, bugün götürdüm değiştirdiler.. Teşekkürler ilgin için..
  • Hava tünelinin buradaki gibi takılabilmesi lazım;

https://store.donanimhaber.com/7d/e7/5a/7DE75A9E3FB9B8DF8240EB1617000F12.jpg

İşaretle gösterdiğin panel, hıot-swap hdd kullanımı için ayrılmış paneldir, güç bağlantısı yapıp, sata kablosunu anakarta bağlıyorsun, hdd ise hot-swap yuvaya takılıyor panelin arkasındaki çıkışta takılıyor yani;

http://www.guru3d.com/articles-pages/cooler-master-haf-x-review,5.html

• Rica ederim hocam, geçmiş olsun, güle güle kullan
  • Bende benzer bir resim gormustum ancak sigmadi malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bende benzer bir resim gormustum ancak sigmadi malesef.

Tünelin takıldığı yerde yukarıya doğru boşluk var, sığması lazım kardeşim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bende benzer bir resim gormustum ancak sigmadi malesef.

Tünelin takıldığı yerde yukarıya doğru boşluk var, sığması lazım kardeşim.

Bendeki GTX770 in ısı borusu nedeniyle tam ekran kartını içine alamadı, ama ben tek vida ile hafif aşağı tutturdum.
  • Tünelin montaj aralıkları ayarlanabiliyor, iyi yapmışsın hocam, yazın daha çok faydasını görürsün.
  • quote:

Tünelin montaj aralıkları ayarlanabiliyor, iyi yapmışsın hocam, yazın daha çok faydasını görürsün.

Eski kasada 7950'yi yaktık, buna geçtim direk.. Kasa baya başarılı..
  • Hocam kasa güzel ancak ilk versiyonlarda hata var, ön panel usb 3.0 bağlantısı ve usb çıkışların ters montajının yapılmış olması Son gelen parti ürünlerde bu sorunları çözmüşler, ancak bari revize ediyorsunuz kasayı, bir de fan kontrolcü koyun yani, 3 kanallık analog bir kontrolcü iyi olurdu,
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.