Şimdi Ara

Cooler Master RC-942 HAF-X Mini Kullanıcı İncelemesi ::: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
6
Favori
22.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkleri güncelledim arkadaşlar, resimler görünüyor artık
  • hocam ekran kartının üstünü destekleyen gibi bişey var birde ön tarafta onlar nedir acaba inceleme güzel olmuş ellerinize sağlık ?
  • kardeş başarılı bir çalışma yeni sistem topladığımda bende haf serisinden düşünüyorum.
  • bu kadar inceleme yetti bende aldım bi hafX 942
  • quote:

Orijinalden alıntı: re@per

bu kadar inceleme yetti bende aldım bi hafX 942

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

bu kadar inceleme yetti bende aldım bi hafX 942

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

tskler, imzamdaki psunun anakart soketi yetişirmi acaba, anakart soketinin çok yüksekte kaldığını sıkıntı çıkarabileceğini söylüyolar
  • Hayırlı olsun yeni kasanız, power kablosu yetişir merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Hayırlı olsun yeni kasanız, power kablosu yetişir merak etmeyin.

tsk ederim korkmuştum bende ya yetişmezse diye
  • 1.sayfadaki resimler zaman aşımından dolayı göçmüş, en kısa sürede güncelleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 26 Eylül 2011; 23:04:14 >
  • süper olur resimler varsa, benim kasanın siparişini verdim tedarik edemediler galiba, hala tedarik ediyor diyo yha yarın verseler bari kargoyu
  • kasa ağır ya ondan tedarrik de ağır olmuştur şaka biyana hayırlı olsun sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

kasa ağır ya ondan tedarrik de ağır olmuştur şaka biyana hayırlı olsun sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın?

tşkler inventustan aldım 445 gibi bir rakama şükür vermişler kargoyu

• Fiyat bayağı yükselmiş tabii dolar fırladı ondan dır.
  • uzun zamandır planlıyordum almayı, içinede yeni bir sistem toplamayı :) kasayı aldık geriye sistemi toplamak kaldı
  • quote:

quote:

kasa ağır ya ondan tedarrik de ağır olmuştur şaka biyana hayırlı olsun sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın?

yuhh ne olmuş bunun fiyatına yahu pes 320 falandı en son

neyse sen tr dekinden ucuza almışsın diyelim alttaki linkte uçurmuşlar kasayı deyip biz hafı rüyamızda görmeye devam edelim
    http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-haf-x-rc-942-akrilik-panelli-4x-dev-fan-usb-30-full-tower-siyah-kasa-cm-rc-942-kkn1/ProductDetails.aspx?productId=bd17061&categoryId=1013

tekrar hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

neyse sen tr dekinden ucuza almışsın diyelim alttaki linkte uçurmuşlar kasayı deyip biz hafı rüyamızda görmeye devam edelim
    http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-haf-x-rc-942-akrilik-panelli-4x-dev-fan-usb-30-full-tower-siyah-kasa-cm-rc-942-kkn1/ProductDetails.aspx?productId=bd17061&categoryId=1013

tekrar hayırlı olsun

oo...www hepsi burada coşturmuş ben yine iyi almışım walla
    tşkler

• quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar hayırlı olsun

tşkler

Hepsiburada zaten en kazıkçı firmadır vatandan sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar hayırlı olsun

tşkler

Hepsiburada zaten en kazıkçı firmadır vatandan sonra...

+1 katılmamak elde değil

• yok her ürün pahalı değil orda gayet uygun fiyattada satabiliyorlar ama nedense kasayı abartmışlar ben katılmıyorum kemal ebiye çünkü ben baya ürünü gayet uygun fiyata aldım masa üstü pc yi gayet uygun fiyata topladım h.b. dan. he vatan doğru baya kazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ekim 2011; 8:45:54 >
  • Arkadaşlar haf x kasanın önündeki usb 3.0 portonu harici 3.0 hardiskimi takıyorum usb 3.0 hızında çalışmıyor? hatta görmüyor bile görüyor geri gidiyor bu sorunu yaşayan varmı? öndeki usb portunu anakartın arkasındaki usb 3.0 portuna taktım.yukarda mesajda yazdığım gibi kasadan siyah bir çevirici geldi onunla.

harici hardiskimi anakartın arkasına takınca sorun yok usb 3.0 da çalışıyor kasanın mnüne takınca görmüyor usb 3.0

resimdeki gibi diyor

http://c1110.hizliresim.com/q/u/562u.jpg

incelemelerde bakıyorum usb 3.0 kablosu mawi renkte fakat benim kasada gelen siyah renk.birde çevirici geldi bununla kasanın arkasından alıp takılıyor. anakartın üzerinde usb 3.0 olanlar varsa çevirmeden kasanın içindende takabiliyor.önceki konularda duymuştum 3.0 kasa içnde bağlamak içn cooler master çevirici dağitacak diye.Aldığım kasa yeni versiyonmudur usb 3.0 rengi siyah ve ayrıca çeviriciyle geldi .anakartında usb 3.0 olan çevirmeden kasanın içinden takabilir?

not
    öndeki usb 3.0 portuna 2.0 flash bellek takıyorum sorun yok.

harici hardiskim 3.0 anakartın 3.0 takınca sorun yok

kasanın öndeki paneline 3.0 a takınca görmüyor görüyor geri gidiyor görsede 3.0 hızında çalışmıyor bu uyarıyı veriyor

http://c1110.hizliresim.com/q/u/562u.jpg

kasamda gelen usb 3.0 çevirici aparat kasanın ön panelindede bunun dişisi var

http://c1110.hizliresim.com/q/u/56th.jpg

incelemelerdeki haf x lere baktığımda böyle aparat yok.direk ön panelden 2 tane mavi usb 3.0 kaplo geliyor ve kasanın arkasından alınıp anakartın arkasına usb 3.0 portuna takılıyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.